Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על מה בכלל מדובר מבחינת התיקון. אתה יודע מה העלות ומה יש לעשות ברכב ?

אני אגב סבור כי היה עליך לגלות. לא אתפלא אם כך יקבע שופט, אם תוגש תביעה. לא מדובר בסחיטה אלא בדרישה לגיטימית של הקונה.

על בסיס מה הינך סובר כך?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על מה בכלל מדובר מבחינת התיקון. אתה יודע מה העלות ומה יש לעשות ברכב ?

אני אגב סבור כי היה עליך לגלות. לא אתפלא אם כך יקבע שופט, אם תוגש תביעה. לא מדובר בסחיטה אלא בדרישה לגיטימית של הקונה.

המוכר אינו ולא מתיימר להיות מכונאי רכב, נדלקה לו הנורה לקח את הרכב למוסך.

אין צורך לשתף את הקונה בכל התקלות שהרכב עבר במהלך חייו ("החלפתי 5 פעמים נורית של לוחית רישוי, פעמיים פנס אחורי, פעם אחת פנס קדמי, לקחתי את הרכב לשטיפה פנימית פעם בשבוע, החליפו לי משענת יד באחריות").

כן צריך להגיד על דברים משמעותיים, האם הוחלף מנוע, שופצה או הוחלפה תיבת הילוכים, מכות בשלדה (או קצה שלדה), ובעיות כרוניות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכל עניין של פרשנות. שופט אחד יכול לקבוע כי על מוכר לגלות רק תקלות במנוע וכדומה ושופט אחר יכול להחליט כי תקלה, אשר לא נפתרה, מהותית וחייבת גילוי. מן הסתם ככל שהנזק שהתגלה גדול יותר, הסיכון על המוכר גדל.

פורסם

ומי הסמיך את המוכר לקבוע נאם התקלה נפתרה או לא? אחריות המוכר נגמרת בכניסה למוסך מורשה משרד התחבורה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הכל עניין של פרשנות. שופט אחד יכול לקבוע כי על מוכר לגלות רק תקלות במנוע וכדומה ושופט אחר יכול להחליט כי תקלה, אשר לא נפתרה, מהותית וחייבת גילוי. מן הסתם ככל שהנזק שהתגלה גדול יותר, הסיכון על המוכר גדל.

על איזה תקלה מדובר ?

הרכב היה במוסך מורשה שקבע חודש לפני המכירה שאין תקלה.

הרכב היה במכון בדיקה מורשה שקבע בזמן המכירה שהרכב תקין ואין תקלה.

פורסם

יש אישור תקינות מהמוסך -יש!

ישנה בדיקה קניה לרכב מטעם הקונה שטוענת כי אין תקלה- יש!

מה אין? קייס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...