Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

פשוט מאוד, תתקין פנסי הלוגן ונגמר הסיפור.

עם פנסי הקסנון זה לא יגמר, קודם יבקשו שתתקין מערכת ייצוב, אח"כ יבקשו שתתקין מערכת מתיזים, ומי יודע איפה זה יגמר?

וכל הנראה אחרי שתעבור את הסיפור המאיר, משרד התחבולה כבר יתקיל אותך בבעיה חדשה שצצה לה פתאום..

אכן ביזיון מצד האידיוט אנואר.

אני דיי בטוח שאתה אוכל מרורים רק מהסיבה שלא בחרת בדרכים המקובלות של מאעכר.

פשוט מרגיז.

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם כל ההבנה למצבך העגום יש תקן, התקן אומר שבפנסי קסנון צריך מערכת יצוב. כבר כתבתי לך את זה לפני מספר ימים.

אני מקווה מאוד בשבילך שאתה לא הולך ליפול כאן אבל כמאמר הידוע, אי ידיעת החוק אינה פוטרת מהצורך לציית לו.

כאן אין שום אשמה של הפקיד.

תראה אני לא בא ואומר שלא צריך את התקן הזה, לא מצויין באף מקום שצריך את התקן הנ"ל. לא הייתי מודע לעניין הזה ועכשיו אותו פקיד בא ואומר לי עכשיו שאני צריך גם את המערכת הזאת. הרי לפי מה שהבנתי, המערכת לא מותקנת על גבי הפנס, אלא במחשב הרכב. תקן אותי אם אני טועה. בכל אופן תוכל להפנות אותי למקור שמראה שאכן חייב את המערכת הזאת?

פורסם

יש מצב שיצאתי קצת חומוס אני לא סגור אם הפנס שרכשתי הוא קסנון, מה שעניין אותי שרכשתי את הפנס זה שהוא יהיה בתקינה האירופאית. בכל אופן מישהו כאן יכול לעזור לי ולומר לי מה סוג הפנס הזה?

http://www.ebay.com/itm/INFINITI-260101NL0B-GENUINE-OEM-FACTORY-ORIGINAL-COMPOSITE-ASSY-/261268459277?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AInfiniti%7CModel%3AG37&hash=item3cd4d04f0d&vxp=mtr

כרגע מותקן על הרכב פנס קסנון, מבחינת תקינה זה אפשרי להתקין עליו הלוגן?

פורסם
תראה אני לא בא ואומר שלא צריך את התקן הזה, לא מצויין באף מקום שצריך את התקן הנ"ל. לא הייתי מודע לעניין הזה ועכשיו אותו פקיד בא ואומר לי עכשיו שאני צריך גם את המערכת הזאת. הרי לפי מה שהבנתי, המערכת לא מותקנת על גבי הפנס, אלא במחשב הרכב. תקן אותי אם אני טועה. בכל אופן תוכל להפנות אותי למקור שמראה שאכן חייב את המערכת הזאת?

אני מכיר את זה מכוון אחר, לא מכוון היבוא. מכוניות מקומיות שנולדו עם הלוגן לא יכולות להסב לקסנון בגלל החוסר במערכת היצוב והמתזים.

דרך אגב, תזהר מכל החכמולוגים שמציעים מאכערים, כל שוטר מצוי שיעצור אותך לבדיקה שגרתית ויראה שיש לך קסנון ללא מערכת יצוב (קשה לראות) ושפירצרים (קל מאוד לראות) יוריד אותך מהכביש.

פורסם

שאלה שעלתה לי בימים האחרונים.

אם אני רוצה לייבא רכב מאירופה כנראה שהוא עומד בתקינה האירופאית. משמע לא אצטרך לעבור את כל מסכת העינויים הזאת.

או שאני טועה?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ויש למישהו רשימת עלויות של כזה דבר? עלות הובלה ועלות מכס והתהליך עצמו וכו?

אין בשום מקום ברשת כזה דבר

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
במידה והרכב מייבא מאירופה ( לא מאנגליה :lol:) אז לא אמורה להיות בעיה של תקינה.

זה עדיין לא מבטיח שלא ימררו את חייו.

הרי, לשם מה מקבלים הפקידם משכורת, אם לא בכדי למרר את חיי האזרחים!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלחתי קישור לשרשור הזה לשר התחבורה ישראל כץ דרך הפייסבוק. תוך דקותיים קיבלתי את התגובה הבאה:

שלום,

האם יש לך את פרטיו של ארז הכותב או פרטי התקשרות אליו?

אני לא מכיר את פרטי המקרה ובאופן שבו הוא כתוב קשה לי להתייחס.

ישראל כ"ץ

ארז הכדור אצלך, אתה מוזמן לשלוח לי בהודעה פרטית ואעביר הלאה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
שלחתי קישור לשרשור הזה לשר התחבורה ישראל כץ דרך הפייסבוק. תוך דקותיים קיבלתי את התגובה הבאה:

שלום,

האם יש לך את פרטיו של ארז הכותב או פרטי התקשרות אליו?

אני לא מכיר את פרטי המקרה ובאופן שבו הוא כתוב קשה לי להתייחס.

ישראל כ"ץ

ארז הכדור אצלך, אתה מוזמן לשלוח לי בהודעה פרטית ואעביר הלאה.

שלחתי לך את הפרטים בדואר פרטי, ד"א שלחתי את הסיפור של המקרה לשר התחבורה בפייסבוק ב5.8

ועד היום לא התייחסו אליי.

