Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

מאוד רוצה ( ו הוחלט כמעט במאה אחוז ) לקנות יונדאי שנות 2004-2006.

3 הרכבים האלה די טובים ו חסכוניים בטיפולים\בלאי ו גם כן יחסית בסדר מבחינת דלק.

האמת אישית מעדיף אלמרה או אקסנט בגלל שאנחנו משפחה ואלה רכבים גדולים יותר ועם תא מטען גדול יותר.

תעזרו לי בבקשה לבחור רכב הכי אמין וחסחוני מ3 הרכבים למעלה ( אם יש בעיות ידועות באחד מהם בבקשה תגידו ).

המטרה: נסיעות בעיר ו פעם בחודש מחוץ לעיר. ק"מ ממוצע לשנע 12-16. חשוב שרכב יוכל לנסוע בלי בעיה בעליות של חיפה ואפילו חדות יותר אם צריך. חשוב שצריכת דלק משולב לא תעבור 1 ל 10.

תודה מראש :wink:

פורסם

הייתי בוחר באלמרה,יש לה תא מטען גדול,הרבה יותר לעומת הגטס למשל,אמינות טובה,לחבר של אבא שלי הייתה כזאת במשך כ שנה מנוע 1.8,מה שכן הוא התלונן שהיא קצת קשיחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי בוחר באלמרה,יש לה תא מטען גדול,הרבה יותר לעומת הגטס למשל,אמינות טובה,לחבר של אבא שלי הייתה כזאת במשך כ שנה מנוע 1.8,מה שכן הוא התלונן שהיא קצת קשיחה.

ו מה לגבי דלק ו הטיפולים ? זולים ?

פורסם

דווקא עדיף אלמרה מאשר אלנטרה קודם כל בגלל שזה שרשרת תזמון ולא רצועה הבעיה היא שהמנוע קצת אנמי ומרגיש כמו 1600 אבל הוא יכול לעלות בקלות עליות במידה ואתה באמת מחפש תחזוקה זולה לך על היונדאי ששם מחירי החלפים הם זולים.

מדובר פה על שני רכבי אוטומט אני מתאר כי למצוא אלמרה בשנתונים האלה ידני זה נדיר כנ"ל גם האלנטרה.

פורסם

האלנטרה 1600 בסדר גמור, לא רכב חורך אספלט, אבל סביר לחלוטין, תצפה לצריכת דלק מקסימלית(!) של 1-10.

אתה מרוויח שנתון גבוהה יחסית, ובמחיר דיי זול, בנוסף לא מכיר מישהו שהתלונן על אמינות בעייתית.

ניסאן אלמרה רכב מאוד אמין גם הוא, שרשרת טיימינג שחוסכת טיפול דיי יקר פעם בתקופה.

מנוע אומנם 1.8 אבל לא חזק במיוחד, כמו 1.6 ממוצע, מאידך גם אינו צורך דלק במיוחד - שוב ממש כמו 1.6 פחות או יותר.

פורסם

אבל אני מדגיש שוב - לפני כמה שנים שקלתי לקנות את האלמרה 2006 של אימי ופשוט וויתרתי על זה בגלל צריכת הדלק, חסכונית היא לא.

אוקיי, אבל אצל אקסנט המצב עם הדלק וטיפולים הוא בסדר הא ? כי באמת שאני רוצה אמינות ו חלקים זולים אבל יותר גדול מגטס =((

פורסם

האקסנט גם 1.6? כי גם היא לא חסכונית במיוחד, יכול להיות שזה אותו מנוע כמו שיש האלמרה 1.6.

עם האקסנט 1.4 אין לי ניסיון מלבד כרכב צבאי במילואים פה ושם, ואף אחד לא באמת מדד שם צריכת דלק.

פורסם
אוקיי, אבל אצל אקסנט המצב עם הדלק וטיפולים הוא בסדר הא ? כי באמת שאני רוצה אמינות ו חלקים זולים אבל יותר גדול מגטס =((

תשמע חסכון בדלק זאת מילה שלא קיימת באוצר מילים של יונדאי בדגמים של אותה תקופה, בטח, ובטח באקסנט על שלל גרסאותיה, אמינות ועוד איזו אלה הם סוסי עבודה רציינים כל עוד שלא נשחטו וטופלו בצורה עולה על הדעת. השאלה היא עד כמה צריכת הדלק קריטית לך, באקסנט גם אפשר להגיע בקלות לשנתונים גבוהים, ולמצוא רכב מציי הרכב במחיר לא יקר תנאים סופר נוחים, אחריות, ועוד שלל הטבות, שווה לנסות.

פורסם
האלנטרה 1600 בסדר גמור, לא רכב חורך אספלט, אבל סביר לחלוטין, תצפה לצריכת דלק מקסימלית(!) של 1-10.

אתה מרוויח שנתון גבוהה יחסית, ובמחיר דיי זול, בנוסף לא מכיר מישהו שהתלונן על אמינות בעייתית.

ניסאן אלמרה רכב מאוד אמין גם הוא, שרשרת טיימינג שחוסכת טיפול דיי יקר פעם בתקופה.

מנוע אומנם 1.8 אבל לא חזק במיוחד, כמו 1.6 ממוצע, מאידך גם אינו צורך דלק במיוחד - שוב ממש כמו 1.6 פחות או יותר.

תשמע חסכון בדלק זאת מילה שלא קיימת באוצר מילים של יונדאי בדגמים של אותה תקופה, בטח, ובטח באקסנט על שלל גרסאותיה, אמינות ועוד איזו אלה הם סוסי עבודה רציינים כל עוד שלא נשחטו וטופלו בצורה עולה על הדעת. השאלה היא עד כמה צריכת הדלק קריטית לך, באקסנט גם אפשר להגיע בקלות לשנתונים גבוהים, ולמצוא רכב מציי הרכב במחיר לא יקר תנאים סופר נוחים, אחריות, ועוד שלל הטבות, שווה לנסות.

זה מאודד מה שאתה אומר אבל: אם נניח שמחר אני הולך לקנות אז זה חייב להיות בן אדם פרטי או שאפשר מהמגרש ?

לדוגמה אצלנו ליד עכו יש מגרש רכבים. אומרים ( אלה שקנו ) שגם הרכבים בתנאים טובים ו גם המחירים ( דרך עגב לפעמים הם אפילו נותנים אחראיות לשנה על חלקים ). אז מה אתם אומרים ?

פורסם

כאלה רכבים תוכלו למצוא רק במגרש פרטי ולא מגרש של חברת ליסינג,לכן כדאי מאדם פרטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חשבתי שאתה אנטי יונדאי.:roll:

בכל מקרה, לקחת 3 רכבים של אותו יצרן וכל אחד מסגמנט אחר, קשה להגיד לך במה לבחור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
חשבתי שאתה אנטי יונדאי.:roll:

בכל מקרה, לקחת 3 רכבים של אותו יצרן וכל אחד מסגמנט אחר, קשה להגיד לך במה לבחור.

ככה אתה מעליל עליי :o

אנטי, לא אנטי, אבל זה אין עוררין אם האדם מחפש רכב בסיסי אמין, סוס עבודה חזק שלא מאכזב, אין מה להגיד האקנסט בשנתנותים גבוהים פליטת השכרה או ליסניג בחירה מעולה יותר גדולה מגטס וזה בדיוק מה שפות"ש מחפש

• תוכן חדש...