Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעזוב את המחשב כולל גם גלישה - כיון שבגלישה נכתבים הרבה מאד קבצים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אסור להתקין תוכנות על המחשב.

אתה צריך להוריד Live CD כלשהו (לינוקס למשל) ולהריץ תוכנת שחזור קבצים משם.

כל רגע בו אתה משתמש במחשב אתה גורם נזק בלתי הפיך לקבצים.

פורסם

אני לא גולש, תודה לכם שאתם מנסים לעזור לי, באמת תודה. זה מרגיע.

להתקין תוכנות כמו Live אני לא יודע, לא מבין.

עזבתי את המחשב, אני מגיע מדי פעם לבדוק שהכל טוב איתו, שהתוכנה עובדת.

ברגע שהיא תסיים, יהיה לי אפשרות לשחזר קבצים.

נתפלל שהיא תשחזר קבצים חשובים. גם אם לא הכל, לפחות שיהיה קצת, את הכי חשובים.

אעדכן, תודה רבה רבה.

פורסם

דרך אגב, במידה ותוכל לשחזר, תצטרך לשחזר את זה לכונן אחר,

כגון כונן חיצוני או פרטישן אחר, D למשל,

מומלץ חיצוני אם יש לך אפשרות נגישה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
שלום לכולם

אני לא יודע מה קורה פתאום, הדלקתי את המחשב, כל שולחן העבודה נהיה ריק, כל התיקיות ריקות.

אני ממש בלחץ, מה אני יכול לעשות?

המחשב חזר להיות כמו חדש. אני לא עשיתי כלום.

מאוד חשוב לי, יש לי פה מסמכים, אישורי על ציוד רפואי, כיסא גלגלים, אישורי זכאות, אישורי נכות, אישורי סיוע כספים מעמותות של תרומות,

אישורי אשפוז בבית חולים, צילומים של כל דבר שקשור לרכב, פשוט הכל.

חוזים שסרקתי למחשב ואין לי אותם בצורה פיזית, הסכמים שנכתבו בכתב יד עם חתימה.

אני פשוט בן אדם טיפש, לא שמרתי שום דבר בצורה פיזית, הכל סרקתי במחשב וזהו.

זה דברים מאוד חשובים לי.

לא אכפת לי שנמחקו שירים, גם לא תמונות, לא דבר אחר.

רק מסמכים של מסמכי טקסט, מסמכי אופיס, וקבצים שהייתי סורק בפורמט JPG ופורמט PNG

זה קבצים יקרים לי מאוד וחשובים מאוד :cry:

מה אפשר לעשות בבקשה?

אם הברירה היחידה היא מעבדה נצטרך לבכות בשקט :cry:

למה כל זה קורה? בלי שום סיבה?

אולי אני מגזים אבל זה ממש כל החיים בתוך המחשב.

אתם יודעים שאני מנהל את כל העיסוקים והדברים בבית, הכל מנוהל במחשב :cry:

אני מוכן לעשות כל מה שצריך בשביל לשחזר, רק לא יודע מה לעשות

לפני הכול אנא ציין איזה מערכת הפעלה ברשותך.

בצע צילום מסך של שולחן העבודה+כול התיקיות תחת המחשב שלי ותעלה לפורום ונראה איך נוכל לעזור לך.

אם תוכל לאפשר לי להתחבר מרחוק למחשב שלך אוכל לבדוק עבורך את העניין או שלח לי את הטלפון שלך בפרטי.

איזה כייף לי :)

פורסם

ווינדוס 7?

אצלי קרה אותו הדבר בדיוק חודש שעבר, המחשב פשוט התאפס, הגעתי מהעבודה, פותח את המחשב והופ, היוזר שלי מאופס. בדיקה בכונן C

--> USERS --> שם המשתמש הראשי שלך (אצלי למשל LIAV) --> נסיון להכנס אליו נתן לי שגיאה שהקובץ פגום.

תנסה את זה, אם כן ייתכן וקובץ המשתמש הראשי שלך נפגם, זה יכול לקרות סתם ביום בהיר.

נ.ב ביצעתי הפעלה מחדש במצב LAST GOOD KNOWN CONFIGURATION - עזר לשחזר את רוב הקבצים במשתמש.

Opel Adam S 2017

פורסם

היי חברים,

אני רוצה לעדכן שהצלחתי לשחזר כמה קבצים!

לא הכל, אבל הצלחתי לשחזר סריקות, מזל שמשקל הקבצים לא גדול.

גם מספר מסמכים שבהם כתבתי מכתבים חשובים לרשויות ולגופים מסוימים שאני צריך לפתור כמה דברים.

אני ממש מרוצה מהתוכנה.

קראתי את הודעתי הראשונה, הייתי מאוד לחוץ, לא ידעתי מה אני עושה.

שהרי אם יפנו אלי כעת, מהיכן אמצא את המסמך שירצו, או את החוזה, או את הדף, או האישור? הכל אצלי במחשב.

כעת אני מצליח לשחזר מספר קבצים.

זה לוקח המון זמן, אבל אני מוכן להמתין רק בשביל השחזור, זה חשוב.

תודה לכל המגיבים, לכל מי שעזר לי, תודה לחבר שהציע לעזור במעבדה - אנשים נפלאים אתם, כל הכבוד לכם.

קיבלתי המלצה מחבר פורום, לפתוח חשבון בגוגל כונן ולהעלות לשם קבצים - זה רעיון טוב.

אבל לא מסוכן?

מדובר בקבצים שיש שם פרטים אישים, מספרי תעודת זהות, מספרי בנק, אישורים על כספים מעמותות וגופים,

אישורים על ציוד רפואי, יש שם אישורים על אחוזי נכות וקצבאות, מסמכים שקשורים לרישיון רכב, לרכב. ממש מסמכים רגישים מאוד.

