Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים רציתי לשאול אותכם כמה שאלות, יש לי תקציב של 3000 ש"ח ואני רוצה לקנות מגבר ורמקולים. עכשיו הקדמיים חייבים להיות קומפיננט והאחורים(בדלת האחורית, לא מגש) נראה לי צריכים להיות וופרים או משו דומה למה חשוב לי הבסים בגלל שאני שומע ראפ וטראקים ואני לא יכול להשים סאב וזה נשמע לי ההתפשרות הכי טובה אז אם תוכלו להציע לי כמה דגמים או אפשרויות אחרות העיקר שיהיה סאונד טוב עם בסים טובים זה יעזור לי ממש

פורסם

באס מהרמקולים בדלתות, ללא איטום, לא יהיה משכנע ....

אולי לטעמי לא, בכל אופן התפשרות היא להשים רמקולים במגש, שמה יש להם תיבת תהודה של הבאגז ויכולות טובות יותר לקבל פשרה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
באס מהרמקולים בדלתות, ללא איטום, לא יהיה משכנע ....

אולי לטעמי לא, בכל אופן התפשרות היא להשים רמקולים במגש, שמה יש להם תיבת תהודה של הבאגז ויכולות טובות יותר לקבל פשרה.

מסכים בהחלט !

פורסם

אין לי ניסיון באטימה, יש לי ניסיון של רמקולים בדלתות ללא אטימה ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז איך אתה יודע שעם אטימה יש שיפור משמעותי?

אולי הרמקולים/הגברה שהייתה לך לא היו מספיק טובים?

אל תבצע הכללות ללא ניסיון. לי היה הייבריד ללא איטום והיה באס מצויין. זה שאטימה משפרת זה לא אומר שלא יכול להיות בס יפה בלעדיה (תלוי ברמקול, תלוי בהספק, תלוי ברכב, תלוי בתדרי החיתוך, תלוי בדרישות וכו' וכו' וכו').

פורסם

איפה כתבתי שעם אטימה יהיה שיפור ?

אמרתי בפירוש, שאין לי ניסיון עם איטום ..

"למה חשוב לי הבסים בגלל שאני שומע ראפ וטראקים ואני לא יכול להשים סאב וזה נשמע לי ההתפשרות הכי טובה "

הוא הגיע למסקנה שוופרים בדלתות יתנו התפשרות הכי טובה,

אני הגעתי למסקנה ש6 על 9 במגש יתנו תמורה הכי טובה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הוא הגיע למסקנה שוופרים בדלתות יתנו התפשרות הכי טובה,

אני הגעתי למסקנה ש6 על 9 במגש יתנו תמורה הכי טובה.

שכחתי לציין שזה סובארו סטיישן ומגש לא בא בחשבון(כי זה יקח מקום יקר שלא ניתן לוותר עליו) ואטימה נראה לי מוגזם מידיי אז אני צריך להסתדר עם מה שיש אז מה לדעתך יהיה הכי מועיל ורמקולים 6.5 נכנסים בלי בעיה לכל הדלתות
פורסם

חח, אם ביטלת את האופציה לסאב, וביטלת את האופציה לרמקולים במגש,

אז אין לך "הכי מועיל" יש לך רק את מה שנישאר, דלתות!

:)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז אני מניח שהדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לשים שני קומפוננטים ולנסות לתת להם כמה שיותר באס.

או לבדוק תיבות קטנות לטנדרים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תיבות הללו מבטלות את הבאס כימעט לחלוטין, זאת לא אלטרנטיבה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שניה לא עדיף שתי קומפיננט מקדימה ושתי וופרים מאחורה זה יהיה הכי טוב לא?

ואם כן אז איזה כדאי לקנות ? חשבתי על קומפיננט דוטק של מוראל מקדימה ומאחורה אין לי מושג אז אם תוכלו להציע לי חברות מסויימות אז בבקשה ומה עם מגבר מה כדאי?

ואני מבין שלא יהיה לי באס חזק אני פשוט רוצה להוציא את המיטב ממה שיש לי

פורסם

אבל אין וופרים שיכנסו לך לדלתות ויתפקדו כמו שצריך, בעיקר כי אין מספיק תהודה-מקום לרמקול בעצמו.

אתה יכול לנסות לחפש רמקול רגיל 6.5 כמה שיותר באסי ומקדימה קומפוננט שמיועד למוסיקה שאתה שומע...

אופל קורסה 2003

פורסם

כעקרון הייתי SOUND FX והמוכר שמה הציע לי לקנות קומפיננט של SPL הסידרה הגבוהה וגם וופר שלהם

זה הגיוני? והאם החברה הזאת טובה? או שעדיף מוראל דוטק?

פורסם

אתה מדבר על הכחולה? או הכסופה?

יש לי קצת יותר למטה תרד על זה, תנסה לראות שם הכותרת היא "מערכת SQ בתקציב נמוך"

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...