Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

c4 פיקאסו 1.6 הלך הטורבו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני פונה אליכם בעקבות בעיה של חבר קרוב עם סיטרואן (פיקאסו 1.6 טורבו 2009 ) שלפי אבחנת מוסך שרודר באר שבע הלך הטורבו .

בעל הרכב טוען שלפעמים תוך כדי נסיעה הוא שומע רעש דמוי "מקדחה מחליקה " או צעקה כזאת של משהו מחליק .... (לא רצועת אביזרים)לדבריו זה לא קורה כל הזמן והוא לא מרגיש שום בעיית סחיבה או משהו דומה , היום הבחור ניגש למוסך מורשה יבואן שרודר באר שבע ושם נאמר לו שהלך הטורבו !! הוא שאל האם חיברו מחשב והם ענו לו שלא "כי אין שום התראה בלוח השעונים ולכן המחשב לא יאתר שום תקלה ...."

יש לציין להרכב גמע כ 100000 קילומטר ולדברי המוסך כבר הוחלף טורבו ברכב במסגרת האחריות כאשר הרכב היה בחברת הליסינג, לסיכום הם הגישו הצעת מחיר כוללת של12000 שקלים להחלפת טורבו חדש כולל עבודה ומע"מ כחוק .

אשמח דעתכם המלומדת בבקשה .

פורסם

12,000 עדיין נשמע לי מחיר מופרז ..... Ybay זאת לא אופציה אני לא רוצה להתעסק עם אחריות ושאר בעיות העלולות לצוץ ....

מעדיף לעשות הכל במקום אחד , העניין הוא שעל מוסכי הרשת של לובינסקי אני לא סומך הם יחליפו טורבו בלי להתייחס לסיבה שגורמת לטורבו למות פעם שניה תוך 4 שנים ואז נחליף גם פעם שלישית ....

פורסם

אורן שירותי רכב, שאפט, הם שניים מהמוסכים המומלצים שיוכלו לאבחן את הבעיה בדיוק שלא אופיני לאבחון באמצעות האינטרנט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שכתבתי לך בפרטי, לעדכון חברי הפורום, אכן במקרה זה רצוי להגיע עם הרכב לבדיקה פיזית, ולגבי המחיר, אפשר לקבל אצלנו טורבו חדש מקורי במחיר זול יותר ב50 אחוז מהמחיר שרשמת.

אורן

• תוכן חדש...