Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי פעם כספומט הוציא שטר מזוייף. פניתי מיד למנהל הסניף שבו הוא הוצב, ולאחר שהוא וידא שאכן קיבלתי את השטר מהמכשיר שלו הוא החליף לי אותו ללא בעיה כלשהי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ואני אתמול משכתי מהבינלאומי בראשלצ 1000 ש"ח המכונה עבדה ועבדה ולא הוציאה שקל, הראתה לי פעולתך התבצעה בהצלחה, ולאחר מכן הודעה של "לא בוצעה כל פעולה", ואחריה המסך "הסניף נסגר" קופץ כמו סוליטייר על המסך.

עם בינלאומי לא היה ממש לדבר כי לא נתנו לי שירות בגלל שאני לקוח "לאומי".

לאחר הרבה זיעה התברר שעשו לי החזר לאחר כמה שעות.

לפעמים זה מעצבן אבל אפשר להבין את הטעויות של המכונות, הבעיה העקרית היא מדוע המכונה מסכימה לקבל כלל כרטיס למשיכה אם אין במכונה מזומנים כלל.

Opel Adam S 2017

פורסם

קרה לי בתאילנד על איזה 5000 בהט (כ500 שח).

תתאר לעצמך מה זה לשמוע את הכספומט סופר ועושה רעש ובסוף לא מוציא כלום ואי אפשר לקרא מה כתוב על המסך כי זה בתאילנדית!

כמובן שלא היה לי עצבים להתעסק עם זה בתאילנד. חזרתי לארץ וכבר התחלתי למלא טופס בקשה להכחשת עיסקה. בסוף מסתבר שהכסף הוחזר לי אוטומטית. לשימחתי זרקתי את הטופס והמשכתי כרגיל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קרה לי לפני מס' שבועות. רציתי למשוך 4 אלף, הכספומט עשה את רעשי הספירה הרגילים לפני שהכסף יוצא. רק שלא יצא כסף. הופיע פשוט המסך הזה של "נא הכנס כרטיס". חשבתי שיש איזו תקלה, הלכתי לכספומט אחר ושם הוא כתב לי משהו על יתרה זמנית ושלא ניתן למשוך סכום כזה. באתר הבנק הופיע 4 אלף פחות ופעולת משיכה. פניתי לבנק- אמרו לי שבוצעה משיכה רגילה מהכספומט ושצריך לבדוק את זה עם איזו חברה אצליהם. עכשיו לך תוכיח שלא קיבלת את הכסף.

אחרי מס' ימים שלא ידעתי מה עושים במצב הזה, הכסף חזר לחשבון והפעולה נעלמה כאילו בכלל לא בוצעה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...