Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סיטיגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי פה נושא שנפתח בעבר בנוגע לרכב הזה, על בחור שפרסם שהוא ממש מרוצה.

אמא שלי מעוניינת לקנות את הרכב, אך עניין הגיר הרובוטי טיפה מהווה לי חשש.

לי יש פולקסווגן גולף חדשה, עם גיר DSG, הובטחו לי אינספור הבטחות שהרובוטי של היום זה לא הרובוטי של פעם

בפועל? אומנם אין תקלות, אבל הנסיעה לא חלקה ותמיד מפחיד אותי שביום מן הימים תהיה איזושהי תקלה

כרגע אני רגוע כי ביצעו לי הארכת אחריות ל-5 שנים על הגיר.

אמא שלי מאוד מעוניינת בסקודה סיטיגו, מה דעתכם על עניין הגיר?

האם אפשר להיות שקט בקניית רכב כזה או שיש ממה לחשוש?

תודה ! :)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי לנסוע על הרכב הזה והגיר מאוד לא נעים.

בטח ובטח שאם אתה רגיל לגיר רובוטי איכותי כמו בגולף שהוא כפול מצמדים, אתה מאוד תתאכזב מהגיר הרובוטי בעל המצמד הבודד.

פורסם

הגיר בסיטיגו הוא לא DSG אלא ASG. זה גיר אחר לגמרי שהוא בדיוק ״הרובוטי של פעם״ - לא נעים לשימוש, איטי ומעצבן.

לך על סיטיגו ידנית, זה כבר הרבה יותר טוב!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המכוניות הקטנות 3 צילינדר טובות רק בנסיעה רגועה 90 ממוצע עם נסיעה בסל"ד נמוך והחלפת הילוכים מהירה , אם אתה מתכוון לנסוע על הסקודה סיטיגו מעל 100 אל תתפלא אם תקבל 1:11-2 כמו שאני קיבלתי , בפיזו 107 המצב קצת יותר טוב 1:13-4 ובאלטו 1:16-7 .

המנוע של הסקודה הוא לא רע מאיץ נחמד אבל בצריכה כמו שלו עדיף לקנות מאזדה גם ה 107 הצריכה במאמץ לא להיט גדול.

פורסם

הסיטיגו דווקא מצליחה להפיק צריכת דלק טובה מחוץ לעיר אזור ה16 ק''מ ליטר ,גם בעיר לא רעה ,למעשה אם גרסה ידנית הייתה באה בחשבון הם יצאו במבצע על האחות מבית סיאט (מי) ומכרו אותן חדשות ב55 אלף ש''ח שזה מחיר מצוין בהתחשב בזה שהאלטרנטיבה הבאה בטווח מחירים הללו היא האלטו !

פורסם

אני נסעתי על הסקודה סיטיגו היא לא להיט בכלל וגם לא נעימה לנסיעה וגם הצריכה דלק שלה לא טובה 1:11-12 ואני לא חוזר בי , אם הוא מתכוון לנסוע על 70-80-90 אז סבבה הוא יגיע ל 1:16 אני מאמין , הפיגו 107 הרבה יותר מהנה ממנה וגם האלטו , התלהבתי מהרכב בהתחלה בגלל שהוא 5 כוכבי ריסוק ובגלל שזה סקודה בפועל זה רכב שאפילו להשכרה של יום אחד הייתי מוותר עליו גם במחיר של 99 ש"ח ל 100 KM ליום .

פורסם

AUX - ביקורת בונה : תרד מדי פעם שורה, תנקד קצת יותר בנדיבות וכו'.

לעניין צריכת הדלק, כפי שעניתי לך בדיון אחר - אין לי ניסיון עם הסקודה, אבל אני לא מאמין שב-100 קמ"ש היא עושה 1:12, זה נשמע לי שטות גמורה.

לגבי הפיג'ו, יש לי ניסיון רב (50 אלף ק"מ) עם אחותה התאומה ה-C1 ואני יכול להגיד לך שאני משייט בקלות ונינוחות על 120 גם, שלא לדבר על 100. במהירות 90-100 תקבל את צריכת הדלק האופטימלית לרוב (אם לא כל) הרכבים, כך גם בקטנים הללו, וממש לא משהו שקרוב לצריכת דלק של 1:12

פורסם

אנשים פה זורקים מספרים באויר 1:20 , 1:50 ובפועל המספרים שונים לגמרי , מאיפה אתם ממציאים את הצריכת דלק ? ממש מסקרן אותי בדקתם באתר KML במקרה ? שהוא לא מדוייק בעליל , אני נסעתי על הרכב והוא מזעזע !!! לא נעים בכלל אפילו הפיגו 107 עדיפה עליו בכמה דרגות והוא שותה דלק 1:11-12 ואני מתעקש על כך .

נכון נסעתי בו נסיעה עם מזגן מאומצת ממוצע 90-120+ קמ"ש אבל בחייאת 3 צילינדר ציפיתי ליותר , ברור מי שנוסע על 70 יקבל גם 1:20 אין בעיה אבל בשביל זה קונים רכב ? ואם מישהו יגיד שהוא מסוגל לנסוע בבינעירוני על 70 בקביעות הוא שקרן

הבעיה של הרכבים הקטנים שהם חסכוניים בנסיעה איטית שמגיעים למהירות נורמלית הצריכה קופצת בצורה לא נורמלית , אם הסקודה עושה 1:11-12 לא עדיף לנסוע על מזדה או מיצובישי לנסר ? גם נוח יותר וגם רכב חזק יותר.

לא פלא שכל יד 2 מלאה רכבים 3 צילינדר למכירה עם 2000 ק"מ כנראה חשבו שיסעו על 200 קמ"ש ויעשו 1:20

פורסם

ובמעבר חד - -עדות מהצד השני של הסקאלה.

