Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפיתי מראש את התגובות הללו ובכל זאת העדפתי לכתוב את מה שכתבתי. הסיבה העיקרית היא שיש הרבה אנשים היום במדינה שלנו (אני לא אומר שפותח הדיון הוא אחד כזה) שבזכות כספם חושבים שהם לא צריכים לעבור בירוקרטיה (בין אם היא מוצדקת ובין אם לא) או במילים אחרות שהם טובים יותר מאחרים... תקראו לזה צרות עין או איך שאתם רוצים, אני פשוט חושב שמדובר פה בהתבכיינות ובפינוק יתר - רכב זה לא איזה משהו שמזמינים מ-EBAY ומקבלים בדואר... ושוב, אם מישהו בוחר בישראל 2013 לייבא רכב בצורה עצמאית ממדינה כלשהי מבלי לשלם לעוד מספר אנשים בדרך, שלא יבוא אחר כך בטענות ויבכה שזול עולה ביוקר.

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצד אחד אתה כותב שיש אנשים שחושבים שבגלל כספם הם לא צריכים לעבור הליכים פורמאלים. האם יש מהדברים שכתב שביקש הנחה או הקלה?

מצד שני אתה מעודד את תופעת המאכרים בכך שאת טוען שמי שלא משתמש בשרותיו של המאכר אל יבוא בטענות.

מאכר זה לא הקלה בפורמליסטיקה שנרכש בכסף?

אתה סותר את עצמך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
צפיתי מראש את התגובות הללו ובכל זאת העדפתי לכתוב את מה שכתבתי. הסיבה העיקרית היא שיש הרבה אנשים היום במדינה שלנו (אני לא אומר שפותח הדיון הוא אחד כזה) שבזכות כספם חושבים שהם לא צריכים לעבור בירוקרטיה (בין אם היא מוצדקת ובין אם לא) או במילים אחרות שהם טובים יותר מאחרים... תקראו לזה צרות עין או איך שאתם רוצים, אני פשוט חושב שמדובר פה בהתבכיינות ובפינוק יתר - רכב זה לא איזה משהו שמזמינים מ-EBAY ומקבלים בדואר... ושוב, אם מישהו בוחר בישראל 2013 לייבא רכב בצורה עצמאית ממדינה כלשהי מבלי לשלם לעוד מספר אנשים בדרך, שלא יבוא אחר כך בטענות ויבכה שזול עולה ביוקר.

אני מצטער מאוד אבל מה שאני עובר זו לא בירוקרטיה, ותאמין לי שעברתי בירוקרטיות בחיים.

זו פשוט התנהלות לקויה וחסרת התחשבות באזרח הפשוט.

אני אחד שקודם כל מנסה להבין מה לא בסדר איתי ואז מבקר אנשים אחרים.

פורסם
ושוב, אם מישהו בוחר בישראל 2013 לייבא רכב בצורה עצמאית ממדינה כלשהי מבלי לשלם לעוד מספר אנשים בדרך, שלא יבוא אחר כך בטענות ויבכה שזול עולה ביוקר.

אתה למעשה בא בטענות לפות״ש שהוא החליט לבצע יבוא אישי באופן אישי? שהוא לא נכנע לקומבינה כמו ישראלי אמיתי? שהוא מצפה לקבל יחס הוגן (לא הקלות, רק הגינות) מפקיד ציבורי?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני כל כך כעסתי כשקראתי את מה שעבר על אדם שרק רוצה לממש את זכויותיו ועוד מכספו האישי שפחדתי להגיב מרוב הזעם ואז הגיע לירן.

אלירן- לפעמים חוכמה היא לא לפתוח את הפה(במקרה שלנו להפעיל את המקלדת). לא רק שנכנסת לכיס של אדם אחר, אתה גם מגיב בזה שמי שרוצה לייבא רכב צריך לשלם מתחת לשולחן? טוב בגלל החג אני אפסיק כאן. בנוגע למקרה, אני מכיר את תחום המשפטי מהצד הפנימי ואני באמת מקווה שתוכל לתבוע במידה ועטד ישאר לך אויר כי אם תקבל את הרכב בסופו של דבר אולי תרגע. בכל מקרה אני באמת מקווה שתצליח לקבל פיצוי ואולי מישהו יקבל שם בראש. שתהייה שנה טובה לכולם ושנקבל בשנה זו את מה שאנו מתכננים וחולמים. :)

החיים הם כמו....