בכל אופן תודה רבה

פורסם

שמעו, אני קורא ומתעצבן וממשיך לקרוא ומתעצבן עוד.

והכי הורג אותי שמשרד התחבורה בשילוב עם היבואנים מצאו פירצה שטותית בדמות הפנסים דרכם היא מנסה לסקל את הייבוא האישי.

כל ההתעסקות הזאתי סביב הפנסים המסריחים האלה בתירות כאילו מדובר בסכנה בטיחותית מהמדרגה הראשונה היא שטות וביזיון.

מקווה שתהיה התערבות זריזה וכמה אנשים יקבלו על הראש.

פורסם

משהו נראה לי תמוה... איך ביקשו ממך לרכוש פנסי חזית אם היום גם התקינה האמריקאית תופסת בארץ?

וגם אם כן איך ביקשו ממך לעשות כן לפני הכל ולא אחרי הכל?

מצטער לשמוע על כל הטרחה, אני ויתרתי על יבוא אישי אחרי הפוסט הזה.

פורסם
משהו נראה לי תמוה... איך ביקשו ממך לרכוש פנסי חזית אם היום גם התקינה האמריקאית תופסת בארץ?

וגם אם כן איך ביקשו ממך לעשות כן לפני הכל ולא אחרי הכל?

מצטער לשמוע על כל הטרחה, אני ויתרתי על יבוא אישי אחרי הפוסט הזה.

לפני שהתחלתי בתהליך היבוא, חיפשתי פה ובעוד פורומים אחרים מקרים של אנשים שעברו יבוא אישי

כדי להבין מה מצפה לי. לצערי לא מצאתי דבר. בוא נגיד שהלכתי על עיוור. את הפוסט הזה פתחתי כדי להביא לידיעת הציבור בפני

מה הם עומדים. אני בטוח שיש גם אנשים שהתהליך עובר להם חלק יחסית ואני מכיר כמה כאלה, אבל מספיק

ללכת בימי שני ורביעי למחלקת תקינה במשרד התחבורה ולהבין כמה אנשים עוברים תהלכים דומים לשלי.

פורסם
שמעו, אני קורא ומתעצבן וממשיך לקרוא ומתעצבן עוד.

והכי הורג אותי שמשרד התחבורה בשילוב עם היבואנים מצאו פירצה שטותית בדמות הפנסים דרכם היא מנסה לסקל את הייבוא האישי.

כל ההתעסקות הזאתי סביב הפנסים המסריחים האלה בתירות כאילו מדובר בסכנה בטיחותית מהמדרגה הראשונה היא שטות וביזיון.

מקווה שתהיה התערבות זריזה וכמה אנשים יקבלו על הראש.

מה שאתה אומר לא הגיוני כי אם ביבוא אישי אסור לייבא מכונית עם פנסים מסוג מסויים אז גם היבואנים לא יכולים. אני מנסה לחשוב על רכבים בתקן אמריקאי עם פנסי קסנון שהיבואנים מייבאים ולא מצליח (קאדילק בארץ זה בתקינה אירופית, שברולט אימפלה ומאליבו באות בתקן אמריקאי אבל אין עם פנסי קסנון - התקשרתי ל-UMI לשאול בשביל הספורט ... גם אמרו לי שבאמריקה זה עובד אותו דבר רק הפוך, אי אפשר לנסוע שם עם פנסים אירופאים).

אם הבנאדם אומר שהוא הלך "על עיוור" אז אולי היה צריך לברר קודם, לקרוא את החוקים והנוהלים שלהם לפני ואז אולי לא היה מגיע למצב הזה. אותי מעצבנים דווקא דברים אחרים שפותח השרשור הזכיר כמו לקחת חופש ו... להמתין ! זה מעצבן ומישהו צריך לתת תשובות על זה.

בהצלחה עם זה בכל מקרה.

פורסם
מה שאתה אומר לא הגיוני כי אם ביבוא אישי אסור לייבא מכונית עם פנסים מסוג מסויים אז גם היבואנים לא יכולים. אני מנסה לחשוב על רכבים בתקן אמריקאי עם פנסי קסנון שהיבואנים מייבאים ולא מצליח (קאדילק בארץ זה בתקינה אירופית, שברולט אימפלה ומאליבו באות בתקן אמריקאי אבל אין עם פנסי קסנון - התקשרתי ל-UMI לשאול בשביל הספורט ... גם אמרו לי שבאמריקה זה עובד אותו דבר רק הפוך, אי אפשר לנסוע שם עם פנסים אירופאים).

אם הבנאדם אומר שהוא הלך "על עיוור" אז אולי היה צריך לברר קודם, לקרוא את החוקים והנוהלים שלהם לפני ואז אולי לא היה מגיע למצב הזה. אותי מעצבנים דווקא דברים אחרים שפותח השרשור הזכיר כמו לקחת חופש ו... להמתין ! זה מעצבן ומישהו צריך לתת תשובות על זה.

בהצלחה עם זה בכל מקרה.

תראה ביררתי את עניין הפנסים לפני ולפי כל המידע שיש באתר משרד התחבורה, הבנתי שהכניסו גם את התקינה האמריקאית לתקן בארץ, ושערתי שלא תהיה בעיה עם הפנסים. לא מצויין באתר של משרד התחבורה שום דבר בעניין המערכת האוטומטית לייצוב הפנס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...