Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה שקורה בזוגלובק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה קורא "מאמר מטעם".

המאמר מתעלם במפגין ממדידת התפוקה הקלורית לדונם וזה הדבר היחיד שקובע בסופו של יום.

החשבון הוא מאוד פשוט, כל חקלאות שקיימת נמדדת ב "תפוקה קלורית לדונם".

התפוקה הכי גבוהה היא עופות, אח"כ חזירים, שאר גידולי משק חי ומטעמים מובנים, רק אח"כ מגיע כל החקלאות הצמחית.

(אם אני זוכר נכון, תירס מתברג איפשהוא בתוך רשימת משק החי).

החשבון הוא פשוט ביותר, בעולם יש 7 מיליארד, כל בן אדם צריך X קלוריות ביום.

עכשיו צא וחשב כמה דונמים של חקלאות אתה צריך בשביל להזין את כל העולם, פשוט אין מספיק אדמה.

(אחפש לך מאמר שקראתי בעניין, דרך אגב, באותו מאמר, האם ידעת שכתוצאה מהעליה המטורפת מצריכת סויה במערב מושמדים אלפי דונמים של שטחי בר ומושמדים עשרות מיני חיות בר מידי שנה? אח"כ כל הטבעונים חושבים שהם עושים טוב, אני מעדיף לאכול פרה מאשר לאכול סויה (מגעילה) ולהשמיד פנדות כי יערות במבוק הופכים לשדות אורז/סויה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה בכל החישובים האלה, זה שיש שני מסעות תעמולה שונים וסותרים, כשכל צד מדבר על עובדות, ובפועל באמת שאי אפשר לדעת למי להאמין, וכנראה שגם הם וגם הם פשוט טועים.

מצד אחד הטבעונים והצמחוניים ומהצד השני חסידי התזונה הפליאוליטית ודומיהם.

למרות היותם הפוכים באידאולוגיה, הרטוריקה, הסגנון והדרך שלהם דומה להפחיד.

אוכלי בשר תמיד יהיו, צמחונים תמיד יהיו. אני חושב שכולם יסכימו שאין כל רע בהפחתת הסבל שבעלי החיים עוברים, גם אם זה אומר שימשיכו להרוג אותם.

פורסם

אני טוען דברים שיכולים להרגיז גם טבעוניים וגם קארניבורים.

כיום, עם רמת הטכנולוגיה הזמינה להמונים, אי אפשר לעבור לטבעונות. כדור הארץ לא יעמוד בזה וגם אין לנו אפשרות אמיתית לקיים את עצמנו באופן בריא ונוח עם אוכל רק על בסיס צמחים.

לפני חודש בערך הייתה הידיעה שההמבורגר הראשון שגודל במעבדה "ללא פרה" נאכל.

מדובר בקציצת בשר שגדלה בכלי במעבדה ומורכבת רק מבשר שגודל שם.

עוד 10-20 שנה לא תהיה בעיה עם זה.

יהיו מפעלים ענקיים לייצור בשר בלי לפגוע בחיות.

בלי קשר, זה גם יאפשר לעשות שהבשר עצמו יהיה בעל תיבול מיוחד ואפילו ויטמינים בהזמנה אישית, תלוי בדיאטה של כל אחד מאיתנו.

האם אני רואה אכילת מזון שלא מחיות כאידיאל? כן.

האם אני מוכן לוותר על זה כיום, כשהאידיאולוגיה במקום אחד והטכנולוגיה במקום אחר לגמרי? אין מצב!

פורסם
הבעיה בכל החישובים האלה, זה שיש שני מסעות תעמולה שונים וסותרים, כשכל צד מדבר על עובדות, ובפועל באמת שאי אפשר לדעת למי להאמין, וכנראה שגם הם וגם הם פשוט טועים.

אני מאמין באו"ם ולא חושד בו במסע בעד צמחונות.

אגב, המגמה במחירי התבואות עקב עליה בצריכת הבשר בעולם (מדינות מתפתחות) וחקלאות לייצור דלק חליפי, כבר קיימת היום.

:turn-l:
פורסם

סליחה שאני עוצר את דיון הכן-צמחונות-לא-צמחונות שלכם, אבל...

