Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק סדאן מודל 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מחר בטוח 99.9 אחוז שאני קונה את הרכב, מדובר בהונדה סיויק סדאן 2007 לא ביררתי על הדגם המדויק אבל כניראה שדגם מפואר (ES)

כי יש גג מקורי, צבע לבן, אומנם עשתה 200 אלף קלומטרג' אבל קיבלתי אותה במחיר מצויין (50K) אז אני הולך על זה.

ידוע לי שקיימים שני דגמים ES ו LS ש ES נחשב לדגם המפואר.

ד''א האוטו חזק מספיק? 1.8- 140 כוח סוס

כמובן שאני מודע כבר לאמינות של הונדה, לאחר קניה לא מוצלחת שלי של גולף דור 5 2008 שהייתה אצלי רק 4 חודשים עד שהצליחה להמכר, כבר העדפתי את ההונדה מודל 97 שלי יותר מהגולף 1600 העגלה שהייתה לי.

אני רוצה לדעת לגבי צריכת דלק של האוטו, יצרן רשום 1.15 זה אמיתי?

בשבילי 1.12-13 זה יהיה שיפור עצום, כי אני רגיל ל 1.8 בגולף ו 1.9 בסיויק 97 שלי.

אשמח לדעת כל מה ושאפשר על הרכב במיוחד שאני ליפני קניה.

רוצה גם לשמוע יותר חוות דעת מאנשים שיש או היה להם את הרכב הנ''ל

המוכר חבר מאוד טוב של אבא שלי כבר המון שנים, אבא שלי אמר לו שבכל זאת אנחנו רוצים לבצבע בדיקה לאוטו והבנאדם אמר שהוא נשבע בילדים שלו שהאוטו פיקס חבל על הכסף של הבדיקה, האם בכל זאת לא משנה מה שהוא אומר שווה לקחת את האוטו לבדיקה?

אממ ומה שעוד שכחתי לשאול וחשוב שאדע ליפני הקניה של הרכב רק תגידו שאני יהיה מוכן להכל, תודה רבה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

1. מה מצויין במחיר הזה? ראיתי עד 55 אלף מספר לא מבוטל של רכבים כאלה עם קילומטראג' עד 160 אלף?

2. צריכת הדלק לא תהיה בהרבה שונה ממה שאתה מקבל עכשיו מההונדה שלך.

פורסם

קניה בטוחה? הונדה בת 6 שעברה 200 אלף ק"מ ולא בדקת אותה אפילו?

כמו ש davemustaine87 אומר, משיטוט קצר ביד 2 ניתן לראות שרוב ההונדות מהשנתון המצוין נמכרות סביב ה 50 מידיים ראשונות וק"מ פחות בהרבה.

פורסם

איך אתה יכול לדבר על קניה בטוחה ברכב שאתה אפילו לא יודע מהו בדיוק?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל עוד לא לקחת את האוטו לבדיקה (ולא משנה מי המוכר) אתה לא יכול לדעת מה בדיוק מצבו,

(ברור שגם בדיקה בימינו לא אומרת יותר מידי, אבל בכל זאת כיוון כללי אפשר לקבל),

במיוחד רכב שעבר 200 אלף ק"מ, אותי היה מאוד מרתיע רכב משנתון כזה שעבר כל כך הרבה ק"מ.

אולי כדאי לך להסתכל קצת על מודעות ביד-2 כמו שחבר'ה פה הציעו, כי נראה שאתה נורא מתלהב מהקנייה

(שזה ברור ומובן) אבל לפעמים שווה לעצור ולחשוב.

so far so good so what

פורסם

חברים יקרים, אני לא קופץ בראש, אני מדבר מנסיון שלי עם הונדה 3 שנים אצלי מודל 97 כמעט ולא היו תקלות מיוחדות הרכב הגיע אצלי כבר ל 280 אלף גיר ומנוע מקוריים ועדין נותן בראש כמו גדול.

אכן בדקתי את המחירים ביד 2, בודדים הם אלה שמוכרים במחיר +-55 וגם לא בכולם מדובר בדגם המפואר, וכם יש כאלה שהיו בבעות קודמת ליסינג או חברה.

בדקתי עכשיו מחירון לוי יצחק לרכב הזה, והמחירון ל דגם ES הוא 69 אלף, כמובן שנת 2007 ללא שום שיקלול.

והמחירון לדגם LS הוא 64 אלף.

אני חושב ש 19 אלף ש''ח פחות מהמחירון זה יותר מידי טוב, למרות הקלומטרג' אני חושב שאולי באמת כדי לקחת לבדיקה בכל זאת לשקט הנפשי שלי.

שלא תבינו לא נכון אני לא פוסל את מה שאתם אומרים, אני אכן כן מתלהב ואני חושב שגם בצדק, את ההונדה שלי אני מוכר גם בטוח ב 8 אלף ככה שנשאר לי להוסיף עוד 42 אלף ויש לי הונדה סיויק מהדגם החדש מודל 2007, אם תשאלו אותי הייתי מעדיף גם 2006 כי זה אמור להיות עוד יותר זול.

