Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל זה, אתה עדיין נותן להם קרדיט שהם חושבים בהיגיון???

זה לא עושה עליהם רושם שהגשת את הבקשה לפני תום 24 חודשים.

התאריך הקובע הוא תאריך המעבר במכס. אז הרכב צריך להיות בן פחות מ-24 חודשים.

במידה ובמשרד התחבורה יראו שהסיכוי להשלמת היבוא לפני תום 24 חודשים קלוש, זה לבדו יכול למנוע קבלת היתר יבוא.

אגב, שים לב: אסור לרכב להכנס בשערי הנמל לפני קבלת רשיון יבוא. במידה ויגיע לידיעתם שהרכב בנמל (פקיד המכס נמצא איתם בקשר) הם יעשו לך את המוות עד שתראה רישיון.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מהבחינה הזאת אני מכוסה משום שהגשתי את הבקשה הרבה לפני שעברו שנתיים. את זה משרד התחבורה אמרו לי. למרות שאיתם כבר הכל יכול להיות.

מה שמעניין אותי זה כיצד בנאדם , שמביא רכב בכמה מאות אלפי ש"ח לא טורח אפילו לעשות שיעורי בית ,

לשבת ולקרוא את אתר משרד התחבורה, אתר רשות המיסים , ואולי כמה מדריכים שאנשים כותבים ברשת,

ואז לדעת שיש הבדל בין אישור יבוא ובין רשיון יבוא, ומה ההבדל בניהם

ולא לעשות טעויות של טירונים,

אבל גם לאחר מכן, גם שנכווה ברותחין, עדיין ממשיך לעשות טעויות של טירונים.

אני מפנה אותך לאתר של משרד התחבורה ואתר של רשות המיסים בנוגע למדריכים ליבוא אישי של רכב,

תקרא שם ותחליט אם התשובה שנתנו לך (בעל פה אני מניח ) תקפה, (רמז , היא לא)

ותנסה לבקש את זה בכתב , כי אם יעברו שנתיים או קרוב לכך ממועד היצור של הרכב , כפי שמוגדר ב VIN , לא תוכל להביא את הרכב.

בהצלחה.

וגמר חתימה טובה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הושמט מהדיון פה הדבר שהכי מעניין. אמרת שהרכב בארץ עולה 575000, מה הייתה יוצאת העלות דרך סוכן יבוא ומה יוצאת העלות דרך יבוא עצמאי?

פורסם

צדיקים.

דואגים לך שגם תיסע בזהירות עם פנסים שמתאימים לארץ וגם יהיו לך חלפים אם תצטרך, לא עלינו.

יש אנשים שלא משנה מה עושים בשבילם, זה לא טוב להם..

פורסם
הושמט מהדיון פה הדבר שהכי מעניין. אמרת שהרכב בארץ עולה 575000, מה הייתה יוצאת העלות דרך סוכן יבוא ומה יוצאת העלות דרך יבוא עצמאי?

הסכום שנכתב, 575,000 ש"ח נראה לי גבוה מדי בשביל G-37 קבריולט, אני לא מאמין שמישהו שילם בארץ את הסכום הזה על הכב כזה חדש. זה יותר סכום של ב.מ.וו סדרה 6 או פורשה קיימן. את האינפיניטי G-37 סדאן הם מוכרים פה ב-260,000 ש"ח שזה מחיר לא רע תמורת הנעה אחורית ו-320 סוסים יפנים אמינים ומפוארים. לא הדיוני לגבות יותר מפי 2 עבור גרסת הקבריולט.

אגב, כבר הוצגה בחו"ל מחליפה לאינפיניטי G-37 שנקראת Q50 אז המחיר של המוחלפת בטח ירד פלאים בקרוב ... :oops:

פורסם

השבוע הוא שבוע קצר במשרדי הממשלה

ימים א - ג בלבד.

שבוע הבא חופשה מרוכזת בכל משרדי הממשלה

כך שאם לא יקרה משהו מחר אז

כנראה שלפני סוף החודש לא יתרחש כאן כלום.

פורסם

לפי מה שהבנתי מההודעות שלו הוא עושה את כל הפעולות האלה ואת התהליכים האלה כשהאוטו בכלל לא בארץ...

אז הוא קנה את האוטו השאיר אותו שם וחזר.?

אם כן מקסימום במקרה הכי גרוע {שלא יקרה} אפשר למכור אותו שם בחזרה לא?

אגב לגביי הלינקולן הזאת ראיתי כבר פעמיים שמישהו הביא לימוזינה מהדגם הזה והיא משמשת לחתונות...

פורסם
לפי מה שהבנתי מההודעות שלו הוא עושה את כל הפעולות האלה ואת התהליכים האלה כשהאוטו בכלל לא בארץ...

אז הוא קנה את האוטו השאיר אותו שם וחזר.?

אם כן מקסימום במקרה הכי גרוע {שלא יקרה} אפשר למכור אותו שם בחזרה לא?

אגב לגביי הלינקולן הזאת ראיתי כבר פעמיים שמישהו הביא לימוזינה מהדגם הזה והיא משמשת לחתונות...

נכון,

בעקרון אסור לך להעלות את הרכב לאוניה לפני שאתה מקבל רשיון / אישור יבוא ,

אבל אתה צריך לקנות אותו לפני שאתה מתחיל את התהליך של הרשיון / אישור יבוא.

במידה והאוניה נכנסת כבר לנמל ואין לך את המסמכים , הקנס עולה בעוד 3 % מכס

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

וואי מה קרה? כבר חודש ואין כאן אף אחד?

יאללה בואו נעיר את השרשור.

אז אני אחד ששונא לקרוא שרשורים ארוכים אבל וואלה ישבתי וקראתי ויש לי רק דבר אחד לומר על כולם:

בנים של פרוצות.

אז לגבי אנואר, יש לי מידע פנימי מה קרה איתו:

בגלל שהוא לא הצליח לגרום לארז לרדת מהסיפור של הייבוא על ידי טרטור חוזר ונשנה, הוא כלכך התעייף עד שאינפינטי ישראל, עקב עבודתו החרוצה החליטה לשלוח אותו לשבועיים נופש באיטליה.

אני יודע שהוא נסע עם סימה שבלי קשר מקבלת ממנו כל יום. (אבל רק אחרי 12 בצהריים, לפני זה יש קבלה מסוג אחר- קהל...)

ארז תודה לך על השיתוף.

גם אני הגעתי לכאן אחרי שחיפשתי מידע לייבוא אישי לבד.

וזה לא משנה שאומרים לך שהיית צריך לקחת מאעכר (שאחרי הקריאה אני גם מבין שזו האופציה שנותרה כמעט יחידה), פשוט לא קיבלת את השירות הראוי וזה רק בגלל שאתה צריך לקבל אותו ממשרד ממשלתי.

גם אני מתוקף עבודתי מקבל שירות ממשרדים ממשלתיים בכל יום ואני רואה את האבטלה הסמויה שם ואני חוטף עצבים כל יום מחדש.

צריך להפריט את כל המדינה ואני לא אומר את זה בציניות.

אם השירות מאנואר/סימה היה בתשלום ישיר אליהם הם היו פורשים לך שטיח אדום בכניסה וקבלת קהל היתה עד 19.00.

בכל מקרה טרם החלטתי אם לנצל את הזכות הבסיסית שלי לייבוא שעליה הצהיר ישראל כץ ולייבא בעצמי, או פשוט לא לחסוך יותר מדי כפי שאני צריך לעשות בייבוא אישי, לשלם יותר, לפנות למאעכר ולהתבאס.

אל תעלם, תמשיך לעדכן איפה זה עומד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...