Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת לחץ שמן, סיאט לאון 1.8 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאון 1.8 2012

בסיבובים חדים מאד מאד, נורית לחץ שמן נדלקת ונשמעים 3 צפצופים

לאחר מכן הכל חוזר להית על מי מוחות, חום מנוע לא זז.

תקלה? חסר שמן?

תודה מראש למסייעים

• ספונסר פורום
פורסם

לא תקין. בדוק תחילה שמפלס שמן המנוע תקין ואם הוא תקין גש במהירות למוסך מורשה של סיאט כדי לבדוק את התקלה. הרכב אמור להיות באחריות.

פורסם

נתקלתי בתופעה כזאת, אני לא זוכר בדיוק את הפתרון, אבל תבדוק 2 דברים.

עד כמה שאני זוכר, הפילטר שמן יושב למעלה והוא הפוך.

1. האם מותקן פילטר שמן מקורי?

2. אם אכן מותקן פילטר שמן מקורי, תבדוק שהוא מותאם לרכב.

כלומר, ישנם כמה סוגים של פילטר שמן, עם אותו המק"ט, והשוני הוא באות שבסוף.

יש D , C, B

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

תבדוק מה רשום בספר רכב.

אצלי לדוגמא כתוב שהנורת שמן נדלקת\מהבהבת (לא זוכר במדוייק), לאחר בלימה חזקה מאוד, ממה שאני מבין, זה בסדר גמור ולא מעיד על תקלה.

כל אופן כדאי לבדוק את העניין במוסך, זה רכב יחסית חדש ועדיף ללכת על בטוח כשמדובר בשימון.

פורסם

למנועי טי.אס.איי יש נטיה לאיבוד שמן, זה בהתאם להוראות היצרן. יתכן שבאמת חסר שמן ובסביבובים חדים החיישן קולט את זה.

מציע לבדוק מפלס שמן, במידה וחסר להוסיף. אגב, ברכבים האלו מומלץ כל שבוע שבועיים לבדוק שמן, אני אומר את זה מנסיון, היה לי אוקטביה 1.8 טי.אס.איי, החזקתי מיכל שמן בתא המטען באופן קבוע.

בהצלחה

• תוכן חדש...