אני בכלל חשבתי ללכת על סיויק מודל 2000 אבל נפלה לי הזדמנות טובה לפי דעתי, ויותר ציפיתי לקבל חוות דעת על האוטו מאשר לדעת אם הקניה משתלמת או לא, כי לגבי הקניה אני כבר החלטתי.

פורסם

גם שהוא חבר טוב מאוד של אבא שלך, תיזהר באופן כללי מהנודרים. (כאלה שנשבעים).

אני באופן אישי מעדיף תמיד להתרחק מחברים שלי כשמדובר בכסף, וברכבים בכלל.

כל אופן, לגבי הרכב, לא חושב שתתאכזב ממנו.

נסעתי ברכב לא מעט, כאחד שלא אוהב ולא אהב מכוניות מהמזרח, דווקא את הסיויק הזאת אהבתי מאוד מכמה בחינות:

אמינות, מותג (לא יהיה קשה למכור אותה ביחס למכוניות אחרות), מהירה!, חסכונית, נוחה.

כמה חברים שיש להם כזאת, דיווחו שבנהיגה רגוע (90 בבינעירוני), הרכב הוציא להם 1\18.

מנוע מצויין, לא חסר כוח (לא מכונית מירוץ, אבל הרכב מאיץ טוב! ביחס למתחרים באותה קטגוריה).

בקיצור, אחלה רכב, אהבתי אותו מאוד.

לגבי המחיר, 50K שח זה לא מציאה לרכב שהצגת פה (אלה אם הוא נסע את הרוב בבינעירוני, אתה מכיר טוב את בעל הרכב אז אתה יודע).

(אז מה אם המחירון 60K, לא בטוח שמקונה אחר הוא יקבל יותר מ50K).

יש לי הרגשה שאם מתאמצים אפשר למצוא רכב כזה ברמה של מציאה (יש המון כאלה על הכביש!)

פורסם
גם שהוא חבר טוב מאוד של אבא שלך, תיזהר באופן כללי מהנודרים. (כאלה שנשבעים).

אני באופן אישי מעדיף תמיד להתרחק מחברים שלי כשמדובר בכסף, וברכבים בכלל.

כל אופן, לגבי הרכב, לא חושב שתתאכזב ממנו.

נסעתי ברכב לא מעט, כאחד שלא אוהב ולא אהב מכוניות מהמזרח, דווקא את הסיויק הזאת אהבתי מאוד מכמה בחינות:

אמינות, מותג (לא יהיה קשה למכור אותה ביחס למכוניות אחרות), מהירה!, חסכונית, נוחה.

כמה חברים שיש להם כזאת, דיווחו שבנהיגה רגוע (90 בבינעירוני), הרכב הוציא להם 1\18.

מנוע מצויין, לא חסר כוח (לא מכונית מירוץ, אבל הרכב מאיץ טוב! ביחס למתחרים באותה קטגוריה).

בקיצור, אחלה רכב, אהבתי אותו מאוד.

לגבי המחיר, 50K שח זה לא מציאה לרכב שהצגת פה (אלה אם הוא נסע את הרוב בבינעירוני, אתה מכיר טוב את בעל הרכב אז אתה יודע).

(אז מה אם המחירון 60K, לא בטוח שמקונה אחר הוא יקבל יותר מ50K).

יש לי הרגשה שאם מתאמצים אפשר למצוא רכב כזה ברמה של מציאה (יש המון כאלה על הכביש!)

חיכיתי לתגובה כזאת :-D

1.18 נשמע הזוי אתה בטוח שלא מדובר בדגם ההיבריד?

ד''א מחירון 69 ולא 60 כמו שציינתה 10 אלף הבדל לא קטן, למרות שרואים ביד 2 שהיא לא נמכרת במחיר מחירון אבל אף אחד לא ימכור את הדגם המפואר עם גג יד שניה פרטית ב 50 אלף ככה שאפשר להגיד שזאת עסקה טובה

פורסם
אגב לפרוטוקול הוא מדבר על דגם עם חלון בגג שיקר יותר ב 5-7K.

לדעתי בסביבות ה 47, הקנייה טובה. (אם אתה נעול על סאנרוף כמובן).

מזה נעול זאת לא מילה, בלי סנרוף אני לא מתקב לאוטו הזה, כן הזוי אבל זה אחד התוספות הנחוצים ביותר בשבילי.

אני גם מתכוון בהמשך להתקין מערכת דבל דין ופנסי לדים מאיביי, ואולי אפילו איזה ספויילר מקורי, ילדותי ערסי ערבי מה שלא תגידו אני חולה על השטויות האלה.

$%28KGrHqNHJBEE7%29%29HtcwUBPEpWCr26!~~60_1.JPG

פורסם

קודם שיהיה בהצלחה

רצוי מעט להפחית מההתלהבות, לבחון את הדברים היטב ורק אז להחליט.

