Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש פה בפורום אז... שלום קוראים לי ירדן. יש לי הונדה סיוויק שנת 2009 בעלת איטום מלא של dynamite. ואני צריך עזרה בשילוב של המגבר jl audio עם הסט מורל הייבריד 6.5, איך זה ישמע, האם זה שילוב טוב, והאם המגבר יפתח טוב את המורל? ועל הדרך אני צריך עזרה בבחירת סאב עד 1000 שקלים אפשרי גם יד שניה( אני בכיוון של dc audio עם חריגה קטנה). תודה מראש:-)

פורסם

לפי עוצמת המגבר ולפי עוצמת הרמקולים זה בהחלט יהיה מספיק.

סאב אתה מחפש תיבה סגורה או פתוחה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תודה אבל השאלה היא אם שזה יהיה שילוב טוב, מישהו התנסה עם השילוב הזה ויכול להגיד לי איך זה היה? ואני מחפש תיבה אטומה כי אני רוצה יותר דיוק אבל אפשר לקחת בחשבון גם תיבה פתוחה.

פורסם

כמה דברים:

1. על אף ש JL הוא לא השילוב המושלם למורל- דווקא המגבר הספציפי הזה יעשה עבודה טובה, הייבריד זה סט שאוהב מגבר חזק וה JL ייתן לו את זה. אם כבר יש לך את המגבר והסט- נשאר רק לחבר. אם אתה מתלבט בקניית המגבר- יכול להיות שיש אפשרויות טובות יותר, אם כי הוא לא אפשרות גרועה.

2. הבידוד שיש לך הינו הכרחי לסט כמו ההייבריד, אם לא בונים לסט הזה תיבות, הייתי משקיע כמה שניתן בבידוד באופן הנכון ובכמות נדיבה, בסגירת פתחי השירות ע"י חומר קשיח ואם ניתן אפילו בחומרי השקטה נוספים כמו ספוגים למיניהם.

3. מניסיון עם DC Audio, ה Level 2 יכול להישמע מעולה גם בתיבה פתוחה וגם בתיבה אטומה, רק צריך לשאול את השאלות הנכונות: מה העוצמה שאתה מחפש מהסאב? איזה מונובלוק עומד לרשותך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מצטרף אל ישראל, הסט הנ"ל זקוק להגברה בריאה - כך שמבחינת ההספק אתה מסודר, לגבי איכות, יש אופציות עדיפות יותר.

ממליץ לתת דגש על התקנה טובה, כי הסט הזה, בהתקנה שהיא פחות ממושקעת, ישמע בצורה שלא מצדיקה את עלותו.

פורסם

במחיר טיפה גבוהה יותר משל הJL אפשר למצוא XETEC P2, (אני לא אציין דגמים אחרים כי איתם אין לי ניסיון), אם אופציית החו"ל פתוחה יש את המגברים של אלפיין שנמכרים במחיר נמוך יותר.

לא אמרתי שהמגבר לא איכותי, אמרתי שיש איכותיים ממנו (כמו בכל דבר בחיים).

לדעתי זה אחלה מגבר, והוא יעשה עבודה מעולה, אבל אם הוא עדיין לא נקנה, יש אופצייה לחפש דברים טובים יותר באותו תקציב +-.

פורסם

יורי עם כמה שאני עד היום חושק בתוצאה שהייתה ברכב של ליאור עם הזטקים לא נעשתה השוואה אף פעם על אותה מערכת אחת לאחת עם החלפת מגברים שתעיד כי הזטק היה מפיק תוצאה טובה יותר, הייתרון שלו יהיה דווקא בעודף הכח ולא בהכרח האיכות.

חוץ מזה לך תמצא זטק וגם תתחשב בגיל שלו ובזה שהם לא מיוצרים יותר.

לגבי האלפיין אני ממש אבל ממש בספק שיותר איכותי מהjl.

ואת זה אני אומר לך אחרי ההחלפה של הjl לסלסטרה ra.

