Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק סדאן מודל 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל לי לשמוע, אבל זה תלוי גם בבנאדם עצמו לא?

גיל, גובה מבנה גוף, האם יש לך איזה שהוא בעיות בגב בכללי?

לי יש קצת בעיות עם הגב, מקווה שיהיה בסדר, למרות שאני לא נוסע בדרך כלל למקומות מרוחקים, ככה ששעה נסיעה זה יהיה אצלי רק במקרים מיוחדים.

ושעה זה גם הרבה, אני עם הונדה מהדור הקודם והיא ממש נמוכה ואני ממש אוהב את צורת הישיבה הזאת

בניגוד להרבה מאוד אנשים שאומרים שזה חסרון.

פרופיל 97 . מעולם לא היו בעיות גב. ביצרנים אחרים הכסאות טובים יותר.

פורסם

השאלה פה היא אם עניין הנוחות קריטי?

כי אתה אומר בעצמך שאתה לא נוהג בנסיעות ארוכות, אלה ממש פעם ב..

תנוחת ישיבה נמוכה זה כיף, אני אישית בנסיעה ארוכה מעדיף רכב עם תנוחת ישיבה גבוהה (אירופאיות) בגלל שזה פחות מעייף אותי.

הכי פשוט אם הוא חבר טוב של אבא שלך, תבקש ממנו לנהוג על הרכב, ככה יפתרו כל השאלות. (כל אחד והטעם שלו ומה שטוב לו.)

פורסם

טוב חברים, היה לי יום ארוך, גם קניתי את ההונדה בסוף וגם מכרתי את שלי, את שלי מכרתי ב 8 אלף ואת ההונדה המדוברת קניתי ב 50 אלף, הוא לא רצה לרדת שקל פחות.

מדובר בדגם הפשוט יותר, זה שמגיע עם טאסות, ובלי לחצנים על ההגה, ובלי פנסי ערפל, אבל עם גג מקורי מהמפעל.

הוא אומר שבדגם הזה של השנתון רק היה גג, למרות שראיתי ביד 2 גם 2008 לבנה עם גג. עכשיו העסקה ניראת לי באמת כאילו עסגה רגילה לא מחיר מוזל ולא מציאה, אך למרות זאת זה התאים לי, לאוטו יש קצת שיפשופים, בפנים הכל חדש, ובעזרת פוליש יהיה ניתן להוריד הרבה שריטות קטנות.

האוטו עם 217 אלף קילומטרים, לא קצת בכלל, הוא קיבל מחיר טוב על הרכב, אני יודע שיכולתי לחכות קצת ולמצוא אחת כזאת קצת יותר יקרה אבל יותר שמורה חיצונית ועם פחות קילומטרג', אבל אני לא נוסע הרבה, ככה שבעוד 3 שנים ככה זה התאזן לי, נגיד אני יעשה 40 אלף משהו כזה, ב3 שנים אז הרוב יעשו יותר והקילומטרג' יהיה סביר לשנים שלו.

האוטו נוסע ומגיב מדהים, מהיר חזק, פנים הרכב מרשים תצוגת שעונים יפה פלסטיקה טובה אהבתי מאוד, אני ממש מרוצה.

w9si.jpg

csb5.jpg

qfnx.jpg

mrrp.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

"על פזיזות משלמים"

"זול זה יקר"

ואפשר להגיד עוד משפטים כאלה ואחרים.

למזלך, לרכב יש מקדם דאווין מכובד- סאנרוף, צבע יפה, השחרות, וסמל מקדימה, ככה שזה משחק לטובתך, אבל למרות כול זה, בבוא העת יהיה לך מאוד קשה למכור רכב כזה עם 257 אלף קילומטראג' במחיר סביר.

דרך אגב, עשית בדיקה?

הפגוש ניראה רופף משהו, מעניין ממה זה נובע

פורסם
"על פזיזות משלמים"

"זול זה יקר"

ואפשר להגיד עוד משפטים כאלה ואחרים.

למזלך, לרכב יש מקדם דאווין מכובד- סאנרוף, צבע יפה, השחרות, וסמל מקדימה, ככה שזה משחק לטובתך, אבל למרות כול זה, בבוא העת יהיה לך מאוד קשה למכור רכב כזה עם 257 אלף קילומטראג' במחיר סביר.

דרך אגב, עשית בדיקה?

הפגוש ניראה רופף משהו, מעניין ממה זה נובע

כן עשיתי בדיקה, אמרו שרצוי להחליף שני תושבות מנוע, שזה סיפור של 700 שקל, חוץ מיזה האוטו פיקס מנוע גיר שילדה תקין, היה בעבר מכה בפגוש האחרוי שתוקנה.

הפגוש לא רופף פשוט יש שם בפינה מכה ממש קטנה, האוטו כמעט בלי מכות פח בכלל רק שריטות ושיפשופים.

שוב אני אומר אני מרוצה, האוטו הולך להיות אצלי לפחות כמה שנים טובות, מה יהיה אחרכך שארצה למכור זה כבר סיפור אחר, אבל בטוח שאנשים בעוד כמה שנים יחפשו את הרכב הזה עם גג בשנה נמוכה ככה שאני לא דואג יש לו פותנציל טוב להמכר, וכמו שאמרתי אני לא נוסע הרבה ולא למרחקים.

ד''א החלונות לא מושחרים, אבל זה משהו שאולי אני חושב לעשות, כי זה יכול להשתלב מאוד יפה עם הרקע הלבן של הרכב והגג השחור.

פורסם

כן דגם LS עם סנרוף מקורי, הוא אמר שרק בשנה הזאת הגיע סנרוף בדגם הזה.

הייתה לי גולף עם סנרוף לא מקורי שעשו בגנות זה שונה לגמרה.

פורסם

כן דגם LS עם סנרוף מקורי, הוא אמר שרק בשנה הזאת הגיע סנרוף בדגם הזה.

הייתה לי גולף עם סנרוף לא מקורי שעשו בגנות זה שונה לגמרה.

ולגבי טורקיה או יפן לא בדקתי אני יראה עכשיו, למרות שזה כניראה ממש לא משנה כי הבקרת איכות אותו דבר.

פורסם
הסיוויק הזו הגיעה מיפן. הדגם התורכי, נמכר מ-2008. זה לא כ״כ משנה. תתחדש.

צודק רשום לי ברשיון יפן, נכון שזה לא משנה אבל עדיין עדיף שיהיה רשום יפן ולא טורקיה ככה זה יותר מסתדר בעין :wink:

• תוכן חדש...