ראיתי עכשיו את התחקיר באתר של ערוץ 10 ולא הבנתי על מה המהומה. כל התחקיר המפוצץ של רפי גינת כולל בסך הכל שתי בעיות:

1. הכלובים ישנים והתרנגולים נתקעים בהם.

2. הכלובים עומדים הרבה זמן בחצר עד שמתחילים את השחיטה.

זהו.

שתי בעיות מאוד טכניות שאפשר לפתור צ'יק צ'ק בלי תחקירים בטלויזיה ובלי רעש. עצם העובדה שרפי גינת עושה על בלאגן גורמת לי לחשוב שיש מניעים אחרים מאחורי התחקיר המפוצץ הזה, מניעים שהם לא רק רייטינג אלא אינטרסים עסקיים נסתרים.

לא שאני חושב שזה בסדר להתנהג לתרנגולים כמו אל שקיות של בצל, אבל ראבק, כל מה שצריך לעשות זה להחליף את הכבלים בכאלו עם רשתות יותר דחוסות ולהתחיל את המשמרות במפעל יותר מוקדם. ביג פאXXX דיל...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי להרוג בעצמך את החיות שאתה אוכל, אני עושה את זה עם סרטנים ואין לי בעיה.

התחלתי להרוג אותם בעצמי אחרי שפעם אחת עשיתי את הטעות וביקשתי שיעשו את זה בשבילי בשוק, וכשראיתי את הברבריות עבר לי התיאבון.

כשאני עושה את זה בעצמי, זה בצורה מהירה שקוטלת את הסרטן מיד.

לגבי חיות גדולות יותר, כמו תרנגולות, או יונקים, לא בטוח שאני רוצה לנסות.

לגבי שאר התוצרת, אני מקפיד על ביצי חופש, משתדל לקנות עוף חופש, והבקר שאני קונה הוא מקומי וגדל במרעה, לא ברפת. יקר יותר, אבל באופן כללי אני מצמצם צריכת מזון מהחי לאחרונה מסיבות בריאותיות, אז התוספת לא מאוד מורגשת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני מאמין באו"ם ולא חושד בו במסע בעד צמחונות.

אגב, המגמה במחירי התבואות עקב עליה בצריכת הבשר בעולם (מדינות מתפתחות) וחקלאות לייצור דלק חליפי, כבר קיימת היום.

אתה מאמין לאו"ם? כלומר בעיניך זה ארגון אמין ואובייקטיבי? בעיניי זה בדיוק הפוך. גארי יורופסקי בעייניי אמין ואובייקטיבי יותר. גם נסראללה.

פורסם

אפרופו גארי יורופסקי, הפסקתי לאחרונה את החרם המוחלט שלי על השטויות שלו וקראתי ראיון איתו.

הבחור קורץ מאותו חומר של הנאצים והבולשביקים, רק עם אידאולוגיה אחרת ברוח הזמן. לא אומר שזה אומר שטבעונים הם כאלו, אבל אם הוא האדבוקט שלהם, אללה ירחמו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לגבי להרוג בעצמך את החיות שאתה אוכל, אני עושה את זה עם סרטנים ואין לי בעיה.

התחלתי להרוג אותם בעצמי אחרי שפעם אחת עשיתי את הטעות וביקשתי שיעשו את זה בשבילי בשוק, וכשראיתי את הברבריות עבר לי התיאבון.

כשאני עושה את זה בעצמי, זה בצורה מהירה שקוטלת את הסרטן מיד.

נא הסבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סיבוב קצר במקפיא לפני השליקה, או שפיץ של סכין בין העיניים, או שניהם.

לגבי איך עושים את זה בשוק, זה נקרא השיטה הקנטונזית, וזה בעצם לפרק אותם כשהם עוד חיים וזזים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אתם מחרימים חברה X כאילו שבחברה Y הפרות רצות אל השחיטה והתרנגולות רבות על הזכות להיכנס לכלובים.

לא אבל אני אעדיף חברה ששמה 2 תרנגולות פחות בכלוב, שבמשחטה העופות מאוחסנים בתנאים סבירים ושההרג מהיר ועם מינימום סבל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...