כמו שכתבתי כאן תמיד, אנשים בארץ מיצבו את jl כמגברים בסיסיים וזה ממש לא נכון.

פורסם

חלילה יורי אל תיקח את זה כתקיפה.

מה שכתבתי היה בעקבות הצעות החלופה שלך, אלפיין לדעתי רחוקים מאוד מjl, המגברים שלהם בשנים האחרונות לא ממש "מככבים" ולא מזכירים בכלל את המגברים המפורסמים של פעם.

וזטק כבודם במקומם מונח לדעתי מעולים, אבל לא יודע להצביע במדוייק על ייתרון שלהם על פני הjl שכן לא שמעתי/קראתי ברשת על השוואה מדוייקת בינהם.

את שאר הדברים שכתבתי הם מנסיון עבר שלי כבעלים של jl ששמעתי מכל פינה מעין זלזול כזה והשוואתם למגברי מיינסטרים ולאחר נסיון רב והחלפות ציוד אני מודע לאיכותם.

בכל הזדמנות שהשמעתי את המערכת ברכב (ורוב הפעמים לאנשים ששללו את jl) אהבתי להפתיע וגיליתי שהרבה פעמים רשמים של אנשים הם דווקא משמועות ולאו דווקא מנסיון ספציפי עם רכיב זה או אחר.

קח את הדוגמא הכי טובה, הw6 לפני שקניתי אותו כל מה שהיה לאנשים לכתוב על הסאב הזה בפורום זה שהוא יבש וחסר עומק, כל מי ששמע את הסאב אצלי התאהב ואפילו אלה שאמרו את אותם הדברים.

לא כיוונתי את הדברים ספציפית אלייך :wink:

פורסם

אני התכוונתי בדיוק לאותם אלפיינים שכבר לא מיוצרים, ולא לליינים החדשים שלהם.

להזכירך היה לי את ה500/1 בשביל הסאב והוא עשה עבודה מעולה.

ולא לקחתי את זה כתקיפה, פשוט זה נשמע כאילו דבריי או הוצאו מהקשרם או לא הובנו כראוי, בדיעבד, אוליי אני לא הבנתי נכונה את תגובתך.

פורסם
כמה דברים:

1. על אף ש JL הוא לא השילוב המושלם למורל- דווקא המגבר הספציפי הזה יעשה עבודה טובה, הייבריד זה סט שאוהב מגבר חזק וה JL ייתן לו את זה. אם כבר יש לך את המגבר והסט- נשאר רק לחבר. אם אתה מתלבט בקניית המגבר- יכול להיות שיש אפשרויות טובות יותר, אם כי הוא לא אפשרות גרועה.

2. הבידוד שיש לך הינו הכרחי לסט כמו ההייבריד, אם לא בונים לסט הזה תיבות, הייתי משקיע כמה שניתן בבידוד באופן הנכון ובכמות נדיבה, בסגירת פתחי השירות ע"י חומר קשיח ואם ניתן אפילו בחומרי השקטה נוספים כמו ספוגים למיניהם.

3. מניסיון עם DC Audio, ה Level 2 יכול להישמע מעולה גם בתיבה פתוחה וגם בתיבה אטומה, רק צריך לשאול את השאלות הנכונות: מה העוצמה שאתה מחפש מהסאב? איזה מונובלוק עומד לרשותך.

Srool, את הjl audio כבר יש והמורל הייבריד בדרך לקנייה. בינתיים חשבתי לחבר את הסאב בגישור למגבר cadence zrs 7504 (אני יודע לא משהו) ובשתי ערוצים האחרים יחוברו מורל טמפו, כמובן שזה יהיה זמנית עד שאני יקנה מונובלוק אבל זה שיהיה יותר מזומנים... ואני ישמח להמלצה על סאב ומונו בטווח מחירים של 2000 ש״ח כי בנתיים יש לי סאב של cadence 325rms שהוא נחמד אבל צריך להשתדרג. תודה על העזרה:-)

• תוכן חדש...