אני בעלים של סקודה סיטיגו ידנית 60 כ"ס בת חצי שנה.

בנסיעה שרובה בין-עירונית על 100 - 110 קמ"ש, עם מזגן על רמה 1/2 ולא מעבר, אני משיג צריכת דלק של כ -19.5 ק"מ/ליטר, במדידה של כמות הקילומטרים מהתדלוק האחרון חלקי מספר הליטרים שנכנסו בתדלוק. מאז שקניתי את הרכב צריכת הדלק לא ירדה מהנתון הזה.

אהוד.

פורסם

סליחה שאני רושם אבל אני לא מאמין - נתון מופרך ולא אמיתי .

אני נסעתי על הרכב בהרץ והוא חתיכת טנק זולל דלק - וגם לא נעים לנסיעה בניגוד ל 107 שהיא כיפית ומהנה .

וכן הגעתי 1-19 בנסיעה על 70-80 ולא 100-110 כמו שאתה רושם עם רגל על הגז " נסיעה לא רגועה " היא שותה דלק כמו מאזדה ואני עומד מאחורי כל מילה ואות שאני רושם

פורסם

כמה שטויות אנשים פה רושמים.. אנשים שלא אימתו שמונים אחוז מהפרטים ובטח לא לאורך זמן..

אני בעל רכב מסוג סיאט מי שכמובן זה אוטו זהה לסיטיגו... אגע רק בנקודה של הדלק .. אני נוסע ברכב כבר מעל 4000 קמ קצב הנסיעה שלי הוא 120 100 קמש שמונים אחוז בין עירוני עשרים אחוז עירוני . צריכת הדלק לעולם אבל לעולם לא ירדה מ1/16

הצריכה הטובה ביותר שהשגתי היא 1/18.3 בתדלוק האחרון.

אז חברה תפסיקו לפזר משפטים לחינם .. אם יש למישהו שאלות ומעוניין בתשובות נוספות אפשר בפרטי גם.

פורסם
סליחה שאני רושם אבל אני לא מאמין - נתון מופרך ולא אמיתי .

אני נסעתי על הרכב בהרץ והוא חתיכת טנק זולל דלק - וגם לא נעים לנסיעה בניגוד ל 107 שהיא כיפית ומהנה .

וכן הגעתי 1-19 בנסיעה על 70-80 ולא 100-110 כמו שאתה רושם עם רגל על הגז " נסיעה לא רגועה " היא שותה דלק כמו מאזדה ואני עומד מאחורי כל מילה ואות שאני רושם

אתה יכול ל"עמוד" כמה שאתה רוצה על הנתונים הללו,אבל איך קבעת את תצרוכת הדלק של הרכב?,מחשבי דרך אינם מדוייקים ולכן רק הבדיקה הישנה באמת יכולה להציג עובדות מוכחות,אתה לקחת רכב לטווח קצר מאוד ואילו פה קיבלת נתונים מבעל רכב שמחזיק בו כחצי שנה.

עושה רושם שטיפסת גבוה על העץ ואתה לא יודע איך לרדת...

פורסם

הנתונים שלי מדוייקים ואני עומד מאחוריהם אם מישהו שם את הרגל בצורה רגועה על 100 ולא משחק עם הגז ועושה 1:16 WOW אני מדבר על נסיעת טחינה מאומצת לא חוכמה להגיע ל 1:16 בנסיעה של אישה עדינה.

מי שאוהב לשמוע את הרעש של המנוע ומי שאוהב ביצועים ומי שאוהב למצות את הרכב 100 אחוז יגלה צריכת דלק עלובה .

לא בעיה לנסוע עדין עדין ולהנות מנתונים " גבוהים " .

מי שיש לו רגל עדינה על הגז - ואוהב נסיעה ספורטיבית יבין אותי :)

שבודקים רכב טוחנים אותו וזאת בדיקה אמיתית של צריכת דלק ואני מוכן לקחת רכב סקודה סיטיגו לצלם נסיעה ולהוכיח שהיא עושה 1:11-12 .

פורסם
אני נסעתי על הסקודה סיטיגו היא לא להיט בכלל וגם לא נעימה לנסיעה וגם הצריכה דלק שלה לא טובה 1:11-12 ואני לא חוזר בי

שנסעת בסקודה לא שמת לב שהמחשב של הרכב אומר לך להעלות הילוכים? (מופיע כזה חץ למעלה על הצג LCD)

כי נראה לי שהדרך היחידה להוציא מהרכב הזה בנסיעה בינעירונית 1:11 זה ליסוע על ההילוך השני והשלישי כל הזמן.

כל מבחני הרכב שפורסמו לרכב הזה בארץ דיווחו על צריכה של לפחות 16 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת.

הכי גרוע עד היום שהרכב עשה לי זה בערך 500 קילומטרים על תדלוק של 33 ליטרים, וזה היה בחודשים האחרונים של הקיץ שתמהיל הנסיעה היה לא חסכוני בכלל, כל הנסיעות כמעט היו בשעות הכי קשות חמות של היום, נסיעות קצרות, עירוניות, מרומזרות ופקוקות, וכמובן שהמזגן כל הזמן פועל לפחות על עוצמה 2 וגם על 3 לא מעט. ופעם בשבוע נסיעה בינועירות בכביש מהיר של 60 קילומטרים על מהירות מינימלית 110.

בחורף הרכב הזה לא ירד לי מ16.5 ק"מ לליטר בתמהיל נסיעה דומה ככה שאין לי מושג על מה אתה מדבר.

• תוכן חדש...