Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין מדוע אנוואר ממשרד התחבורה וחבר מרעיו לא גילו נחרצות מספקת במניעת כניסת הרכבים הבאים לכבישי ישראל , שהרי ברור שאינם בעלי פנסים בתקינה אירופאית נדרשת.

אמנם בעל הרכבים הללו בא לזמן קצר אך עדיין מן הסתם סיכן בפנסיו המסנוורים את נהגי ישראל התמימים...(מזל שהסיכון צומצם בכך שאחד מרכביו הושבת במהרה עקב תדלוק שגוי...)

דמגוגיה בגרוש מה שאתה כותב,

אפילו לא בשקל,

לתייר מותר להכניס אפילו רכב עם הגה ימני לארץ לתקופה מוגבלת.

תנסה לייבא רכב כזה באופן קבוע , תצחיק אפילו את ותיקי המאכרים.

יש הבדל עצום בין כניסה זמנית ואי קבלת רשיון ומספר ישראלי לבין קבלה של מספר ורישוי ישראלי.

הדבר דומה להבדל בין קבלת ויזה לביקור בארה"ב לבין קבלת אזרחות אמריקאית .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ייתכן שהייתי מתוחכם מדי בדברי. רמז למתקשים בהבנה : חפשו ערכים "סרקזם" / "אירונייה" / "ציניות".

כוונת דברי הייתה להראות האבסורד שבהתעקשות הרשויות על תקינות ותקנות שכביכול מתיימרות לנבוע משיקולי בטיחות והגנה על משתמשי הדרך , כאשר בעצם הסיבות האמיתיות לטרטור האזרח בקטן והאפלייה ביישום הקריטריונים נובעת מצרות עיין, בירוקרטייה אטומה, אינטרסים חבויים ואישיים וצרות עיין.

פורסם

מה נפלתם עליו?

וסתם ליידע כללי, חוקי הייבוא אישי שווים לתחת, הכל בישראל מושחת, הסיפור של הרב לינקולן הוא אחד מיני רבים.

בישראל החוק הוא בגדר המלצה, חוק נועד שיעקמו אותו ויעקפו אותו.

ככה בשלוף יש לי איזה 5 דוגמאות שאני מכיר אישית ממשרד התחבורה בישראל.

haters will hate

פורסם

אני חושב שגם במידה ואני לא מודא על התקינה של המערכת פנסים אז אני הייתי מצפה מאנשים ששנים נמצאים על הכיסא במשרד התחבורה מתריעים על זה מלכתחילה ולא מאלצים אותי לרכוש פנסים כאשר הבעיה היא במערכת ולא עצם העניין שהם קסנון.

החיים הם כמו....

פורסם

מילא הפנסים לא מיושרים כהלכה,

אבל גם אין לאוטו גג! מי יתן לך להכניס אוטו בלי גג :roll:

נראה סוף הדרך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מילא הפנסים לא מיושרים כהלכה,

אבל גם אין לאוטו גג! מי יתן לך להכניס אוטו בלי גג :roll:

נראה סוף הדרך.

:lol:

פורסם

פשוט סיפור עצוב !!

אולי תעלה את זה לפייסבוק של אדון ישראל כץ

העיקר הוא מחרטט שם כל היום על נמלים וכדו'

פורסם

אני רק מקווה שעד שייגמר הסיפור של הפנסים האוטו לא יהיה בן יותר משנתיים ואז לא יתנו לך להכניס אותו בגלל הגיל שלו.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
אני רק מקווה שעד שייגמר הסיפור של הפנסים האוטו לא יהיה בן יותר משנתיים ואז לא יתנו לך להכניס אותו בגלל הגיל שלו.

מהבחינה הזאת אני מכוסה משום שהגשתי את הבקשה הרבה לפני שעברו שנתיים. את זה משרד התחבורה אמרו לי. למרות שאיתם כבר הכל יכול להיות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...