Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שאף אחד כמעט לא שמע את הסט הזה...

אפילו בחול לא מצאתי כלום...

אולי יש פה מישהו שיכול לשפוך טיפה מידע?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אם מישהו ששמע את הסט זה נורא יכול לעזור אבל נראה לי שכדאי ללכת על הדוטק שנראה שהם יותר טובים אבל המוכר בSOUND FX זיין לי תשכל שאין להם באסים בכלל, דבר שנראה לי לא הגיוני לגמרי מה דעתך?

פורסם

אין לי מושג! גם לי נאמר שהסט הזה הוא "קוטל דוטקים" אבל זה עדיין מוטל בספק.

אני חושב שנאלץ לחכות למפגש הבא :)

אופל קורסה 2003

פורסם

מה סוג הרכב שמדברים אליו?

יש אפשרות להכניס סאב ותיבה קטנים מאוד בגודל 8 אינץ של רוקפורד דגם HE.

קדימה אולי קומפוננט 3 WAY.

או בלי סאב קידמי 3 WAY ומאחורה בדלת קומפוננט 2WAY.

אבל סאב של 8 אינץ לא תופס מקום בתא מטען.

פורסם

אל תבצע הכללות ללא ניסיון. לי היה הייבריד ללא איטום והיה באס מצויין. זה שאטימה משפרת זה לא אומר שלא יכול להיות בס יפה בלעדיה (תלוי ברמקול, תלוי בהספק, תלוי ברכב, תלוי בתדרי החיתוך, תלוי בדרישות וכו' וכו' וכו').

אל תשכח שבאמת אצלך זה היה בוולבו S60 , רכב שמגיע עם אטימה מקורית עדיפה בהרבה על רוב המכוניות של הגולשים כאן.

Leon Cupra 2009

פורסם

אחי זה סובארו סטיישן אם אני יכניס בבגאז' סאב אפילו אם הוא קטן אבא שלי יהרוס אותו מהר עם כל הכלים שהוא מכניס לאחור זה מה יש ועם זה אני צריך להסתדר אז אם אתם יכולים תגידי אם מה שהצעתי טוב(קומפיננט+וופרים)

או שיש משו אחר(לא נראה לי כל כך) ותציעו לי דגמים איכותיים

פורסם

אם יש לך מקום ל8 אינצ בדלתות אז אולי אם תשים שנים של 8 אינצ מאחורה ועוד סט קומפוננט נחמד מקדימה יהיה טוב :)

אופל קורסה 2003

פורסם

יש לי מקום ל6.5 אבל נראה לי עם בניה הכל אפשרי לא? אבל הכל תלוי איך ישמעו למה 8 בדלתות בלי תיבת תהודה וכל זה נראה לי לא יהיה כזה אפקטיבי

פורסם
אל תשכח שבאמת אצלך זה היה בוולבו S60 , רכב שמגיע עם אטימה מקורית עדיפה בהרבה על רוב המכוניות של הגולשים כאן.

פוקום, אם אפשר לדעת באיזה עוד רכבים (בערך) מגיע עם אטימה מקורית...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני מניח שכל רכב מנהלים איכותי...

הכוונה למכוניות שמבודדות טוב גם רעשי כביש ומנוע...

אופל קורסה 2003

פורסם

כל רכב היום מגיע עם אטימה כלשהי. בדרך כלל תמצא יריעות איטום במקומות אסטרטגיים ולא בכל הרכב. נכון, הדלת בS60 אולי פחות רגישה לויברציות מאשר דלת "רגילה" אבל עדיין היא לא אטומה כמו שצריך.

כמו כן כמובן שיש לי ניסיון עם עוד רכבים חוץ מהS60 וגם שם ניתן היה לקבל באס יפה ללא איטום. שוב, השאלה היא מה זה יפה. ברגע שיש ויברציות אז זה כבר לא יפה :)

ברור שהאיטום הכרחי בכל רכב, אבל זה לא אומר שאם לא עושים כרגע איטום לא שווה לקנות רמקולים טובים.

פורסם

אנשים עשו טובה ותענו לי על שאלות אתם מבינים בדברים האלה יותר טוב ממני אז אם מישהוא יכול להציע לי משו שיציע

• תוכן חדש...