Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף רצועת טימינג ברכב.

האם בלנטיס 99 כדאי כבר על הדרך חוץ מרצועת טימינג והמותחן להחליף גם את משאבת המים + רצועת האלטרנטור ומיזוג האוויר

או שאפשר לוותר ?

פורסם

את מצב המשאבה לא תוכל לדעת כל עוד היא לא תפורק ולכן אולי כדאי כן להחליף אותה על הדרך ולחסוך ביום מין הימים את הפירוק הזה שוב אם היא תלך לה פתאום. רצועות אביזרים תלוי מה מצבם. אם יבשות וסדוקות החלף.

פורסם

ישנם שני דרכים לטפל ברכב:

1.אחזקה מונעת

2.אחזקה נקודתית כלומר טיפול בבעיה כשהיא מתחילה.

אם ביכולתך לחסוך על תשלום אותו התהליך בפעם השנייה בתנאי שמצב החלק אינו הכי טוב,בטווח השנה או השנתיים הקרובות עקב שטיימינג אצלך זה פעם ב-90 אלף לפחות לכן למה לא.

אילו אתה רוצה לחסוך והרכב לא נשאר אצלך עד לטיימינג הבאה בתנאי שהמשאבה תחזיק עד אז אתה יכול.

מהבנתי החלק אינו יקר.

פורסם

לדעתי,כדאי כבר להחליף משאבת מים על הדרך ולסגור את העניינים (והכי חשוב לקבל שקט נפשי) למהלך 5 השנים הבאות או 90,000 הק"מ הבאים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממליץ ביותר להוציא עוד 400 ש"ח בערך על משאבת מים + שני אטמים וטבעת O-RING לצינור מתכת כדי להיות בראש שקט.

עשה זאת.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...