Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא סקודה ייטי 1.2L DSG7 2013 עם 11,000KM

בתוך העיקר לפתע פתאום האוטו מתחיל לגמגם בצורה נוראית הטורים עולים והרכב לא מתחיל לגמגם בצורה נוראית.

מחר על הבוקר אני נכנס למוסך, אני רוצה לדעת אם יש למישהו מושג מה קרה פה, נדלקו לי 3 נורות שבכותרת.

יש למישהו רעיון מה קרה פה? אני רוצה להגיע מוכן למוסך כדי לא לשמוע תשובות מתחמקות.

קרה למישהו? מה זה יכול להיות?

תודה.

פורסם

אני מקווה שלא תשמע שצריך להחליף מנוע או גיר. כבר נמאס לי מהויכוחים על הנושא הזה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

קרה לי משהו דומה(לא זוכר את המקרה בברור) בסקודה פביה 2013

לאחר בירור פה בפורום עם אנשים שקרה להם גם בייטי

זה נגמר בעדכון גרסאת המחשב..

מקווה שזה הסיפור גם אצלך...

פורסם

עם עובדות אי אפשר להתווכח אבל עדין יש במקרים האלה משהו מוזר. מה יכולה להיות הסיבה שרכב עבר 10K רגועים ונעימים והנה פתאום המנוע מתחיל לגמגם ולהשתנק וכ'ו. בעיה תוכנתית לא אמורה ליצר כאלה תופעות "על פתאום" מה עוד אחרי תקופה שהרכב התנהל בסדר. יש למישהו הסבר טוב לתופעה

• תוכן חדש...