תודה רבה שוב לכולם.

פורסם

אתה יכול לאפשר לחשבון גוגל דרייב שלך, שלתיקייה המדוברת תהיה רק לך גישה, לא לתת גישה לאחרים.

(לך תהיה גישה למסמכים מכל מקום, גם מהפלאפון, גם ממחשבים אחרים, וגם בקצה השני של הגלובוס)

מעבר לכך, יש לי אפשרות לשלוח לך תוכנות שחזור אחרת, רכשתי אותה פעם תמורת כמה עשרות דולרים. הצילה לי לא פעם ולא פעמיים תמונות שנמחקו. (אני לא רוצה לספר לאף אחד מה התחושה שאתה כמעט מאבד 30 אלף תמונות שצילמת).

מזל שיש תוכנות שחזור שפותרות את הבעיות האלו. מציע לך לרכוש דיסק קשיח חיצוני ולגבות את המידע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על ההסבר חבר.

זה באמת יהיה ככה? אף אחד לא יוכל לראות? שחלילה לא ידלוף.

האם זה יעלה לי כסף לעשות בגוגל? כי קבלתי מהחבר בהמלצה גם משהו עם המילה בוקס, כמו גוגל.

גישה מהפלאפון לא כל כך רלוונטית, אבל זה נחמד.

פשוט אני עם N95, בלי אינטרנט, רק בשביל שיחות. קיבלתי לפני הרבה שנים, מכשיר טוב מאוד.

אבל גישה ממחשבים אחרים זה אופציה נחמדה מאוד.

בקשר לתוכנה, שמח לקרוא שהצילה אותך, באמת לא נעים לאבד קבצים רגישים.

אני היום הרגשתי את זה על בשרי.

מילא אם זה היה סתם קבצים, שאספתי עם השנים.

אבל זה קבצים שאמורים עוד לשמש אותנו, אני תמיד נותן לגופים אישור על הכיסא גלגלים, אישור על אחוזי נכות.

יש לי חוזים, מסמכים רגישים, יש לי ממש הכל במחשב. לכן מאוד נבהלתי ופחדתי כשראיתי שפתאום הכל נמחק.

אני לא חושב שאני צריך את התוכנה חבר.

אתה גם שילמת עליה, ככה שהיא שלך. מאחל לך שלא תאלץ להשתמש בה. תודה על ההצעה.

פורסם

הבנתי, זה אותו דבר, רק עם פחות מקום. הכל בחינם.

באמת שירות נפלא.

אני צריך להכיר אותו לאנשים שאני מכיר, שלא יקרה להם מה שקרה לי.

זה לא נעים כשקורה דבר כזה. מאוד לא נעים.

דרך אגב, אני מצליח לשחזר עוד סריקות ומסמכי טקסט בעזרת התוכנה הראשונה שניתנה כאן - המון תודה לנותן.

תודה למגיבים, לכולם - אני תמיד נעזר בפורום הזה, מודה לכם מאוד.

כעת יש לי ניסיון, אם יקרה למישהו חלילה מה שקרה לי, אני אוכל לעזור לו גם. אם הוא גר לא רחוק, אפילו לתקן בשבילו את התקלה.

פורסם

אתה לא רוצה להשתמש? אני יכול לתת לך בחינם, חבל שתשלם סתם כסף, שילמתי על הרישיון פעם אחת, קח ותהנה.

נאלצתי להשתמש בה יותר מפעם אחת.

כששדרגתי את המחשב שלי, גיליתי שאיכשהו התמונות שלי נמחקו, הפעם היה מדובר ביותר מ50 אלף תמונות (כן, לא טעיתי במספר). את רוב הדברים היה לי על הרדיסק חיצוני, אבל בדיוק כמה ימים לפני כן חזרתי מיום צילומים בנתב"ג שכלל הרבה תמונות, רוב התמונות שוחזרו מכרטיס הזכרון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במקרה כזה כפי שאתה מתאר רחמים קודם כל לבצע כיבוי של המחשב והפעלה מחדש.

הבעיה קרתה כמה פעמים במחשב הנייד של אמא שלי (Win7). ריסט פשוט "החזיר לתחייה" את כל הקבצים עד לאחרון שבהם.

לא נכנסתי לעובי הקורה למה זה קורה, אבל זה קורה לפעמים והצעד הראשון זה ריסט למחשב.

כדי לעודד אותך אני אוסיף בדיחה בנושא:

נוסעים חמישה מהנדסי תוכנה של מיקרוסופט ברכב, והרכב נתקע, לא מניע.

אחד המהנדסים מסובב את המנואלה של החלונות מוריד את כולם ומעלה בחזרה. שאלו אותו מה הוא עושה. הוא ענה: "קודם כל לסגור חלונות (Windows) ואז לפתוח מחדש. אולי התקלה תסתדר".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שמח שעזרה לך התכונה. בטח כבר שמת לב שהשמות של הקבצים לא תמיד כמו שנתת להם במקור.

התוכנה הזאת באמת בין הראשונות שעלו בתוצאות בגוגל ( הייתי בעבודה לא היה זמן רב לחפש ).

לאחר השחזור של התוכנה הנוכחית אם לא הכל השתחזר תנסה אולי את התוכנה שחבר הפורום מציע לך, אולי היא כן תצליח לשחזר.

בנוסף אמליץ לך בחום HD חיצוני, ואפילו DOK בנוסף ( אם אלו מסמכים רגישים שיהיה יותר מ 2 עותקים).

בהצלחה!

• תוכן חדש...