Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את הגוגל מאפס שלי מהנסיעה.

פיצה, מסעדה חביבה ביותר במונטי, רחוב במונטי ובו בית קפה עם הקפוצ'ינו הטוב ששתיתי מעולם. ברחוב המקביל יש גלידריה מעולה ליפול ממנה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ה 2 שקל שלי... מפיאצה דה פופו עלינו לגן בורג'ה שכבר המליצו עליו פה.

שם לקחנו מן רקישה עם פדלים שיש לה מנוע קטן חשמלי. ראינו בשעה את כל הפארק בלי מאמץ והיתה חוויה מאוד נחמדה.

פורסם

תודה על ההמלצות, אתם לא מאכזבים!

אלעד, סידרת לי את ההסעה, אני אצור עימם קשר. תודה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קבל המלצה על מסלול הליכה נחמד שגילינו במקרה, מתחיל ברחוב הראשי של Trastevere ומטפס עד לתצפית בגבעת Giancolo - אחת התצפיות היפות על רומא.

במקום לקשקש הכנתי לך מפה:

https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zwMCaDM6mNbY.kNh8WzE10rc0

בקצרה:

- אפשר לשלב את המסלול עם ביקור בשוק הפשפשים Porta Portese (לבדוק באיזה יום מתקיים). שוק נחמד מלא בג'אנק, צואנים, מקומיים ותיירים. לא מדהים אבל נחמד. מיקום השוק ביחס למסלול מופיע במפה - מספר דקות הליכה מהתחלת המסלול.

- הנקודה הראשונה היא רחוב קטן המוביל למדרגות שמטפסות במעלה הגבעה, המסלול עובר ברחובות יפים, סמטאות וגנים ציבוריים שאפשר לטייל בהם בדרך.

- לצורך הפסקה אפשר לעצור בבר נחמד - Bar Giancolo - ולאכול סנדוויצים טובים (מקווה שאתה לא אוכל כשר).

- לאחר מכאן להמשיך לנקודת התצפית.

- לבסוף, לקראת ערב, ניתן לרדת ולהמשיך לטייל ב Trastevere היפה !

זאת הליכה לא קלה, אבל כיף גדול !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...