Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משומש לצעיר עד 14K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל אני משתמש חדש אבל עוקב די הרבה זמן בפורום הנהדר הזה.

בקיצור אני בן 17 וקצת, נגמר לי עוד פחות מחודשיים המלווה ואני מתחיל בחיפושים אחרי רכב ראשון.

הדרישות הם בראש ובראשונה לצורה יפה של צעירים(פולו, איביזה וכו..), חיסכון בדלק ושלא יראה מוסך.

אני מחפש רכב משנת 2001+, בתקציב של עד 14K(עדיף כמה שפחות) וקילומטרז' נמוך.

לא משנה לי ידני או אוטומט העיקר שהגיר יהיה אמין וכמה שפחות חף מתקלות.

חשוב לציין שבשום פנים אני לא רוצה פונטו.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

טעות לחפש פולו או איביזה מאותו הסיבה שאתה רוצה.

חפש לעצמך רכב בנאלי שאף אחד לא רואה אותו כספורטיבי.

תתפלא מה אפשר לעשות עם פיאט או עם יונדאי אם רוצים לשפר מראה ובעלויות זניחות.

פורסם

ראשית - אתה מחפש אוטו אופנתי/מבוקש, שנתון יחסית מתקדם, קילומטרז' נמוך, מטופל היטב ובתקציב נמוך. זה לא עובד ככה.

שנית - בנוסף, בתור בחור בן 17 וקצת השיקול הראשון צריך להיות בטיחות ואז כל מיני עניינים של עיצוב ("צורה יפה של צעירים"). אתה פשוט בקבוצת סיכון הגבוהה ביותר על הכביש (צעיר, חדש, זכר). פולו 2001-2 מציעה בטיחות לא רעה לקטגוריה ולשנתון שלה. סיאט איביזה ישרה קו מ-2002 (צריך לבדוק באיזה שנה ישרו קו בארץ). בנוסף חשוב לזכור את עניין הבטיחות האקטיבית - בדיקה מקיפה ותיקון של כל בעיה בצמיגים, גלגלים, בלמים, בולמים ומתלים - במיוחד עכשיו לקראת החורף.

שלישית - מלבד תקציב הרכישה, אתה צריך לבדוק שיש לך תקציב פנוי לביצוע תחזוקה וטיפול ראשוניים ברכב לאחר קנייתו וכמובן לתחזוקה השוטפת שלו (ביטוח צד ג', רישוי שנתי, דלק, טיפולים שוטפים, הפתעות). זה מצטבר להרבה כסף כל חודש (ראה ריבוי דיונים בעניין בפורום זה ובכללי).

אתה עדיין רוצה רכב משלך?

פורסם

Doc Slow, ברור לי שיש הוצאות נוספות לאחר קניית הרכב, אני עובד בעבודה עם משכורת מכובדת לגילי וגם ההורים עוזרים לי אז זה לא בעיה.

וכן, אני עדיין רוצה ודי זקוק לרכב משלי.

חברים אני לא אמרתי שאני רוצה רק פולו או איביזה, אמרתי שאני מחפש רכב בסגנון שלהם ולכן אני צריך שתעזרו לי בחיפושים.

פורסם

פיאסטה 2002 וישאר לך עוד הרבה עודף.

רכב פשוט אמין מאוד אחזקה זולה ודי חסכוני.

מתאים מאוד בתור רכב ראשון.

אני אומר מנסיון היו במשפחה 2 פיאסטות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...