Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולבו s40 פרטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ולבו S40 פרטית מודל 2003 נדלקה לי נורת מנוע [והחלפתי בעצמי פלגים שהיו גמורים] האם מישהוא יכול להציע איך ניתן

לבטל את הנורה בכדי שיעבור טסט. הרכב נוסע בסדר גמור ללא תקלות. ניסיתי לנתק את המצבר לכמה שעות ולא עזר . מישהוא יכול לעזור למי לפנות לביטול המנורה במוסך דרשו 150 שח לאיבחון וביטול המנורה

פורסם
איך אתה יודע שהנורה דולקת בגלל פלאגים? בדקת בסורק את התקלה?

שלום הרכב ברשותי כחודשיים רכשתי אותו ללא ידיעה כי זה רכב מאוד מתוכחם וממוחשב טעיתי .ובדעתי למכור אותו .ולפי הסטוריה של הרכב ההיתי צריך להחליף פלגים ולכן החלפתי . לא עשיתי בדיקה בסורק לאיתור התקלה . הרכב ללא בעיות כלל בנסיעה פניתי לעשות טסט ובגלל הנורה של המנוע הכשילו אותי רציתי רק לאפס את הנורהשלא תדלוק ואני יעבור טסט וימכור את הרכב

האם יש לכם פתרון ? בתודה משה

פורסם

זה מה שקראתי:

שלום, ברשותי וולו S40 שנת 2003 שלאחר חודשיים של שימוש גיליתי שזה רכב שדורש טיפול צמוד במחירים גבוהים (150 שקל על אבחון?! למה מה קרה, מה זה זה, מרצדס????). ברכב דלוקה נורת אזהרה שיש תקלה במנוע ולא אעשה דבר על מנת לאתרה, רק בשביל שאוכל לעבור טסט ולמכור את הרכב התקול הזה לאדם אחר מבלי שידע על תקלה כלשהי במנוע. האם ידוע לכם על דרך לחבל בנורה על מנת שלא תעבוד ולא תתריע על תקלה במנוע? בתודה משה!
פורסם
לחברים האם תוכלו להמליץ על מוסך לאיפוס מנורת מנוע לרכב וולו S40 באיזור תל אביב חולון בת ים בכדי שתעבור טסט

בתודה משה

מוסך זיסו עובד עם רכבי ולבו לא מורשה יצרן אך תחבורה

.

• תוכן חדש...