Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט קורדובה 2001 אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבירורים שערכתי גיליתי שלא הרבה מכירים את הרכב, אולם מי שכן מכיר טוען שהמכונית אמינה מאוד. אני מחפש רק אוטומט (הרישיון של אשתי..). יש כאן חברים שמכירים את הרכב? מה שחשוב לי זה אמינות בעיקר ולא לבקר במוסכים כל שבוע. התקציב שלי נמוך במיוחד ככך שאין לי הרבה אלטרנטיבה. תודה לכל המשיבים!!

פורסם

לי יש נסיון עם שלוש קורדובות, האחרונה שנקנתה חדשה בשנת 2007 עדיין אצל הבת שלי עם איזה 150000 ק"מ בלי שום תקלה.

מהדור שציינת היתה לי קורדובה משנת 2000 ונהניתי מכל רגע. זה בעצם פולו בתחפושת ספרדית. ישנם שני דגמים: ה"רגיל" עם מזגן והמשודרג עם מערכת בקרת אקלים (ומסך בפנל). לדעתי עם חלוף הזמן כדאי להתרחק מאלה עם המסך בגלל המסך... לא היה לי אוטומט כך שאני לא יכול לאמר משהו על הגיר.

בסך הכל אוטו אמין, נח, בגאז' שהוא מערה ממש, ועומד יפה בפגעי הזמן.

חשוב, תבדוק הסטורית טיפולים ואם ברדיאטור יש מים במקום נוזל קירור ייעודי של פולקסווגן, תתרחק מהרכב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...