פורסם
אני כל כך כעסתי כשקראתי את מה שעבר על אדם שרק רוצה לממש את זכויותיו ועוד מכספו האישי שפחדתי להגיב מרוב הזעם ואז הגיע לירן.

אלירן- לפעמים חוכמה היא לא לפתוח את הפה(במקרה שלנו להפעיל את המקלדת). לא רק שנכנסת לכיס של אדם אחר, אתה גם מגיב בזה שמי שרוצה לייבא רכב צריך לשלם מתחת לשולחן? טוב בגלל החג אני אפסיק כאן. בנוגע למקרה, אני מכיר את תחום המשפטי מהצד הפנימי ואני באמת מקווה שתוכל לתבוע במידה ועטד ישאר לך אויר כי אם תקבל את הרכב בסופו של דבר אולי תרגע. בכל מקרה אני באמת מקווה שתצליח לקבל פיצוי ואולי מישהו יקבל שם בראש. שתהייה שנה טובה לכולם ושנקבל בשנה זו את מה שאנו מתכננים וחולמים. :)

בטוח שיש אנשים שעוברים את מה שאני עובר ורוצים לעשות משהו נגד זה ואז הם מקבלים את הרכב ואין להם כוח להתמודד עם זה יותר ומותרים.

אני הבטחתי לעצמי שאני לא מוותר ויעשה את הכל כדי ״להעניש״ את האחראים.

כבר מיד חאחר החג אני אפנה לעורך דין שיבדוק מה בדיוק אפשר לעשות. כמובן שאני יעדכן כאן מה קורה.

פורסם

לצערינו המערכת קודם כל וביעילות יוצאת דופן יודעת להגן על עצמה ועל אנשיה, אחרת הפקידים באמת היו מפחדים. אבל הם לא מפחדים ויש להם ניסיון. לכולם לפניך היו כוונות טובות, אבל כשיגמר התהליך, כשעו"ד יאמר לך כמה תעלה התביעה ומה תוכל להשיג במקרה האופטימי ביותר, אני בטוח שאתה תיעלם כמו כולם. הפיתרון פה הוא לא משפטי. רק ציבורי -בחירות, חינוך, שילוב שלהם, אני לא ממש יודע. הכי טוב זה לשנות את העם, למישהו יש רעיון?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני הבנתי דבר אחד, הבעיה היא הבחור הזה שעונה לשם אנואר במשרד התחבורה שהוא האחראי למתן האישורים הללו בכל הארץ.

פורסם

הבחור בעייתי, אין ספק, אבל העובדה שהוא מרשה לעצמו להתעלל כך באזרח מצביעה על זה שהוא כנראה די משוכנע שהוא יכול לעשות את זה ולא יקרה לו כלום. קוראים לזה עבד כי ימלוך וזה קורה בחסות איזה ועד חזק כלשהוא שמגן על זכויותיו של האידיוט.

פורסם

בסופו של דבר, אותם נציגים שהתחננו בפנינו לצביע להם לפני חצי שנה - לא סופרים אותנו וצוחקים לנו בפנים.

הפוליטיקה הרקובה הזו שפועלת על אגו, במקום לפי צרכיו של האזרח פוגעת בכולנו. כל 4 שנים מגיע שר תחבורה חדש, מבטל את כל מה שהיה לפניו ואומר " הנה עכשיו נעשה הכל ". ואז לפני שהוא מספיק לעשות משהו ( שוב, כמובן בירוקרטיה ), בא שר חדש ואומר " לא! כל מה שהיה לפני גרוע, אני אעשה הכל מחדש". וכך זה ממשיך וממשיך. ומה אנחנו יכולים לעשות? לצערי, כלום. חרם צרכנים בישראל? הצחקתם אותי. סאגת הקוטג הייתה לא יותר מהאדרה של התקשורת. ואיך השתיקו אותה? בזה שהורידו שקל מהמחיר של הקוטג' והקימו ועדה. שאת תוצאותיה כמובן שהממשלה החדשה העיפה במסגרת " כל מה שהיה לפני לא היה טוב! ".

אחח שנהיה לראש ולא לזנב...

פורסם
פות"ש: רק כדי לעצבן אותך עוד קצת.. קבל את המכונית של הבבא ברוך. :evil:

ואז הסאגה המשיכה.

אבל עד היום אין לזה פיתרון (אייטם אחרון בכתבה)

כבר אין לי כח להתעצבן על המדינה הזאת יותר

נשבע לך שאני כבר לא מתעצבן, זה לא מפליא אותי בכלל. ועדיף שאשתוק מה שאני חושב על המקרה הזה, כדי להימנע מתביעות מיותרות, אני בטוח שאתה יודע למה אני מתכוון :)

פורסם

ברצוני לעדכן אתכם בנוגע לבקשתי.

