Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח בדיקה

confused
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הבדיקה המצורפת. מהשיחה עם הבוחן ושיחה עם המוסך נראה לי שאין שום דבר משמעותי. האם אני מפספס משהו?

תודה!

car.jpg

פורסם

לכאורה נראה תקין (במידה ואתה בדקת ולא בא עם הבדיקה ביחד).

שים לב כנראה שתצטרך להחליף את התושבות מנוע (כמה מאות שקלים בדרך כלל).

בנוסף יש בעיה עם ההגה משהו.

הייתי הולך למוסך ובודק כמה יעלה לתקן אם בכלל מדובר בתקלה.

זה ועוד זה הייתי מוריד מהמחיר שקבעתם או פשוט מוותר במידה ומדובר במחיר מוסכם וטוב לשתיכם.

סך הכל נראה טוב.

חכה לעוד תגובות בבקשה.

פורסם

יש לך כיוון פרונט לעשות אולי להחליף תושבות,הרכב עם 100KKM אז גם להחליף גומיות ונוזלים למינהים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מעדיף לחכות עד העברת בעלות להגיד הסוג ושנתון של הרכב.

היינו במוסך אחרי הבדיקה והמוסכניק הסתקל על התושבות ואמר שהם בסדר. גם בהיסטורית טיפולים החליפו תושבת אחת לפני שנתיים. אז לפחות לתווך הקצר אני לא אצטרך להחליף אותם.

פורסם
מעדיף לחכות עד העברת בעלות להגיד הסוג ושנתון של הרכב.

אז גם אני מעדיף לחכות עד להעברת הבעלות עד שאגיד מה אני חושב על תוצאות הבדיקה.

נו, ברצינות, מה הקטע של להסתיר את דגם הרכב והקילומטראז'?

אתה חושש שמישהו מחברי הפורום יסתער על המציאה הנהדרת שמצאת ויגנוב לך את הרכב? שיתקשר למוכר ויגיד לו שאתה מרכל עליו בפורומים באינטרנט?

אי אפשר לייעץ לך ברצינות בלי שיודעים באיזה רכב מדובר וכמה קילומטרים עבר. למשאית MAN עם 350 אלף קילומטרים זאת בדיקה נהדרת, לך על זה!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

LIKE!!!

הדפסתי את התמונה וצלחתי לראות את הפרטים דרך הטיפקס- חבל לכם על הזמן, דגם נדיר.

על פניו כסת"ח רגיל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אז גם אני מעדיף לחכות עד להעברת הבעלות עד שאגיד מה אני חושב על תוצאות הבדיקה.

נו, ברצינות, מה הקטע של להסתיר את דגם הרכב והקילומטראז'?

אתה חושש שמישהו מחברי הפורום יסתער על המציאה הנהדרת שמצאת ויגנוב לך את הרכב? שיתקשר למוכר ויגיד לו שאתה מרכל עליו בפורומים באינטרנט?

אי אפשר לייעץ לך ברצינות בלי שיודעים באיזה רכב מדובר וכמה קילומטרים עבר. למשאית MAN עם 350 אלף קילומטרים זאת בדיקה נהדרת, לך על זה!

+1

אני ארכך קצת את צביקה - לפחות תן לנו שנתון וקילומטראז.

אם אתה שואל בכללי, התשובה גם תהיה בכללי - בכללי (לרכב עם קילומטראז ממוצע בן 3-4 שנים)- אין פגיעות פיזיות רציניות או בעיות מכניות רציניות.

• תוכן חדש...