Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפילו עם הקסנטיה והנובירה ביחד לא היו לי צרות כאלה. כנראה שזה מה שקורה כשהרכב יותר מורכב מכנית ואלקטרונית, עם יותר דברים שיכולים להתקלקל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אפילו עם הקסנטיה והנובירה ביחד לא היו לי צרות כאלה. כנראה שזה מה שקורה כשהרכב יותר מורכב מכנית ואלקטרונית, עם יותר דברים שיכולים להתקלקל.

אני בטוח שברמה ה"אלקטרונית" של הרכב לא היו לו בעיות. דווקא מערכת החשמל מאוד אמינה בניגוד למה שנהוג לחשוב שכל הזמן שהיא אשמה.

ב C5 דור ראשון נלמדו לאורך השנים נקודות התורפה שלה: רעש מהסרן האחורי (לרוב אחרי 8-10 שנים), גיר שנוי במחלוקת, תריס בקרת אקלים צד נהג שנוטה להיטחן ומשאבה הידראולית של המערכת ההידרופניאומטית שיכולה להתקלקל ועולה לא מעט.

דווקא בשנים הראשונות לא היו כלל בעיות במשאבות הנ"ל ומספר המשאבות שנמכרו בלובינסקי היה חד סיפרתי לאורך כל השנים הראשונות של הדגם.

הנ"ל חווה גם סליל הצתה דפוק ומזרק - אבל האמת שסליל הצתה שמת בגיל צעיר זו תוצאה של שיגרת טיפולים מחורבת של היצרן, כי הסלילים והמצתים לא עומדים בכבוד ב 60K ק"מ בין ההחלפות של המצתים (כאשר מדובר במצתים מהסוג הרגיל [אלקטרודת פחם] ולא אירידיום או פלטיניום שמחזיקים 60-120 אלף ק"מ - להם אלקטרודה ממתכות אצילות). בנוגע למזרק - זה אופייני לדגם המנוע אבל זו לא הוצאה גדולה במיוחד ולא קריטית לאמינות הרכב (הרכב מעט מגמגם אבל אתה נוסע ולא נתקע) - הבעיה היא שגם בתקלות כאלה קטנות של מזרק שעולה 400 שח (או 250 באיביי, כמו שהזמנתי אחד זהה ל 307 של אחי לפני כמה חודשים), אתה מוצא את עצמך מוציא במוסך אלפיה (איבחון, החלפה, נסיעת מבחן בלה בלה בלה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא יודע לגבי מורכבות הרכב, אבל שמעתי לא מעט על חוסר היכולת של לובינסקי להתמודד עם התקלות שלו. כנראה שלקח כמה שנים לבנות מערך הדרכה ראוי שיעביר את הידע מצרפת לישראל וחלק ממכונאי הרשת נפלו בין הכסאות. לגבי מוסכים פרטיים כמו שאפט - במצב כזה אני בכלל לא מבין מאיפה הם שואבים את הידע וכיצד הם יכולים להתחרות במוסכי היבואן בכל הנוגע לתקלות רציניות.

פורסם

אחד הסיכומים הטובים שנראו בפורום מאז ומעולם!

ממליץ בחום להפוך לדביק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תשמע, הוא מכר סיטרואן, דברים כאלה לא קורים כל יום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה להשמיץ, אני מכרתי סיטרואן לא מזמן!

(ב700 שקל, לברזל :mm_cry:)

פורסם

יועבר לחתימה כשאגיע למחשב נורמלי (לא, אני לא בשירותים כרגע).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
נו באמת,איזה מן ישראלי אתה?

אתה מצהיר קהל עם ומקלדת שנפטרת מהנבלה,ולא זורק רמזים לגבי הרכש העתידי,תקציב,ושאר פרטים שישראלי-144-מצוי חייב לדעת :)

בכל מקרה - ברוך שפטרנו באמת :D

סליחה, לא ראיתי את השאלה.

זו הפתעה. אשמח לשמוע איזה רכב נראה לכם שאני מתכוון לרכוש. כפי שאמר פוגי, בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...