Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לשמוע איזה רכב נראה לכם שאני מתכוון לרכוש.

שלא תחשוב שאתה עובד פה על מישהו... אנחנו יודעים שאתה הולך לרכוש את בטר פלייס בנזיד עדשים ולנסוע בכל המכוניות שלהם אחת אחרי השניה עד שיגמרו כל הסוללות.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מכרתי קסארה עם 248K על השעון במעל מחירון. באפריל השנה. 8)8)8)

כנראה שאפריל היה חודש המזל -באפריל מכרתי את ה-C3 שלי עם 255Kק"מ ב-500ש"ח מתחת למחירון תוך שבועיים (ולא הורדתי את המודעה בפורום אז המשיכו להתקשר אלי לפחות פעם בשבוע למשך חודש לאחר המכירה).

מצד שני, ירידת הערך הייתה עצומה יחסית (מ-40Kש"ח ל-20Kש"ח תוך 3 שנים).

פורסם

חבר'ה, זה נחמד לספר סיפורי גבורה, אבל אני מרגיש מעולה עם העובדה שהצלחתי לגרד כמה שקלים על הגוויה הזו.

באשר למחליפה, אין ספק שהכיוון הטבעי הוא C5 חדשה, 508 או אפילו סופרב מפנקת :wink:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין ספק שהכיוון הטבעי הוא C5 חדשה :wink:

וכאן חייבת להכנס שורת המחץ משירו החי של הזמר המת, מאיר אריאל ז"ל.

"לפיכך מוסר השכל - מי שנדפק פעם אחת, כבר לא יכול להגמל מזה".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תייבא טויוטה קאמרי הייבריד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

סיטרואן c6.

כי בחיים תמיד צריך להתקדם

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הסיכום אדיר!

בוא נראה, אם היו/יש לך אלפא ו-C5 סימן שאתה מזוכיסט.

אולי דצ'יה, לנצ'יה, MG סינית, ג'ולייטה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...