Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סופר לנסר 97 ידנית..והמצב החיצוני שלה לא מזהיר במיוחד...אני רוצה לחדש את האוטו ורציתי לדעת אם יש מקומות מומלצים באיזור המרכז (חולון ראשון ת'א) שעושה פחחות וצבע מלא לאוטו (לא תיקוני צבע..לצבוע את כל האוטו אני לא רוצה שיהיה הבדלים בגוונים)

האוטו בצבע לבן..ורציתי לדעת כמה בערך יעלה לעשות את זה...וגם אם יש אפשרות להחליף את הצבע של האוטו לכחול נגיד..ומה זה מצריך בשביל להחליף את הצבע..

ד'א לא ידעתי איפה לפרסם את האשכול הזה אז אם זה לא המקום המתאים בבקשה תעבירו לפורום המתאים.

תודה לעוזרים.

פורסם

החלפה של צבע זה עסק יקר מאוד. צריך לפרק הרבה חלקים, לצבוע משקופים, את הצד הפנימי של מכסה המנוע... בקיצור, לעשות את זה כמו שצריך יעלה כמעט כמו הרכב שלך.

צביעה מחדש עולה בין 2,000 ל-15,000 ₪, תלוי איזה רמה של עבודה אתה רוצה לקבל וכמה פחחות נדרשת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אלעד שירותי רכב בחולון

מוסך חיבה בתל אביב

שניהם עשו עבודות יפות לרכבים של חברים. לא מאוד זול, אבל עבודה טובה.

אם אתה מחפש זול אז יש מוסך בשם "מוסך החברים" בכפר קאסם. עשה לי בעבר עבודת פחחות בזיל הזול אבל העבודה לא איכותית במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...