Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

יש ברשותי יונדאי אקסנט 2005 עם 100570 קילומטרז׳.

מדי פעם הצופר מפסיק לעבוד וחוזר מעצמו אל אתמול הפסיק ורק כאשר אני מכבה את האוטו אך לא תמיד חוזר לעבוד לצפירה אחת ושוב לא עובד.

מישהו יכול להסביר מה הבעיה וכמה עולה לתקן אותה פלוס מינוס?

תודה לעוזרים

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

היי. הייתה לי בעיה זהה לשלך. הסיבה הינה שחיקה של טבעת מתכתית הצמודה לגלגלג ההגה אשר באה במגע עם מעגל חשמלי של הצופר בעת הלחיצה (ובקיצור "מגע רופף" :-D ). החשמלאי הוסיף הלחמה על הטבעת והצופר חזר לעבוד בצורה תקינה. החשמלאי הינו חבר שלי ולכן לא גבה כסף על כך, ובכל מקרה זה לא נראה סיפור של יותר מכמה שקלים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

צריך תחילה לבודד את הבעיה על ידי בדיקה אם בזמן הלחיצה על הצופר בהגה מגיע בכלל מתח לצופר עצמו. אם מגיע מתח קבוע בכל לחיצה אז ככל הניראה הבעיה היא בצופר עצמו. אם לא מגיע מתח בכל לחיצה הבעיה היא בלחצן שבהגה.

• תוכן חדש...