Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים יקרים, מצטער שלא הגבתי כאן תקופה ארוכה.

אז ככה התשובה הסופית שקיבלתי ממשרד התחבורה היא שבקשתי נדחתה בטענה שעברו 24 חודשים ממועד ייצור הרכב ושאי אפשר לרשום אותו במשרד הרישוי יותר.

עכשיו אני צריך למכור את הרכב ולהפסיד עליו כמה אלפי שקלים נוספים.

בכל אופן הנושא כבר בטיפול משפטי על ידי עורך הדין שלי. אני יעדכן פה מה מתקדם עם התביעה. בכל אופן תודה לכולכם שהשקעתם מזמנכם וקראתם את השירשור הארוך הזה. כמו שכבר אמרתי, אני לא הולך לוותר להם.

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני באמת מצטער שככה נגמר הדבר, עקבתי אחרי השרשור מההתחלה ובפנים חששתי שהם ינסו להתיש אותך עד שהאפשרות לייבא את הרכב תפוג.

זו גם לא פעם ראשונה שהם מושכים ככה מישהו במשך הרבה מאוד זמן עד בדיוק-כמה-ימים-עד-שהרכב-מתיישן.

במינימום של המינימום - תוכל להחזיר את הפנסים שקנית?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סוף עגום.

כנראה שבארץ אי אפשר לעשות יבוא אישי באמת. רק לעשות את זה עם עוד מישהו (מאעכר/סוכנות. יו ניים איט). גם חבר שכבר עבר את זה ואפשר לסמוך עליו זאת אופציה. לבד (פעם ראשונה בוודאי) אי אפשר. הממסד לא איתך ולא עבורך.

כך לפחות מהשרשור הזה. מסקנה פרטית בהחלט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כשזה ייגמר, אני ממליץ ללכת לתקשורת עם זה.

זה לא עניין של הזכות לייבוא אישי, אלא הזכות של כל אזרח להשתמש במוסדות המדינה בלי שחיתות ובלי שימוש בכל מני מאכערים.

חצי מהמגזר הציבורי צריך טיהור רציני. להעיף את אלו שרק שומרים על הכיסא שלהם ועל האינטרסים של אחרים ולהביא אנשים שמבינים את התפקיד שלהם כמשרתי הציבור שצריכים להנחות את הציבור בתוך המבוך של הכללים, עד שמוצאים פיתרון שלא עובר על החוק ולא פוגע בהם.

פורסם

מזעזע, פשוט גועל נפש.

כמו שפרנקוס אמר, שהתביעה תתקדם לאנשהו, הייתי ממליץ שתלך עם זה לתקשורת, כל אתר חדשות ישראלי\עיתון ישראלי יעשה מזה מטעמים, אל תוותר, רק ככה דברים זזים במדינה הזאת עם קצת באז תקשורתי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ארז

יש תקדים לעניין בצורה של פסק דין

ממש לא מזמן קראתי על אותו סיפור בדיוק-תקופת הזמן עברה בגלל טרטור של משרד התחבורה.

בית משפט פסק בענק לטובת בעל הרכב.

הכל לטובתך אם יש לך את כל השתלשות התאריכים המתאימה.

פורסם
מהבחינה הזאת אני מכוסה משום שהגשתי את הבקשה הרבה לפני שעברו שנתיים. את זה משרד התחבורה אמרו לי. למרות שאיתם כבר הכל יכול להיות.

עכשיו זה נהיה הזויי עוד יותר

Boris.K

פורסם
Tאם בקומבינות עסקינן

מישהו יכול להסביר איך הדבר הזה קיבל רישיון ייבוא + אישור להסעת נוסעים?

זה דגם חוקי לגמרי ולכן אין מניעה לייבא אותו לארץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זה דגם חוקי לגמרי ולכן אין מניעה לייבא אותו לארץ.

לא זה לא, הרכב לא מיוצר ככה על ידי פורד, אלא נבנה על ידי סדנה שחותכת את הרכב ובונה לו שלדה ומעטפת חדשה, מה שנקרא שינוי מבנה.

למה לא מאשרים יבוא של רכב שהוחלף לו מנוע? למה לא מאשרים ייבוא של רפליקה?

haters will hate

פורסם

עדיין הלימוזינה נמכרת ע"י היצרן המקורי (פורד) והא גם מוכן לתת שירות ללימוזינה בלי קשר למי בנה אותה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...