Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם עניין אותי, כמה חלונות חשמל יש לספארק ה-1000 סמ"ק החדשה. 1 כמו בקטלוג? התקשרתי ל-UMI,ולא הצלחתי ממש לדבר עם אנשי המכירות שם בגלל עומסים. הם גם לא חזרו אלי. לאחר בדיקה היכן מוכרים את הרכב, הגעתי לאחד הסניפים של חברת ליסינג גדולה מאוד, שיש להם את הרכב. לא הסכימו לבדוק בשבילי את העניין, אלה רק לאחר שאמרתי להם שאני רוצה להחליף את ה סיאט מיי שלי בספארק חדשה.{ככה אמרתי, כי אני לא באמת רוצה להחליף את הרכב}.אז הנה התשובה: בניגוד למה שכתוב בקטלוגים שלהם, הספארק מגיע עם 2 חלונות חשמל+שליטה של חלון הנוסע מדלת הנהג. וזה סופי! 2ח"ח ולא אחד

השיחה התגלגלה לאחר מכן לעניין החלפת הרכב. כלומר זיכוי+תוספת{מצידי כמובן, אלה מה!}.לאחר לחץ "מתון" מצידי, מנהל הסניף התקשר לאחד הקניינים של החברה, השיחה הייתה ברמקול ולמזלי הוא שכח לסגור לגמרי את הדלת. והנה התוצאות:

מחיר עלות לחב" ליסינג הזו של הסיאט מיי הוא: אתם יושבים טוב? -39500 ש"ח רבותיי.{במקום מחירון צמפיון -62900}

מחיר עלות של הספארק 1000 סמ"ק הוא: 37500!

הסוכן יצא מן החדר והציע לי עיסקה מצויינת "להוסיף על סיאט מיי מודל 2013 סכום של 9000 ש"ח" כדי לסגור את עסקת "המאה", ולצאת משם עם הספארק{ליסינג -0-ק"ם} החדשה.

אמרתי לו תודה, וברחתי משם.

אני שואל את עצמי, עד כמה, עד כמה אפשר לדפוק את האזרח הקטן? כשבאים אליהם לקנות רכב חדש תמיד אותם משפטים:"אני

מפסיד כסף", "אין הנחות, יש מבצע עכשיו","אם אבקש עוד הנחה יפתרו אותי" ועד כאלה...

נכון שיש פה מיסים מטורפים, אבל חוץ ממיסים, "השמנת" של היבואנים, דווקא ברכבים הזולים ביתר היא פשוט לא נגמרת. אז אתם יכולים להגיד:"כל אחד שירוויח כמה שהוא רוצה, כל עוד יש פראיירים שיישלמו".

את הספארק הם מוכרים "0" ק"ם ליסינג יד ראשונה ב-51000 ש"ח! ולא מורידים שקל. היבואן שמוכר לליסינג את הרכבים הוא מפסיד כסף? וודאי שלא! והוא גם מרוויח. כמה? אמצא דרך לבדוק גם את זה, עם קצת מזל.

ולבסוף, למה ששר התחבורה יוריד את מחירים על רכבים חדשים? הוא הבטיח? אז הבטיח!. בתוך תוכנו אנחנו יודעים הרי שככל שהרכב עולה יותר, ככה גם המס עליו גבוה יותר.מיסים זה כסך לקופת האוצר. מישהוא עדיין חושב שהמחירים יירדו אי פעם?

יש כאן ריח נוראי של קומבינה משומנת היטב, בין כל הגורמים שהוזכרו כאן.

לשיפוטכם.

פורסם

ברוך הבא, מדינת היהודים. אחד עוזר לשני לדפוק את השלישי.

ובנימה יותר רצינית, כבעל עסק, (לא מגן על אף אחד\יבואן\עוסק כזה או אחר) שתדע, באמת שאין לך קצה של מושג

עד כמה המיסים כאן לא נגמרים, הכל יקר, לכל שכיר מגיע פנסיה וביטוח מנהלים ועוד אלף דברים,

כדי לתת משכורת נטו 6.5 אני צריך להוציא מהכיס יותר מ-10 אש"ח.

בקיצור, כן, דופקים אותנו. אבל בראש הפרמידה דווקא עומדת המדינה שלנו. שלא תטעה, גם היבואנים לא פריירים.

אבל להם יש דווקא אינטרס שיקנו יותר והמכירות כן יעבדו. למדינה זה לא אכפת.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

אתה שוכח שבמכירה לליסינג יש הרבה דברים שהייבואן חוסך.

הוא לא בא לאולם תצוגה ומדבר עם נציג מכירות, הוא הרבה פעמים משנע את הרכב בעצמו ועוד כמה הוצאות.

הוא באופן סמוי גם מפרסם את הרכב כי הוא מעלה אותו על הכביש ונותן אותו לנהגים אחרים.

