Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קייס בעייתי באיביי - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי באיביי לפני כשבועיים וחצי, עדשת ניקון 18-70.

המחיר היה טוב יחסית, המוצר הגיע די מהר דרך EMS (ושילמתי על זה במכס יותר מדי)

בקיצור, העדשה הגיעה ולא תפקדה כמו שצריך. טבעת הזום לא עובדת טוב. נתקעת מדי פעם.

מבדיקה שביצעתי ברשת מדובר במובילים תקולים, עלות התיקון קרובה מאוד לעלות העדשה עצמה.

פתחתי נגד המוכר קייס באיביי על כך ששלח מוצר פגום. בהתחלה הציע שני דברים:

1. לשלוח לו את העדשה ולקבל זיכוי מלא.

2. לקבל זיכוי חלקי של 60$.

לא הסכמתי לאף אחת מההצעות, הוא הציע 80$. גם לזה לא הסכמתי.

אמרתי לו שאני מאוכזב, ושתיקון של עדשה כזאת עולה הרבה, אז הוא הסכים לתת את כל הסכום. עד לפה הכול טוב ויפה.

את ההתכתבות איתי הוא ניהל בהודעות פרטיות חלק מהזמן.

השאלה היא כזאת:

הוא אמר שאין אפשרות להחזיר את הכסף לפניי שאני סוגר את הקייס. לי זה לא נשמע הגיוני כי כמה קייסים שפתחתי בעבר, נגמרו רק אחריי שהחזירו את הכסף (נסגרו אוטומטית).

השאלה, האם להאמין למוכר שייתן את הכסף אחרי שהקייס ננעל? (הוא רשם בקייס שהוא מחזיר את כל הכסף)

או שמא לעשות משהו אחר?

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא משנה מה, אל תסגור את הקייס לפני שתקבל כסף, כי קרו הרבה מקרים שאחרי הסגירה הוא פשוט נעלם.

ואז לפייפאל אין שום יכולת לעשות דבר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אל תסגור,גם לי היה מקרה דומה והתיעצתי עם התמיכה של איביי ואם אמרו בפירוש לא לסגור את הקייס עד שאני מקבל את ההחזר עליו סוכם.

תתעקש ואם הוא לא מסכים תסלים את הקייס,ברגע שאתה מסלים את הקייס אתה מעביר את ההחלטה לאיביי,סביר להניח שיבקשו ממך לשלוח את הפריט חזרה ולספק מספר מעקב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני כרגע ממתין לתגובה שלו.

הוא רשם שהוא מחזיר את כל הכסף, אמרתי לו שאני ממתין וברגע שהוא יחזיר את הכסף הוא יקבל פידבק חיובי וינעל הקייס. (כל זה בתוך הקייס)

מקווה שאראה את הכסף בזמן הקרוב.

קצת בעיה להחזיר את העדשה, זה גם לא משתלם בכלל. אצטרך לשלם לו משלוח ומכס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

היום קיבלתי החזר כספי מלא ממוכר לאחר שפתחתי קייס על אי הגעת מוצר.

ברגע שהמוכר נתן את ההחזר, הקייס נסגר אוטומטית ע"י איביי אז תגיד לו שלא יחרטט אותך.

פורסם

כתבתי לו שהיה לי כבר ניסיון עם קייסים קודמים כמו שרשמת, ושאם הוא רוצה שהקייס ינעל ושהוא יקבל פידבק חיובי אז שיחזיר את הכסף.

פורסם
אני כרגע ממתין לתגובה שלו.

הוא רשם שהוא מחזיר את כל הכסף, אמרתי לו שאני ממתין וברגע שהוא יחזיר את הכסף הוא יקבל פידבק חיובי וינעל הקייס. (כל זה בתוך הקייס)

מקווה שאראה את הכסף בזמן הקרוב.

קצת בעיה להחזיר את העדשה, זה גם לא משתלם בכלל. אצטרך לשלם לו משלוח ומכס.

ממש ממש לא נכון. אם קנית את העדשה מארה"ב, תכתוב על הקופסה "RETURNING GOODS FROM USA" כלומר, אתה מצהיר שאתה מחזיר פריט שנקנה שם מסיבה כל שהיא. אם מדברים על מכס אזי הוא יצטרך להסביר למכס שם שזה פריט שהוא מכר לך ואתה מחזיר לו אותו מסיבה כזו או אחרת לכן הוא לא ישלם שום מכס.

לגבי עלות המשלוח, כל חברה או כל מוכר שמכבד את עצמו נוטל על עצמו את עלות המשלוח במידה ומדובר בפאשלה שלו. הוא צריך לזכות אותך על המשלוח בשני הכיוונים.

אל תסגור את הקייס לפני שאתה רואה את הכסף. ואם אתה שולח לו את הפריט אתה חייב להשתמש בחברה שמספקת לך מעקב בכדי שתוכל להוכיח שזה נשלח אליו.

בהצלחה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

סוף טוב - הכול טוב.

הכסף הוחזר, הקייס ננעל. המוכר יצא בסדר.

פורסם

אם הוא כתב בפירוש בהתכתבות שלכם בקייס שהוא מתכוון להחזיר את הכסף, איביי לדעתי יחזירו לך את כל הסכום.

אם משום מה יחליטו שתשלח את המוצר בחזרה, הם בד"כ נותנים זיכוי לקניה באיביי בנוסף לזיכוי על מחיר המוצר. פעם נתנו לי 10 דולר.

עריכה: המסך היה פתוח עם השרשור לפני שהגבת, אז לא ראיתי את התגובה.

בכל מקרה שמח שהסתדר

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
סוף טוב - הכול טוב.

הכסף הוחזר, הקייס ננעל. המוכר יצא בסדר.

פרט, הסבר ונמק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אין מה לפרט.

קמתי היום בבוקר וראיתי שהקייס ננעל מכיוון שהמוכר החזיר את מלוא הסכום.

זהו.

• תוכן חדש...