Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשגוף נותן שירות מפסיק לתת שירות, כולם נפגעים. זה בכלל לא משנה מי "יותר" ומי "פחות".

אותי הרבה יותר מטריד שמאז שהוכרזה השביתה נראה שלאף אחד זה לא אכפת. לא שומעים אף סמכות ממשלתית שנראה שמטריד אותה, אפילו למראית עין, ששירות בסיסי כ"כ נמנע מאזרחי מדינה שלמה. לאף אחד גם לא היה אכפת כשהיתה שביתת האזהרה של יום אחד שקדמה לכך. אפילו את העיתונות הוירטואלית זה לא ממש מעניין, צריך לחטט בגוגל (או לבוא לפה...) כדי לגלות אם השביתה נמשכת או לא.

אני לא מצליחה להבין את האדישות הממלכתית הזו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

+1 גדול.

כאחד שקונה הרבה מחו"ל (גם כמקור הכנסה צדדי) אני דווקא יכול להבין את דואר ישראל. פעם הם היו הרבה יותר יעילים, כיום או שהם כבר לא יעילים או שהם פשוט לא עומדים בעומס (שזה יותר סביר).

אני לא רואה איך קיצוץ ב2000 עובדים יעזור לדואר ישראל להתייעל. אולי אם היה מדובר בלהחליף עובדים בעייתים הייתי מבין, אבל זה כנראה לא המצב פה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
כשגוף נותן שירות מפסיק לתת שירות, כולם נפגעים. זה בכלל לא משנה מי "יותר" ומי "פחות".

אותי הרבה יותר מטריד שמאז שהוכרזה השביתה נראה שלאף אחד זה לא אכפת. לא שומעים אף סמכות ממשלתית שנראה שמטריד אותה, אפילו למראית עין, ששירות בסיסי כ"כ נמנע מאזרחי מדינה שלמה. לאף אחד גם לא היה אכפת כשהיתה שביתת האזהרה של יום אחד שקדמה לכך. אפילו את העיתונות הוירטואלית זה לא ממש מעניין, צריך לחטט בגוגל (או לבוא לפה...) כדי לגלות אם השביתה נמשכת או לא.

אני לא מצליחה להבין את האדישות הממלכתית הזו.

פשוט מאוד - זו אדישות ממשלתית בסיסית + אינטרסים כלכליים חבויים למשל: השביתה תוקעת חבילות מאיביי? מה טוב ייקנו בארץ ויישלמו מיסים. יפוטרו עובדים ברשות? מה טוב הדואר חברה ממשלתית שעל סף חדלות פירעון, אולי האוצר יצטרך לשלם משהו מהחוב (וזה לא טוב), שאמשיך או שהכיוון ברור?
פורסם

עם כל הכבוד לתיאוריות הקונספירציה, להזכירכם זו הממשלה שדוקא הקלה עם היבוא. אתם מייחסים יותר מדי תכנון וחשיבה לעומדים בראש.

פשוט אדישות - לא מעבר לכך.

מי שירצה להרוג את היבוא מאיביי ישים "מס שחרור" של כמה עשרות שקלים על כל חבילה. דואר איטי ולא אמין הוא לא מספיק משכנע.

:turn-l:
פורסם

מי שירצה להרוג את היבוא מאיביי ישים "מס שחרור" של כמה עשרות שקלים על כל חבילה. דואר איטי ולא אמין הוא לא מספיק משכנע.

כבר הייתה יוזמה כזו שכחת? עמלת 38ש"ח על כל פריט (גם אם עלה דולר בודד)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?343728-%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C%D7%95-%D7%9B%D7%9B%D7%94&p=2712617&viewfull=1#post2712617

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ישראל חתומה על אמנה בינלאומית שמונעת גביית תשלומים נוספים על מסירת דואר נכנס (מכתבים וצרורות עד 2 ק"ג) שנשלחו בשירות הדואר הרגיל.

זו הסיבה היחידה שלא גובים עמלות שונות ומשונות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תודה לאל, השביתה הסתיימה..!!!

http://www.themarker.com/career/1.2310848

אנחת רווחה קלה, אך מקווה שבאמת יגבשו תכנית הבראה אפקטיבית שתייעל את השירות (אני חי בסרט).

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם

בשעה טובה.

לפי מבזקון מ-YNET יוקצבו (ע"י ההנהלה ו-וועד העובדים) 60 ימים למו"מ אינטנסיבי בהשתתפות שר התקשורת, נציג שר האוצר ונציג ההסתדרות.

יוחזרו לעובדים ש"נ כנגד 5% הלוואה משכרם להצלת החברה.

ותשקוט הארץ.

alfa 156 2.5.

פורסם

כמה זמן יקח לדעתכם למיין ולישלוח כ300 טון חבילות?.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ברור לכולם שזה מאוד זמני? אני לא באמת מאמין שאפשר להבריא את הדואר ושום פיטורי עובדים לא ישפרו את השירות.

:turn-l:
  • תוכן חדש...