Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב, אז כפי שכמה בני עוולה רמזו כבר, החלטתי לשנות כיוון :sissies: וללכת על רכב חסכוני אבל עם טוויסט.

קבלו בבקשה את הרכש החדש, פיאט 500 דגם pop ידנית, נפח 1.2 ליטר.

צבע חיצוני לבן, צבע מושבים אדום בשילוב "שנהב".

התמונות כמובן להמחשה בלבד עד בואו של הילד החדש הביתה.

אתה לא ירושלמי במקרה? הייתה לי פיאט 500 לכמה ימים בשנה שעברה, ואז עבדתי במעלה אדומים. העליות של כביש 1 היו מאוד מעניינות :evil:

מצד שני הרכב פונה לא רע והעיצוב משובב נפש, וגם צריכת הדלק מעולה. גברים אמיתיים יכולים לנהוג גם במכוניות קטנות :)

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מעניין כמה זמן המנוע יחזיק בקצב הזה, וכמובן הגיר והקלאץ', שיצטרכו להתמודד עם עוצמתו של מנוע 1.2 האימתני :eek:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה רכב חמוד להעמיס בחורים :multi:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שיר בשבילכם:

John's got a sausage

Yeh man

John's got a sausage

Yeh man

John's got a sausage that will make you fart

John's got a sausage that will break your heart

Make you fart

And break your heart

Don't bend over if you are smart

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אצלנו קוראים לפיאט 500 גייז-מוביל. עם אפנס. סתם. בלי. טוב, אולי עם קצת

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הרבה פסיכולוגים טוענים שהומופוביה מראה בעיקר על נטייתו של ההומופוב :lol:

פול גז בהילוך שלישי והמחוג מתייצב על 100. נכון, זה קצת רועש אבל אתה שומר על קצב שאפילו קצת מהיר משאר התנועה שסביבך.

בעליות של מעלה?? הרכב צעק וצרח אבל המחוג לא הראה יותר מ-60 קמ"ש

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בעליות של מעלה?? הרכב צעק וצרח אבל המחוג לא הראה יותר מ-60 קמ"ש

את העליה הזו מכיוון ים המלח רכבי 1600 עולים על 110-120.

לא יודע למה לצפות מרכב עם מנוע 1000.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ב "אצלינו" התכוונתי לאצלינו בקהילה, כאילו דא!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הרכב חזר ליד 2 - ראו הוזהרתם. מדבקות של שאפט וקארספורום בולטות בתמונות. לא הורידו אפילו את שלט ה"תינוק באוטו", מה שכן הורידו זה 2 ידיים.

אני מרגיש מגעיל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...