Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40-45K.

turnso
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אשמח לשמוע המלצה על רכב עד 45K, יש אפשרות לחריגה.

כאחד שירד מאיביזה FR07,

אני מחפש רכב בעל יופי (ייצוגי) / קצת אופי ספורטיבי, עדיפות ל3 דלתות, ידני (לא מחייב), צריכת דלק 1:10 (בנסיעה רגועה כמובן) זה בסדר מבחינתי,

הרכב ישמש אותי לנסיעות יום יומיות של כ33 ק"מ וסופי שבוע לסירוגין.

תחילה, חשבתי לחפש רכב קצת יותר ישן, אמנם זה לרדת בשנתון, אך אני מאוד אוהב את הצורה של ה-A3 1.8T (בין 1999-2005 כמדומני) ושל הגולף GTI הישנה 1.8T, אפשר להגיד שהתאהבתי במנוע, כבר מס' שנים ללא תקלות קריטיות, מה שכן - קשה למצוא אחת שמורה עם קילומטראז' ויד סבירים לכן העניין פחות רלוונטי כרגע.

אשמח לשמוע המלצות נוספות לרכבים (לא בהכרח מוגדשים), עדיפות אמנם ל3 דלתות כפי שציינתי אך אשמח לשמוע הצעות נוספות, בינתיים ראיתי מס' רכבים:

- סובארו B4 ידנית, אמנם לא 3 דלתות ואני לא כ"כ מכיר את הרכב (איך מבחינת ביטוחים, אחזקה שוטפת וכו'), אך ראיתי ששנת 2007 נכנסת בתקציב והרכב נראה לא רע, אשמח לשמוע על הרכב.

- פיאט בראבו 1.4T (אך חורגת מאוד מהתקציב למרות שיש אחת ביד 2 עם מתיחה קלה מהתקציב, רק שהיא מהשכרה)

- וכפי שציינתי, A3 וגולף GTI, שנתונים נמוכים יותר - רק אין שמורות.

אשמח להצעות נוספות \ כיוונים שניתן לבדוק, גם 1.4 \ 1.6 באים בחשבון, רק שלא ירגישו חלשים מדיי.

תודה רבה.

פורסם

מקפיץ.

אז ככה,

ראיתי שמס' רכבים נכנסים בתקציב (עם חריגה קטנה, בהתחשב בעובדה שאני שם בצד את עניין הלוק ה"ספורטיבי"), חלקם חדשים וחלקם לא.

הרכבים הם:

- Peugeot 307

- Peugeot 207

- Mazda 3 Spirit, 3 דלתות, מנוע 2000, שנתונים - 2006 \ 2007.

מהסובארו B4 ירדתי, כמו כן מהחיפושים אחר A3 \ גולף GTI (עם ה-1.8T הישן והטוב), פשוט לא ניתן למצוא שמורות וגם ל"שמורות", יש ק"מ גבוה.

אשמח לשמוע חוות דעת על ה-307\207 וגם על המאזדה 3 כמובן, מנוע 2000 (5 דל'), האם באמת "שותה" יותר מדיי דלק ?

ראיתי בKML.CO.IL שניתן להגיע איתה ל1-10 משולב, האם הנתון אמיתי ? אשמח לשמוע גם על הצריכת דלק \ ביטוחים \ כניסות למוסך וכו' מנסיונכם.

תודה רבה.

נ.ב.

אשמח להמלצות נוספות.

• תוכן חדש...