כולם אומרים לך שהמחיר לא מעולה וגם אני חושב כך. הרכב עבר לא מעט, מצב השוק לא מזהיר ולא נראה כי המוכר עושה לך טובה.

בדוק את הרכב היטב, אל תזלזל בתוצאות הבדיקה ואל תמהר לסגור.

שוב, בהצלחה.

פורסם
חיכיתי לתגובה כזאת :-D

1.18 נשמע הזוי אתה בטוח שלא מדובר בדגם ההיבריד?

ד''א מחירון 69 ולא 60 כמו שציינתה 10 אלף הבדל לא קטן, למרות שרואים ביד 2 שהיא לא נמכרת במחיר מחירון אבל אף אחד לא ימכור את הדגם המפואר עם גג יד שניה פרטית ב 50 אלף ככה שאפשר להגיד שזאת עסקה טובה

עם סיוויק מהדגם החדש, נסיעה קבועה ב 90 קמ״ש תניב ללא בעיה מיוחדת 1 ל 19.

אין הגיון לקנות רכב עם 200000 קמ ללא בדיקה רצינית.

פורסם

אוקי תודה, אני אכן יעשה בדיקה, כמה שלא נעים מהבנאדם שהוא נשבע בילדים הקטנים שלו וכמה שאנחנו מכירים את המשפחה הזאת אבל עדיין אנחנו מתעסקים פה ברכב, שזה מכונה על גלגלים, אי אפשר לדעת מה עבר על האוטו בזמן הזה שהוא היה אצלו.

גם אם הוא באמת חושב שהאוטו פיקס, אי אפשר לדעת, ואני יהיה הכי שמח לגלות שהאוטו באמת פיקס לאחר הבדיקה.

אני לוקח את הרכב בגלל כמה סיבות:

1 קודם ככל כי זה הונדה = אמינות אומנם יש לי נסיון רק עם דגם ישן, אבל עם VW היה לי נסיון גרוע, אולי זה בגלל הדגם הספציפי שבחרתי אבל הפעם אני הולך על בטוח.

2 קשה למצוא את הדגם הזה בצבע לבן עם גג וזה בדיוק מה שחיפשתי ורציתי.

3 חסכונית לפי מה שאומרים כאן, אני מקווה שהקילומטרג' שהאוטו עבר לא גרם לה לבעיות שקשורות לצריכת הדלק.

4 מחיר טוב לדעתי למרות הקלומטרג', אך אין ספק שהייתי מעדיף שהאוטו יהיה עם פחות קלומטרג' אבל באמת שזה פחות מדאיג אותי העיקר שהאוטו יהיה במצב טוב מאוד וזה יחפר על הכל.

5 חזקה מספיק 1.8 140 כוח סוס, אומנם לא מטוס אבל מנוע ויטאק של הונדה וזה כבר אומר הכל.

מה שפחות אהבתי ליפני שבכלל התיישבתי ברכב ונהגתי בו זה הגודל שלה, קצת גדולה מידי, משפחתית מידי,

לא אהבתי את קונסולת הרכב, זה משהו שאני יהיה חייב להחליף בהמשך.

עיצוב ומראה הרכב, לא הכי וואו אבל יחסית ניראה טוב, 7 מתוך 10 נגיד.

זהו מקווה שמחר בבוקר הכל ילך כמו שצריך, כמו שאני רוצה שזה ילך, והכל יהיה בסדר.

ומחר תקבלו עדכון.

פורסם

נהגתי על מודל 2008 מספר שנים. אולי זה רק אני, אבל הכסא היה נוראי לנסיעות ארוכות (מעל שעה).

לא מצאתי תנוחת ישיבה נוחה ומסיימים את הנסיעה עם כאבי גב.

מאז החלפתי מכונית והגב מרוצה עד הגג.

פורסם
נהגתי על מודל 2008 מספר שנים. אולי זה רק אני, אבל הכסא היה נוראי לנסיעות ארוכות (מעל שעה).

לא מצאתי תנוחת ישיבה נוחה ומסיימים את הנסיעה עם כאבי גב.

מאז החלפתי מכונית והגב מרוצה עד הגג.

חבל לי לשמוע, אבל זה תלוי גם בבנאדם עצמו לא?

גיל, גובה מבנה גוף, האם יש לך איזה שהוא בעיות בגב בכללי?

לי יש קצת בעיות עם הגב, מקווה שיהיה בסדר, למרות שאני לא נוסע בדרך כלל למקומות מרוחקים, ככה ששעה נסיעה זה יהיה אצלי רק במקרים מיוחדים.

ושעה זה גם הרבה, אני עם הונדה מהדור הקודם והיא ממש נמוכה ואני ממש אוהב את צורת הישיבה הזאת

בניגוד להרבה מאוד אנשים שאומרים שזה חסרון.

• תוכן חדש...