Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניצול התקן GPS

haimiko2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של ההורים מותקנת מערכת איתורן ברכב, איכון ושליטה על מערכת ההנעה.

האם יש דרך מסוימת שאוכל לנצל את התקן ה GPS שהם שמו ברכב ולהעלות אותו על מפה מהמחשב אצלי?

פורסם

לא נראה לי. ההתקן שלהם מוחבא היטב על מנת להקשות על גנבים לפרק אותו.

לא נראה לי שתוכל להגיע אליו ולהתחבר אליו מבלי להיעזר בחברה עצמה, ואני די בטוח שהם לא יאפשרו דבר כזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אצלנו מותקן פויינטר ויש אפליקציה לסמארטפון שמראה כל מיני דברים כמו: מיקום,מהירות,כמה דלתות פתוחות,כמה מתח מוציא המצבר,בכל פעם שאתה מגדיר אזור כלשהוא והרכב יוצא ממנו אתה מקבל התראה,ברגע שהרכב עובר מהירות מסוימת שקבעת אתה מקבל התראה.

הכל טוב ויפה אבל לעזאזל זה עולה תוספת של 40 ש''ח בחודש!!!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אצלנו מותקן פויינטר ויש אפליקציה לסמארטפון שמראה כל מיני דברים כמו: מיקום,מהירות,כמה דלתות פתוחות,כמה מתח מוציא המצבר,בכל פעם שאתה מגדיר אזור כלשהוא והרכב יוצא ממנו אתה מקבל התראה,ברגע שהרכב עובר מהירות מסוימת שקבעת אתה מקבל התראה.

הכל טוב ויפה אבל לעזאזל זה עולה תוספת של 40 ש''ח בחודש!!!

40 ש"ח? כל חודש? חתיכת הוצאה על דבר כזה.

אם אין את זה הפוינטר(במקרה של גנבה) יכולים לברר עבורך איפה האוטו? כי בעצם זה השירות לא?

אז זה רק על היכולת לראות דברים בזמן אמת?

פורסם

לאיתורן יש מערכת שנקראת ניהול ציי רכב יש לי בחברה מערכת כזאת על כל הרכבים כדי שאני אדע איפה הנהגים נמצאים בכל רגע

למיטב זכרוני הגי פי אס שמותקן לא מספיק והם מוסיפים מודול שמאפשר את כל המידע כפי שציינו שיש בפויינטר

בכל מקרה העלות החודשית של השירות אצלנו זה כ 45ש״ח לכל רכב לפני מע״מ.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני שמח שאתם מציפים את העניינים אבל זה לא מה שאני מכוון אליו, השאלה שלי האם אפשר לשבת על ההתקן הקיים ברכב.

נשמע הזוי לשלם על "גישה" להתקין שקיים ברכב שלי.

על עוד אופציה שקיימת בשירות שהם בכל מקרה מספקים לי.

אז השאלה היא איך אני עושה את זה בלעדיהם?

• תוכן חדש...