Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה שקורה בזוגלובק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חלילה לא המנהלים הדורשים תפוקות בכל מחיר, נשמות טהורות.

לוקו, תלונות על המנהלים בהודעה פרטית בלבד. קרא כלל 1 בכללי הפורום.

בגלל שמכיר אותך ניצלת ממעקב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פשוט מזעזע.

אבל לדעתי,מן הראוי היה להשוות בין שאר החברות כמו: עוף טוב,מאמא עוף וכו'. אני בטוח שגם שם המצב לא הכי מזהיר...

פורסם
תעשיית המוות נובחת, והשיירה עוברת.

כמו במקרה של "אדום אדום", זה יעשה רעש למשך שבוע ואז עולם כמנהגו ינהג.

דווקא מאז אני בחרם על תנובה, עברתי לטרה ושטראוס, הפסקתי לקנות בשר (לכל סוגיו) הביתה וכשאני יושבת במסעדה אני מוודאת שזה לא בשר של תנובה.

כבר יצא לי לקום כמה פעמים ממסעדות שהודו שהבשר שלהן מתנובה.

(יצא לי לראות הובלת בקר לשחיטה- לא במשחטה של תנובה. זה לא יפה, אבל זה לא ההתעללות שיש בתנובה).

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

באותו הראש איתך.

מאז התחקיר על תנובה לפני שנה הפסקתי לקנות אותם. במיוחד הכעיס אותי שמנכל אדום אדום שהתארח אז בכלבוטק אפילו לא התנצל וקיבל אחריות.

עכשיו גם לא מוכן לקנות זוגלובק.

פורסם

לא ראיתי את התוכנית, אבל זה לא משנה. אתם יכולים להחרים עד מחר, אבל זה לא יותר מעצימת עיניים להקלה על המצפון.

תעשיית הבשר היא תעשייה אכזרית, תמיד תהיה. בשביל שחיטה בקצב מסחרי צריך יעילות, ויעילות לא בדיוק מאפשרת טיפול אישי אוהב לכל חיה.

לאכול בשר בעולמנו המתועש אומר בהכרח להתייחס לחיות כאל אובייקט ותו לא. לא לאכול תרנגולת אלא שניצל, לא פרה אלא סטייק. אף אחד מאיתנו לא רוצה לדמיין מה עבר על החיה לפני שהיא הגיעה למקרר שלנו ארוזה יפה ונקייה.

אני אומר את זה כאוכל בשר, ממש לא מטיף לצמחונות, אבל בחייאת. אני לא קונה זוגלובק כי זה מגעיל, לא כי יש לי אלטרנטיבה הומנית.

האם ידעתם שהבקר והצאן המובלים ארצה מאוסטרליה (המהווים אחוז נכבד מהבשר הטרי הנמכר בארץ) מורעבים לסף מוות בהפלגה הארוכה ע"מ לחסוך עלויות מזון? מובלים בצפיפות ורומסים אחד את השני במשך שלושה שבועות? יש אחוז תמותה שנחשב הגיוני, זה פשוט בגדר ההשתלמות הכלכלית.

אז עכשיו מן הראוי להפסיק לאכול בשר שמגיע מאוסטרליה, לא?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

גם אני מאז הכתבה על תנובה התחלתי לאכול פחות בשר.

במקום לאכול בשר כל יום, אני אוכל רק עוף פעם/פעמיים בשבוע ובשר אדום פעם בחודשיים בערך.

ואין לי בעיה להקפיד על זה. אם כולנו נוריד בכמויות אפשר לעשות שינוי :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יובק, זה מה רבים עשו בעבר הלא כל כך רחוק. גם כיום יש שנהנים לצוד וודאי לדוג, גם בשביל ה"ספורט"

אצל רבים יש סוג של הדחקה, יש מי שיקרא לזה צביעות. אני מניח /שמדובר בשילוב של הבנייה תרבותית עם מידה מסוימת של נטיות אישיות. לא בדיוק יודע איך הורגים "בנחת" ולא בדיוק יודע להצביע היכן עובר הגבול.

• תוכן חדש...