Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30cw לאחר בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש פה 2 בדיקות רכב אחד של אוויס ואחד מטעמי (במונדיאל ב"ש בזכות המלצות הפורום, מקום טוב).

זה 2010 100 אלף ק"מ והמחיר הוא 59000. הרכב טופל היטב במוסך מרכזי הילוך שישי ברעננה והיה אצל מישהו מחברת nice ברעננה( הייטק).

מצ"ב שתי הבדיקות.

מה דעתכם לקחת?

אודה מאוד לעזרתכם..

רכב לקניה אוויס.jpg

רכב לקניה אוויס2.jpg

פורסם

בדיקות ממש לא מתואמות הייתי אומר...בכל מקרה עושה רושם שהרכב די "שחוט".

עקבתי גם בשרשור הקודם שלך ואני רואה שעד עכשיו כל רכב שמציעים לך יותר מוזנח מקודמו. אני מבין שהדגם הנ''ל מאוד מתאים לך אבל התקציב לא מאפשר למצוא אחת שמורה.

ההצעה שלי היא כזו: תשכח מהיונדאי I30CW ותחפש קיה סיד סטיישן,אתה תצליח למצוא רכב במצב טוב יותר עבור אותו הסכום של היונדאי,אין לך מה להפסיד כי מדובר על שני רכבים זהים.

נ.ב באוטוסנטר יש אחת שעושה רושם טוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הרכב ״לא יפה״ בשפת הסוחרים. יותר מידי פגיעות ותיקונים. לא שום קריטי (חוץ מעניין האקסטרה שמן במנוע, אבל יכול להיות שזה בגלל רשלנות של המוסך שמילא יותר מידי שמי), ובמחיר יותר נמוך זאת קניה סבירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וואו חברים אני ממש מופתע.

הייתי בטוח שכל מה שרשום בבדיקה שעשיתי לו זה בקטנה +-.

1. הפגיעות בתחתית זה שריטות וזהו. אני אמרתי לו לרשום את זה הבוחן אמר שזה כלום.

2. צלחות שחוקות- הליסינג מתקן את זה לפני המסירה אלי.

3.לחיצות בגג- משהו זניח בעליל.

4. תיקוני כנף- לפי דברי הבוחן שום חלק לא הוחלף ברכב והכול מקורי ללא תאונות. כמובן שנגיעות קלות בפלסטיק תוקנו.

5. אורות -הליסינג יתקן.

מה דעתכם?

תאמת אני ממש בשוק.. הייתי בטוח שדווקא זה רכב בסדר.

שמעו, לחפש רכב זה חתיכת מבצע!!

בעניין הקיה סיד, אישתי הנהג העיקרי ברכב והיא עשתה נסיעת מבחן ביונדאי והתלהבה.. ככה שזה סגור. תודה בכל אופן

פורסם

אם הבוחן הסביר לך הכל וזה זניח אז לך על זה,אבל תדאג שהכל יסודר עד הפרט האחרון!

בהצלחה! מחכה לתמונות :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין פה משהו משמעותי, לדעתי זה מכות 'ליסינגיות' טיפוסיות.

תראה רצינות מול נציג המכירות ונסה להוריד עוד אלף - אלפיים, כיוון שביד הבאה יהיה קצת קשה למכור.

פורסם

חברים ויועצים יקרים

רציתי להגיד תודה רבה לכולם על הייעוץ המקצועי והתמיכה בזמנים קשים.

אני קונה מחר את האוטו הזה לאחר שחזר מתיקון כל הליקויים שהיו בבדיקה.

נ.ב

מומלץ בחום לכל מי שקונה רכבי ליסינג לעשות כמוני ולחרוש את האינטרנט ואת הרשתות החברתיות ולמצוא את הנהג הקודם שהרכב היה ברשותו בליסינג.

אני מצאתי אותו -דיברנו - וקיבלתי רצון עז לקנות לאחר השיחה ממנו.

תודה וחג שמח לכל עם ישראל

יעקב

פורסם

לבקשתך.

רואים את ההתרגשות על פני הבת שלי..

בהזדמנות זאת שוב אודה לכם על ייעוץ חשוב שעזר לי בבחירה נכונה וחשובה.

חג שמח לכם לכל בית ישראל

03092013773.jpg

פורסם

תתחדש ותהנה!! אחלה של רכישה לכבוד החג!! :-D

• תוכן חדש...