Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי התלבטות לגבי 2 דגמים של גטס.

הראשון שנת 2008 מנוע 1600 עם קילומטראז של 130000. בבדיקה במכון נאמר שהוחלפו 3 דלתות ופגוש כתוצאה מתאונות ובנוסף צריך לעשות כמה טיפולים לרכב בשווי כולל של 4000-4500 שקלים. המצב המכני והחיצוני של הרכב בסדר גמור (יחסית לרכב בן6). המחירון הוא 37000 והמוכר רוצה 32000. אחרי הבדיקה הגענו לפשרה של 27000. בנוסף הרכב הוא יד2 2 הידיים פרטיות.

אופציה שניה- גטס מנוע 1400 שרוצים עליה 31000 עם קילומטראז 94000 משנת 2008. 2 ידיים פרטיות שמורה ומטופלת בלי תאונות (לטענת המוכר, עוד לא עבר בדיקה).

הנסיעות שלי הולכות להיות בעיקר בין עירוניות 3-4 פעמים בשבוע עליות לאריאל.

ההתלבטות שלי, האם ההבדל בין 2 המנועים הוא כל כך משמעותי למטרות שלי? בנוסף רוב הסיכויים שהרכב הזה ילווה אותי יותר מאשר 3-4 שנים כך שאינני יודע עד כמה ירידת הערך של הרכב הראשון תשפיע עלי חוץ מאשר הוזלה מהמחירון בקניה הזו.

בסופו של דבר שני הרכבים יעלו אותו דבר אלא אם כן ימצאו ברכב השני תקלות.

מישהו יכול בבקשה לעזור?

פורסם

לנסיעה עירונית לא תרגיש בהבדל,האופציה השני יותר טובה,גם ק"מ נמוך יותר משמעותית,קשה לומר לגבי השאר כי הרכב לא עבד בדיקה אבל אם הוא לא עבר תאונות אז הוא בהרבה יותר עדיף.

בכללי,רכב שעבר החלפת 3 דלתות לא הייתי קונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...