Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני מתכונן לרכוש דייהטסו סיריון שנת 2007 מחברת טרייד אין אלבר

הרכב יד 1 היה השכרה ומאז שני ידיים פרטיות (אני יהיה יד רביעית)

ק״מ 147000

קיבלתי מהחברה את הטופס בדיקה שנעשה לפני שבועיים - הייתי מעוניין לדעת האם יש משהו חמור שצריך לעורר חשד,

הם התחייבו לתקן את כל הדברים הלקויים בטופס + אחריות שנה למנוע ולגיר.

המחיר הוא מחיר טוב וכולל את כל התיקונים עליהם הם התחייבו.

אשמח לעזרה

יום טוב :)

Screen Shot 2013-10-28 at 2.59.21 PM.png

פורסם

לפי הבדיקה הרכב במצב סביר , אבל אותי היה מטריד עניין הכמעט 150 אלף ק"מ שזה הרבה מאד לרכב קטן כמו סריון.

פורסם

היי ,

לא הייתי ממליץ לך להסתמך על הבדיקה שלהם. תשקיע 400 ש"ח

ותיקח את הרכב לבדיקה במכון נייטרלי כך שגם תקבל חוות דעת אמיתית

וגם תשמע את כל הדברים שדרושים תיקון מבוחן רכב בלתי תלוי .

בהצלחה

פורסם

מה זה מחיר טוב? שים לב שהרכב הזה נמכר בשוק הפרטי בהרבה מתחת למחירון לוי יצחק ויד2.

מה גם שזה רכב השכרה, יד 3 עם 150 אלף ק"מ שעבר תאונות בהם הוחלפו חלקי מרכב, אז אדרבא.

אישית, לא הייתי משלם יותר מ25 אלף ש"ח על הרכב. כמה הם הציעו לך?

ושוב כמו שכתבו כבר לפני - הבדיקה של הסוכנות לא שווה לך כלום. הרכב כנראה במצב גרוע יותר ממה שמתואר שם, וכדאי לך לקחת את הרכב לבדיקה בעצמך במכון שבו תבחר.

פורסם

המחיר של הרכב הוא באמת סביב המחיר שרשמת.

לגבי התאונות - לפי הבדיקה האם היה תאונות קריטיות?

שווה לקנות את הרכב?

פורסם

הבדיקה די סבירה, אין ליקויים בעלי משמעות גבוהה , אין שילדה או קצה שילדה.

דרוש תיקון של כל מה שמתואר ותתחדש.

חייב להגיב בעוד נושא- הרוב הגדול מהאנשים פה ממליצים תמיד לבצע עוד בדיקה וטוענים שהטופס בדיקה של החברות שווה לכלום.

אז אולי לפעמים זה נכון אבל לא תמיד.

אני הועסקתי בחברה שבה ביצעו בדיקות רכבים במכון שלא פחד / ריחם וכיסח את הרכבים כשהיה צריך. אחרי זה הליקויים תוקנו והרכב נלקח לבדיקה שנית ובמידה ובאמת הדברים תוקנו- הבוחן חתם על יד הליקויים שאכן הם תוקנו.

בנוסף, הלקוחות היו יכולים להיות נוכחים בבדיקה ולראות שאין שום חיפוף/רמאות. חברות גדולות לא יסכנו את עצמם ואת שמם בשביל למכור רכב ב25 אלף וגם ב100 אלף.

פורסם

זו בדיקה של דינמומטר,

זה המכון הכי מחמיר שיש היום בארץ(לדעתי),

אני עובד איתם באופן יומיומי,

אם מה שמתואר בבדיקה נכון,

הרכב חדש!

דרוש כמובן ישור קו קטן,אך הרכב במצב פנטסטי(לפי הבדיקה כמובן).

• תוכן חדש...