Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

קיבלתי לפני כשבועיים את המיצובישי החדשה, בהתחלה שמתי לב שהקילומטרז עמד על 30 ק"מ אבל אני חשבתי שכנראה מדובר בחלק ממבחן ההרצה שהרכב ביצע אבל הרבה אמרו לי שזה לא הגיוני לרכב חדש מהחברה

בנוסף שמתי לב שבנהיגת לילה האורות בתיבת ההילוכים לא נדלקים, ששאלתי את חברה אמרו לי שזה מכונית חסכונית ושכמעט בכל רכבי המיני אין אור בתיבת ההילוכים.

האם הדברים נשמעים לכם הגיונים?.

פורסם

כן וכן. בהרבה רכבים אין תאורה בבורר ידית ההילוכים, היא נמצאת בלוח המחוונים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יכול להיות שהרכב נלקח להתקנות בארץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן הרכב הגיע לנמל באילת ועבר התקנות ובדיקות באשדוד ומשם הגיעה לאולם המסירה בתל אביב. אבל אני יודע שהרכב הגיע במובילית.

פורסם

לא לכול מקום לוקחים אותו עם מוביל.

אם המרחק מהבונדד רחוק אז כן,אבל אם זה לשטיפה או התקנה אז לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...