Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו b לחייל משוחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הרכב רנו קליאו b מנוע 1400 אוטומט שנת 2003 ?

יש אחד על הפרק עם 15000 קילומטר ( 1500 לשנה )

אני חייל משוחרר הרכב ישמש לעבודה וחזרה באיזור הקריות ונסיעות קריות - חיפה כמעט כל יום

איך האוטו אמין? מבחינת דלק שותה? ביטוחים?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

שכחתי לציין כי האוטו יד ראשונה וננהג על ידי בחורה והאוטו מאוד שמור.

הגיר עושה בעיות? במה זה מתבטא איזו מחלות יש עוד לאוטו שאני צריך לדעת?

אין הגבלה רק לאוטומט יש אופציה ידנית פשוט הרכב הזה ספציפית מאוד שמור ובעל קילומטרג' נמוך מאוד אז שאלתי אם הרכב עצמו מומלץ

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

15K לרכב בן 10?? מאוד מאוד נדיר.

הייתי קופץ למוסך מורשה לבדוק תיעוד של המוסך לפחות ב שנים הראשונות.

מעבר לזה הגיר פחות מוצלח,מה שכן הרכב נוח המנוע עצמו לא בעייתי,אם יש ידני הרבה יותר עדיף,אבל מצד שני יכול להיות שמצאת ממש מציאה.

אבל תבדוק איתה שהיא עשתה טיפול בפעם בשנה ולא כול 10K לעבור לרכב הבא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...