Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 1.4

R.L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש לעצמי רכב קטן עד 1.4 ליטר וחשבתי אולי אני אוכל לקבל פה קצת אינפורמציה מתומצתת

אני מאוד אשמח אם תוכלו מהידע שלכם לתת לי דירוג של הקטנות הבאות:

פג'ו 205 עד שנת 95

פונטו 1250 עד שנת 96

שרייד 1300 עד שנת 93

סוויפט 1300 עד שנת 93

ג'אסטי 1200 עד שנת 94

אונו 1400 עד שנת 95

הדירוג חשוב אבל יעזור לי מאוד אם תתנו לי גם הערה חשובה בסוגריים על כל דגם...:-)

אגב בגלל שאני דיי מבולבל משמועות אני מעדיף שיגיבו רק אנשים שיש להם ידע בדוק {או שהיה להם או שהיה למכר שלהם}

ולא תגובות כמו :"אוטו חרא" אוטו קקה" וכד' זה סתם יסבך לי תמוח...

אז תודה רבה מראש למי שיענה לי לפי מה שראיתי אפשר למצוא פה הרבה מידע קריטי....

GOT סחוג?

פורסם

ברוך הבא לפורום.

ראשית, האם ניסית להריץ חיפוש? היו דיונים ענפים על כל אחד מן הרכבים שמופעים ברשימה שלך.

מה חשוב לך ברכב? נוחות? אמינות? הנאה מנהיגה? (הכל יחסי במחירים האלו, אבל שרייד תהיה אמינה יותר מ205 - לרוב, ו205 תמיד תהיה מהנה יותר לנהיגה משרייד). עכשיו השאלה היא מה מחפשים...

ושוב - תעיף מבט בחיפוש זה יכול למקד אותך.

גיא

פורסם

אני יכול להציע לך פיאט פונטו 75S, מנוע 1250 סמ"ק, יד שניה פרטית, כ 26000 ק"מ בלבד,

מזגן מקורי, רכב שמור ויפה (עוד יש ניילונים בתוך הרכב). (הרכב של מכר ואחבר ביניכם ישירות).

המחיר המבוקש 28000 ש"ח והוא שווה כל אגורה. :-)

בברכה - רפי לין 050-5853422

פורסם

תודה על ההצעה אחי...

אבל 28 זה ממש לא בתקציב שלי מה לעשות...:?

אני צריך משהו יותר עממי

ואני קיבלתי כבר כמה הצעות והמלצות דווקא על האונו 70 שנת 95

ברוב המקרים המחיר שלהם ברצפה ונראה לי שזה בעצם הרכב היחיד שאני יכול להביא בשנתון כזה

עם מנוע כזה.

הבעיה שלי היא שאני זוכר את האונו הנ"ל {לאחי היה רכב כזה} כרכב שמתי שאתה נכנס איתו לאיזה בור אתה ממש מתחיל לחשוב שהאיטלקים המשוגעים האלה שמו לו בולמים של קורקינט..

העניין הזה עם הבולמים זה משהו שעוד כמה בעלי אונואים למיניהם הסכימו איתי.

אז אני לא אומר שאני מחפש נוחות של לקסוס ברכב מהסוג הזה אבל עדיין חשובה לי הנוחות של האוטו.

לא קיים דבר שמזכיר לך את העובדה שאתה נוסע על טרנטה יותר מבולמים מעפנים!{זאת דעתי בכל אופן..}

GOT סחוג?

• תוכן חדש...