Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן נוט 2010 מול רנו מגאןIII גם 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

טוב בגדול הכול רשום בכותרת שתי מכוניות יד ראשונה, המחיר די דומה המגאן זה דגם החמש דלתות בצורה החדשה.

מה דעתכם ?

מיועד לאישתי שכרגע נוסעת על I20 2012 הידנית ונשבר לה מלהחליף הילוכים.

פורסם

ב-2011 התלבטנו בין שני הרכבים האלה עבור אמא שלי - כחדשים.

בנסיעות המבחן שתיהן מצאו חן בעיניה. אני העדפתי את המגאן בגלל האבזור, המראה והתנהגות הכביש אבל הנוט עלתה פחות ומצאה חן בעיני אמא שלי יותר.

המגאן שהוצעה דאז הייתה מאוד מאובזרת, אפילו משענות הראש היו בעלות כיוונון קדימה-אחורה ולא רק מעלה-מטה, ממש כמו ברכב פאר. בנוסף היא הגיעה עם מערכת מולטימדיה, חיישני רוורס מקוריים ועוד שטויות שאני כבר לא זוכר. בנסיעה הרגישה מעולה.

הנוט עדיין אצלה (וכך זה ישאר) - ברמת הגימור הגבוהה - אסנטה+ היא הגיעה עם הגה מצופה עור, בקרת שיוט, חיישני רוורס בהתקנה מקומוית, שליטה על המערכת מההגה, חיבור AUX, USB, שני שקעי 12V בסלון ואחד בתא המטען, דיבורית בלוטות' מובנית גם היא עם שליטה מההגה ואם אני לא טועה יש גם תא כפפות מקורר. בנוסף לנהג יש משענת יד די פשוטה וכך גם לנוסעים מאחור.

הרכב לא חזק במיוחד ובעל התנהגות כביש ממש לא ספורטיבית. הגיר האוטומטי בעל 4 יחסי העברה ללא טיפטרוניק - קצת פוגע בחסיכון.

המושבים נוחים מאוד, המון מקום לראש ולרגליים בזכות הספסל האחורי שנע על מסילה קדימה ואחורה ומאפשר להגדיל או להקטין את הסלון על חשבון תא המטען. תנוחת הנהיגה גבוהה - נשים מתות על זה משום מה.

איכות הפלסטיק סבירה, חלקו רך.

הבעיה העיקרית של הרנו היא המוניטין הבעייתי של המותג. לצערי אין לי מושג אם הם השתפרו בסעיף האמינות או לא. בכל מקרה, את המגאן II שנאתי ממש כיוון שלדעתי היה מדובר בזבל. במגאן III התחושה הרבה יותר טובה. העניין הוא שהרכבים שונים מאוד בעיניי, המגאן האצ'בק רגילה והנוט הוא מין מיקרו-ואן עירוני שהגדולה העיקרית שלו היא פרקטיות.

הכל תלוי במספר הילדים ובצרכים שלכם. בעיניי מדובר בשני רכבים לא רעים והייתי בוחר ע"פ נסיעת מבחן והאקזמפלר השמור ביותר שאמצא...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

תודה על התגובה המפורטת.

באמת אם הרנו הבעיה היחידה שלי היא עם המוניטין הבעייתי קצת.

יש עוד שתי אפשרויות הגבול התקציב שלי והם סיוויק 08 ו לנסר החדשה 09 מבחינת ק"מ כולם די דומים סביב ה 60K 70K וכולם יד ראשונה.

הרכב מיועד לאישתי כרכב שני במשפחה .

• תוכן חדש...