בשבוע שעבר כאשר הגשתי את האישור שירות וחלפים מקרסו מוטורס, חיכיתי שיעדכנו אותי באימל אם המסמך מספק אותם. כבר באותו יום וגם למחרת שלחתי פקס וביקשתי בו שיזרזו את בקשתי שאני יידע מה קורה עוד לפני החג.

בכל אופן לא התייחסו אלי וחיכיתי כל החג בצפייה לראות מה קורה. היום בבוקר שלחתי פקס נוסף בבקשת זירוז נוספת.

לאחר מספר שעות קיבלתי את האימל הנ"ל

שלום,

בקשה מספר 16939 שהוגשה למשרד התחבורה– רישיון אגף הרכב ושרותי תחזוקה מטעם ארז ב מספר זהות 12345678,

ארז שלום,

הריני לאשר קבלת הפקס ששלחת אל משרדנו היום. אבקש לעדכנך כי בדקתי את מסמכי בקשתך, בדגש על נוסח אישור השירות שניתן לך ע"י חב' קרסו מוטורס, בהיותה היבואנית הרשמית של תוצר "אינפיניטי", הנוסח מעורפל ופניתי בנושא אל חב' קרסו מוטורס כבר ב-3 לספטמבר לברר את פשר הדבר. בנוסף, על-מנת לנסות ולסייע לך, ביקשתי מחב' קרסו להמציא לי אסמכתא מהיצרן אילו פנסי חזית מותקנים ברכב (קסנון/הלוגן) ובמידה ומותקנים פנסי קסנון, האם מותקנת ברכב מערכת ייצוב אוטומטית לפנסי החזית כנדרש.

אעשה כמיטב יכולתי לתת לך תשובה סופית בהקדם האפשרי ובכל מקרה אשוחח עמך עוד במהלך שבוע זה,בין אם תתקבל תשובת היצרן ובין אם לאו.

בכבוד רב,

ניר כהן

ראש תחום יבוא.

בברכה,

משרד התחבורה

אל תתנו לנוסח הנחמד של ההודעה להטעות אתכם כי ישנה בעיה רצינית.

כנראה שמר כהן לא ממש מודע לכל התהליך הארוך הזה שעברתי ואינו מודע לזה שמשרד התחבורה בכבודו ובעצמו ביקש ממני כבר לרכוש פנסים שמותאמים לתקינה הישראלית. הבעיה הגדולה היא לא עם המסמך מקרסו מוטורס והמסמך "המעורפל" שהם סיפקו לי כדברו. הבעיה נמצאת בשולי הידיעה, עם המערכת האוטומטית לייצוב הפנסים.

כאשר נגשים לבקש רשיון ייבוא לרכב לא מצויין באף מקום שברכב צריכה להיות מערכת אוטומטית לייצוב הפנסים. משרד התחבורה ביקש ממני לרכוש פנסים ב17 אלף שקל מבלי לציין שברכב צריכה להיות מערכת הייצוב המדוברת.

ועוד פעם אני חוזר ושואל את עצמי, מדוע מחלקת תקינה (אנואר) לא דורש ממני מלכתחילה לבדוק אם ברכב מותקנת המערכת. במקום לשלוח אותי לקנות את הפנסים היקרים הללו.

איך אני בתור אזרח פשוט שלא מבין בנושאי התקינה המדוברות ורק ממלא אחר ההוראות אמור לדעת שצריכה להיות מערכת כזאת בכלל?

בכל אופן היום בדקתי עם הסוכן שממנו רכשתי את הרכב בארה"ב אם ברכב קיימת המערכת הזאת ומסתבר שאין אותה. מחר בבוקר של ארצות הברית אותו סוכן יבדוק אם ניתן להתקין את המערכת הנ"ל ברכב ע"י היבואן, אם לא אני בבעיה רצינית ואין לי מושג מה אני יעשה.

פורסם

עם כל ההבנה למצבך העגום יש תקן, התקן אומר שבפנסי קסנון צריך מערכת יצוב. כבר כתבתי לך את זה לפני מספר ימים.

אני מקווה מאוד בשבילך שאתה לא הולך ליפול כאן אבל כמאמר הידוע, אי ידיעת החוק אינה פוטרת מהצורך לציית לו.

כאן אין שום אשמה של הפקיד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...