Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג צמיגים סינים (95 r15 ב600 שח זה ממחיר סביר או זול? כמו"כ האם כדאי להשקיע יותר על צמיגים שלא הגיעו מצ'יינה ואם כן איזה חברה הכי מומלצת?

וסתם טיפים אם יש למשהו שכדאי לשים לב בהחלפת צמיגים יעזור לי מאוד.

תודה רבה ערב טוב

וכמובן סליחה על הבורות

פורסם

לא רשמת את המידה, אבל 300 ש"ח לזוג צמיגים המתאימים לג'אנט 15 זה זול.

בכמה עשרות שקלים יותר לצמיג כבר תמצא צמיגים ממותגים מוכרים, כאלה עם אבא ואמא.

לא הייתי שם צמיג סיני בשום פנים ואופן, בטח כשההפרש בינם לבין צמיג ממותג מוכר עומד על כמה עשרות שקלים וכשמדובר בהוצאה חד פעמית לשנתיים-שלוש-ארבע הקרובות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חרטוט מצוי, אין מה להתרגש.

אתה יכול להשוות מחירי צמיגים - או לפחות לקבל מושג על טווח - באתרים האלה:

http://www.tires4u.co.il ו http://www.tiredeal.co.il

הזן את מידות הצמיג (195.65.15?) ותראה מה תעלה חכתך.

אני משער שאחת התוצאות הזולות תהיה צמיג Falken ZE912. מומלץ.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עם צמיגים לא מתעסקים! תוסיף עוד מאה שקל ושים צמיגים איכותיים!

תערוך חיפוש בפורום איזה צמיגים איכותיים יש בתקציב שלך.

ואל תיגע באליאנס!

פורסם

יש לך falken ze912 במחיר הוגן, צמיג ממותג יפני שהומלץ בפורום.

אתה יכול להשיג גם טויו, הנקוק ועוד חברות שהם צמיגים ממוצעים וטובים בהרבה מכל צמיג סיני.

אל תנסה לחסוך 100 ש"ח לזוג צמיגים, זה משחק בחיים!

נ.ב את הצמיגים החדשים להרכיב מאחור ע"מ למנוע היגוי יתר. אם צריך להחליף את הקדמיים, תתקין את החדשים מאחורה ותעביר את הצמיגים אחוריים קדימה.

• תוכן חדש...