Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הצרכים שלך??

סיויק היא משפחתית "ספורטיבית" והאקורד בארץ נקרא מנהלים למרות שזה משפחתית גדולה בפועל.

שניהם רכבים מצוינים, צריכית דלק נוטה לטובת הסיויק כמובן שדי מצטיינת בקטגוריה שלה ונבדלת מהאחרות באותם שנים.

האקורד יותר מרווחת, נוחה במקצת, ביצועים פחות או יותר כמו הסיויק שגם היא חזקה, צריכת דלק פחות טובה אבל סבירה לסגמנט ולא גבוהה מידי.

עלויות אחזקה: כיאה להונדה יקרות יחסית, חלקים באקורד וטיפולים באקורד טיפה יותר יקרים.

בשניהם טיפול קטן יהיה עד 900 ש''ח וגדול יכול לחצות גם את ה2000 ש''ח בקלות.

ביטוחים: מהיקרים ביותר לסגמנט, בתור נהג צעיר תוכל להגיע ל10K בשקט בסיויק ו12-13 באקורד.

מחלות ידועות:סיויק מכונה די מושלמת לדעתי מבחינת תקלות מלבד תושבת מנוע שהולכת סביב 90-100K ועולה כ-1500 ש''ח תיקון, גומיות חיצונית שנוהגות להתייבש ולהיסדק (גומיות חלון וכו').

אקורד:סובלות בשנתונים אלו ממחלה ידועה ויקרה במשאבת ההגה, לפני רכישה יש לוודא שבוצע שיפוץ\החלפה של משאבת הגה.

רמות אבזור: שני הרכבים די מאובזרים ובטיחותים ביחס לשנתון ובין המובילים בסגמנט, המינוס באקורד שהמערכת המובנת ברכב לא תומכת בMP3 :roll:

זהו,בהצלחה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הסיויק ממש לא ספורטיבית, הסדאן היא משפחתית מגודלת.

דווקא מבחינת מרווח אני מצאתי את הסיויק עדיפה, במיוחד במושב האחורי, החיסרון שלה בתחום הזה הוא תנוחת ישיבה נמוכה מאוד.

הנסיעה באקורד שקטה ונוחה יותר, הסיויק רכב מדי וזויות הגלגול שלה גדולות מדי (נוטה בחדות בסיבובים).

מבחינת בטיחות שתיהן לא מצטיינות, לסיויק סדאן יש ציון ריסוק לדגם ההיברידי בלבד - 4 כוכבים, הדגם הפשוט נמכר עם 4 כריות אויר בלבד ב-2007 אבל לפחות ה-ESP היה תקני בשנה הזאת.

האקורד ב-2003 קיבלה 4 כוכבים אבל דגם הקומפורט שווק עם 2 כריות אויר בלבד, מעליב למדי.

מה התקציב ומה הצרכים? מדוע הבחירה היא בין הונדות בלבד?

פורסם

קודם כל תודה על העזרה.

דבר שני התקציב נע בין 50 אלף ל60 ..

הבחירה בהונדה זה כי אני פשוט אוהב מאוד את הרכבים האלה..

אבל אני פתוח להצאות , אני מחפש רכב שהוא חסכוני ואמין מאוד וגם שיראה טוב, לא יודע עד כמה הונדה עונה לדברים האלה אבל אני פתוח.

פורסם
הסיויק ממש לא ספורטיבית, הסדאן היא משפחתית מגודלת.

דווקא מבחינת מרווח אני מצאתי את הסיויק עדיפה, במיוחד במושב האחורי, החיסרון שלה בתחום הזה הוא תנוחת ישיבה נמוכה מאוד.

הנסיעה באקורד שקטה ונוחה יותר, הסיויק רכב מדי וזויות הגלגול שלה גדולות מדי (נוטה בחדות בסיבובים).

מבחינת בטיחות שתיהן לא מצטיינות, לסיויק סדאן יש ציון ריסוק לדגם ההיברידי בלבד - 4 כוכבים, הדגם הפשוט נמכר עם 4 כריות אויר בלבד ב-2007 אבל לפחות ה-ESP היה תקני בשנה הזאת.

האקורד ב-2003 קיבלה 4 כוכבים אבל דגם הקומפורט שווק עם 2 כריות אויר בלבד, מעליב למדי.

מה התקציב ומה הצרכים? מדוע הבחירה היא בין הונדות בלבד?

הסיויק אכן מוגדרת ספורטיבית בסגמנט שלה, אלא אם כן תראה לי אדוני רכב אחד בסגמנט ובטווח המחיר של הסיוויק שעדיף עליה בביצועים (בדגש על השנים שפותח השרשור נתן).

אני בטוח ב99% שאין רכב בטווח המחיר והסגמנט של הסיוויק שעולה עליה בביצועים, לא לנסר,קורולה,גולף,קיה\יונדאי,מאזדה...

לא אומר שהסיויק רכב עם מגדשי על שבלחיצה נותן גז לפרארי, אך לקטגוריה שלה ולטווח המחירים היא תהיה הכי אמינה וביצועיסטית יחסית.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

בוא נתחיל מזה שביצועים לא הופכים רכב לספורטיבי, אבל מאזדה 3 ספיריט הייתה מהירה יותר וגם גולף 5 tsi.

מבחינת התנהגות כביש יש הרבה מתחרות שהיו עדיפות, כמו שכבר ציינתי היא רכה מדי ורוכנת בצורה מוגזמת בסיבובים.

שוב, כרכב משפחתי אין אם זה בעיה וכמשפחתית מלבד תא מטען קצת קטן היא באמת עושה את העבודה, אבל מביצועים חביבים עד להפוך אותה לספורטיבית הדרך ארוכה.

הסיויק האצ'בק למשל הרבה יותר נעימה לנהג שמחפש התנהגות, גם היא לא ספורטיבית אבל היא קצת יותר נוקשה וזויות הגלגול קטנות יותר. בתקציב הזה נכנסים רק הדגמים הרובוטיים המאוד לא נעימים לשימוש.

roman28, עדיין לא ממש ציינת צרכים, רכב חסכוני ושיראה טוב יכול להיות גם סיאט איביזה לדעתי.

אתה צריך להוביל משפחה? נוסע נסיעות ארוכות? מסתובב רק בתוך העיר? מה חשוב לך שיהיה ברכב? ומה לא היית רוצה שיהיה שם?

• תוכן חדש...