Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד חלמתי על טנדר אמריקאי אמיתי עם גרגור 8 צילינדר.

הבעיה שבשביל טנדר אמיתי צריך רישיון C1 ומחירי ביטוח מאוד גבוהים כי משקל כולל מעל 4 טון.

כאשר אני נמצא באיזורים של חנויות צעצועים תמיד עושה סיור לבדוק אם יש דגמים מענינים.

במקרה ראיתי את הסיירה. GMC סיירה היא אותה שברולט סילבראדו שנוסעת על כבישי ארצינו.

זה לא ממש דגם אמיתי עם רמת פירוט גבוהה. רמת פירוט נמוכה ברמה של צעצוע, רמת גימור עם בריחה של צבע פה ושם.

אבל היא נוסעת ולא רע בכלל בשביל השעשוע. יש לה פנסים קדמיים די מפורטים ועובדים, פה ושם פרטים קטנים לא תואמים את המקור.

אז זה לא מכונית מקצועית על שלט וגם לא דגם אמיתי, אלא משהו ממש פשוט: יש לו מהירות אחת, היא נוסעת קדימה וברוורס ויש הגה.

מתלה קדמי עם קפיצים וכאשר היא נוסעת קדימה אורות קדמיים דולקים וברוורס או אחוריים.

אבל מכונית הזאת על שלט שמזכירה לי רכב שאני אוהב מאוד משעשעת לנסיעה בבית או במשרד. אפשר לתרגל איתה חניות על השולחן למשל. בתמונות היא חונה ליד שרת HP. :D

IMG_0550.JPG

IMG_0551.JPG

IMG_0552.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...