Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגד ים שהוזמן ב-9.3 מסין הגיע אתמול לסניף.

בשביל מה מדוזה צריכה בגד ים ? :)

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איך היא תשתזף?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתם לא תקבלו דואר בריא יותר, נקבל דואר מופרט בלי שום גוף מתחרה שיעבוד רק בשביל רווח -> בישובים קטנים יחלקו דואר פעם בשבועיים, יקצצו בכ״א עד רמה מינימלית ויפגעו בשירות כמה שאפשר, אבל חבר של איזה שר יהיה יותר עשיר

אני מקווה שאתה טועה

פורסם

לגבי המדוזה, מצטרף לשאלה ;-)

לגבי הדואר, אליבבא צודק, הדואר הגיע למצב הזה בגלל חלמאות וקומבינות של הפוליטיקאים, שסידרו לחברים שלהם

את כל החלקים שמניבים רווח עצום, כמו דואר כמותי, וכדומה, והוציאו בעצם את כל מה שרווחי מהדואר, כדי שחברות

פרטיות(שמעניין מאוד בבעלות מי הן) יוכלו להתחרות בדואר, ובעצם לקחת חלק ניכר מהרווח.

אז תגידו מה רע בתחרות? רע, כי אותן חברות לא חייבות כמו הדואר לחלק דואר בכפר בצפון, או יישוב מסויים שיש

בו 100 משפחות, והן גם לא מחוייבות לחלוקה של מכתבים תוך זמן קצוב, או בקיצור, הן מחוייבות לעשות מה שמביא

להן הכי הרבה רווח.

ואז הדואר שלנו נשאר עם הרבה עובדים שהוא חייב להחזיק, כי עליו יש את כל ההגבלות הקודמות, אבל מה, אין לו

הכנסות שיוכלו לממן את זה. ואז איכות העובדים יורדת, השכר יורד, מפטרים עובדים כי אין ברירה, כי אין הכנסות,

וזה מעגל קסמים, כי האיכות יורדת, ואיתה גם כמות האנשים והעסקים שרוצים להשתמש בשירותים האחרים של הדואר.

אני ממש לא מחסידי הוועדים, ואת הנמלים הייתי סוגר כבר אתמול ומקים שניים אחרים במקומם, אבל בדואר ישראל

המצב רחוק מאוד מאוד ממה שהולך בנמלים, ח"ח, מקורות ושאר מככבי השכר.

פורסם

+1.

השאלה למי יש את הב*צ*ם לעשות את השינוי הדרוש ולהקריב את עתידו הפוליטי?.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ואת הנמלים הייתי סוגר כבר אתמול ומקים שניים אחרים במקומם.

הבעיה שזה לחלוטין לא ישים וועד הנמלים יודע את זה היטב.

מה, תשאיר עכשיו את מדינת ישראל מספר שנים ללא יבוא ויצוא?

המדינה קורסת תוך חודש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ככל הידוע לי, הנמלים שלנו דווקא יעילים ורווחיים, ברור שאפשר לייעל אבל ככל הזכור לי, ראיתי לא מזמן תבלת זמני פריקה לאוניה וכנראה שאלון חסן וחבר מריעיו, בין שביתה לשביתה עובדים לא רע.

הבעיה המרכזית שלהם (לדעתי כמובן), היא דווקא צורת התנהלות של השתנה מהמקפצה שהפך אצלם למין אות גאווה.

מה אני אומר מקפצה? הם עושים את זה מראש העגורני מכולות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש תאריך משוער לסיום השביתה? או שה"***נא נשמור בבקשה על תרבות הדיון***" מתכוונים לגרום לשביתה גם לזלוג לשבוע הבא..?!!!

פורסם

אני כבר רואה עוד חנויות מסין מחרימות אותנו כי כבר בטוח הרבה ישראלים היתלוננו לפייפל שהמוצר לא הגיעה ודרשו כסף חזרה :-).

במיבצע האחרון במכס גם איבדנו הרבה חנויות ובקושי החזרנו חלק מהם, כעת סיבוב אבדות נוסף :-(.

נ.ב- ביגלל כל הבלאגנים האלה גם פייפל כבר לא ממהרת להחזיר כסף אם המישלוח מאחר- כי הבינו שהדואר/מכס שלנו אשמים בכל ולא המוכר המיסכן מסין.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היום יצאה ההזמנה שלי מ BG (סומן SHIPPED)

כמה זמן לתת לזה? חודשיים? :oops::lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כנראה שלא שמתם לב, אבל מדוזות עם בגד ים זאת האופנה החדשה :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

עצוב לי היה לראות כתבת טלויזיה (נדמה לי ערוץ 2) שדנה ב"נפגעי השביתה": אלו שהזמינו מוצרים מאיביי ולא יקבלו אותם בקרוב, ואלו שחידשו דרכון ולא יקבלו אותו ויאלצו להשאר בארץ.

על הזקנים שלא יקבלו את הקצבאות שלהם, וסתם המסכנים שיש להם חשבון בבנק הדואר ולא יוכלו למשוך ממנו כסף כדי לקנות אוכל, אף אחד לא חושב.

:turn-l:
  • תוכן חדש...