Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב רנו קליאו B דגם RTE של 1.2 שנת 2001.

ויש כמה חלקים שאני רוצה להזמין לרכב שלי , אבל אני לא מוצא אותם.יהיה לי יותר קל ופשוט לחפש את החלקים לפי מספר הרישום שלהם.אבל אין לי מושג מה הם המספרים . יש אתרים המראים כל חלק וחלק מה מספר הרישום שלו.

מישהו יכול להביא לי בבקשה ?

פורסם

ציין את החלקים שאתה רוצה ואני אשלח לך מק״ט או קישור מאיביי.

(אם ישלך אפשרות לציין דגם מנוע אשמח)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
ציין את החלקים שאתה רוצה ואני אשלח לך מק״ט או קישור מאיביי.

(אם ישלך אפשרות לציין דגם מנוע אשמח)

משאבת הגה חדשה ל רנו קליאו B 2001 של 1200 סמ"ק .

ומראה צדדית של ליד הנהג חדשה

פורסם

רק עכשיו ראיתי את ההודעה, ושכחתי ממך לחלוטין !

מראות צד שחור ללא צבע :

7700415325

7700415326

מראות צד עם צבע : (הפלסטיק נשלף)

8200042364

8200042362

משאבת הגה :

7700840105

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
ברשותי רכב רנו קליאו B דגם RTE של 1.2 שנת 2001.

ויש כמה חלקים שאני רוצה להזמין לרכב שלי , אבל אני לא מוצא אותם.יהיה לי יותר קל ופשוט לחפש את החלקים לפי מספר הרישום שלהם.אבל אין לי מושג מה הם המספרים . יש אתרים המראים כל חלק וחלק מה מספר הרישום שלו.

מישהו יכול להביא לי בבקשה ?

תן לי מספר רישוי או מיספר ביצה (אפשר ה,פ) ואני אבדוק לך בקטלוג חלפים המעודכן של היצרן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
תן לי מספר רישוי או מיספר ביצה (אפשר ה,פ) ואני אבדוק לך בקטלוג חלפים המעודכן של היצרן

BB0A-OF-CL2 RTE 1.2(2001)

• תוכן חדש...