אם אתה בעל חנות ויבוא אליך מישהו עם בקשה לקנות כמות מסויימת שהוא גם נושא בכל שאר ההוצאות, אתה תמכור לו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שכחתי משהוא "קטן" ומרגיז עוד יותר: גם אחרי שהרכב עובד בליסינג, והוא נמכר עם-142000 ק"ם,{לדוגמא}, האזרח הקטן,עדיין שקונה אותו, הוא גם זה ש"שמשחרר" את השיעבוד שלו,כי מן הסתם חברת הליסינג לא פראיירים לקנות את הרכבים במזומן.הם לוקחים את ההלוואה, והאזרח מחזיר אותה כשהוא קונה את הרכב. זה פשוט נפלא!

פורסם
מישהוא עדיין חושב שהמחירים יירדו אי פעם?

כל עוד יהיו אלה שמסכימים לשלם אותם, ומבקשים עוד, אז כן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמה עולה רכב חדש ליבואן?

אם המחיר לספארק 1.0 ל' הוא 37,500 ש"ח לחברת הליסינג, אז אחרי קיזוז של מיסים ורווח, יוצא כי היבואן רוכש את האוטו בפחות מ-15,000 ש"ח !

יכול להיות ?

פורסם

אמרו לי, אכלו לי, שתו לי, שמעתי.

בקיצור

it_9f7a02_948059.jpg

אין טעם לעורר מהומות על בסיס עדות שמיעה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה אולי יעצבן כמה אבל חבר, זה שוק חופשי כל אחד מוזמן לפי יכולתו לרכוש מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה, בימי המכירות היבואנים שוברים שיאי מכירה, בכל פעם מחדש ולראיה ימי המכירות האחרונים של היבואן הכי מושמץ כאן (צמפיון).

השוק עובד על היצע וביקוש כל עוד יש מי שמשלם אז המחיר הגיוני, כך עובד גם שוק הדיור להבדיל אלף הבדלות, רוצים ירידת מחירים ? תחרימו את היבואנים ואת חברות הליסינג והמחירים יצנחו פלאים, עד אז אין לנו על מי להלין אלא על עצמנו, אתה בעצמך קנית רכב חדש ואתה מתלונן שהרוויחו עליך ? מה חשבת שהיבואן עובד לשם שמים ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
כמה עולה רכב חדש ליבואן?

אם המחיר לספארק 1.0 ל' הוא 37,500 ש"ח לחברת הליסינג, אז אחרי קיזוז של מיסים ורווח, יוצא כי היבואן רוכש את האוטו בפחות מ-15,000 ש"ח !

יכול להיות ?

על הרכב יש מע"ם של 18%, וגם מס קניה שהוא נמוך מאוד יחסית לרכבים עם מנועי 1600 ומעלה, בגלל שייכותו לקבוצת זיהום אוויר נמוכה. לפי חישוב גס של 39% מס קניה, ועוד 18% מע"ם, הרכב יוצה סביב 22000 ש"ח לפני מסים. עם רווח זעום של 2500 ש"ח לחברות הליסינג.{שוב, אינני בטוח בגודל הרווח}

פורסם

ל-YONY -S:

אתה צודק כאן: כל עוד יש ביקוש... מבקשים כמה שרוצים ומקבלים. ייבוא מקביל לא ממש עוזר, אז מה נשאר? מה הפתרון?

מה השר קץ תכנן כדי להוריד את המחירים? אולי הוא חשב לעלות את מחיר הדלק בעוד עשרות אחוזים? ואז להוריד את המס קניה

באותו יחס? אולי באמת זה מה שיביא את איזון כאן. מחיר הרכב יהיה נמוך יותר, אבל של הדלק גבוה יותר. אולי אז ייקנו פחות רכבים,

ומחיריהם יירדו עוד... אני כבר לא יודע.

פורסם

מחיר עלות לחב" ליסינג הזו של הסיאט מיי הוא: אתם יושבים טוב? -39500 ש"ח רבותיי.{במקום מחירון צמפיון -62900}

מחיר עלות של הספארק 1000 סמ"ק הוא: 37500!

ה

שמע, בתור בעל ניסיון של כמה שנים בתחום הרכב כולל בעבר במותג סיאט, המחירים שאתה מתאר פה דימיוניים ולא קשורים למציאות.

אני לא יודע מה שמעת ומה בדיוק הבנת, אבל זה פשוט לא נכון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
זה אולי יעצבן כמה אבל חבר, זה שוק חופשי

שוק ייבוא הרכב איננו שוק חופשי.

הוא שוק מוגבל תחת רגולציה כבדה של תקנות תחבורה ומיסוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כמה עולה רכב חדש ליבואן?

יכול להיות ?

לא נראה סביר אך בכל מקרה המיסים ברכביי מיני לא כל כך גבוהים (יחסית) בגלל המיסוי הירוק

• תוכן חדש...