Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הרבה שטוענים שכדאי להימנע כמה שאפשר מהתקנות מקומיות בארץ.

ברכב חדש שאנחנו מזמינים הוספנו קודנית וגלאי רוורס (קודנית לביטוח ועל הגלאי אשתי מתעקשת).

ברכב הקודם שלה (איביזה), היו מרימי שמשות מקוריים מהיצרן (כמו בכל רכבי הקונצרן).

היא רוצה את זה גם בחדש, אבל זה פחות קריטי מבחינתה.

האם לדעתכם כדאי להתקין, בהנחה שגם ככה יש התקנות מקומיות שאני נאלץ לעשות, או בכל זאת לוותר?

אם זה משנה, הרכב הוא רנו קליאו.

פורסם

בתור התחלה בדוק שאין מרימי שמשות מקוריים, ברוב המכוניות האירופאיות החדשות יש והם מופעלים בלחיצה של מספר שניות על כפתור הסגירה בשלט.

מעבר לזה - כל התקנה מקומית שתוכלו להימנע ממנה תחסוך לכם כאב ראש וכסף בעתיד, גם אם עכשיו זה נראה כמו "מתנה", "פינוק" או כל דבר אחר בסגנון.

פורסם

אין מרימי שמשות מקוריים ברכב הזה...

יש מראות מתקפלות מהיצרן, השאלה אם להוסיף קיפול מראות עם הנעילה בדומה למרימי שמשות?

פורסם

פיצ'ר מגניב , אבל תחשוב כמה כדאי לך או לא אם זה כזה קריטי.

אם זה קיים בשלט עצמו - הייתי הולך על זה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
זה בד"כ מנגנון מתוחכם ויקר יחסית שמגיע כאופציה מהיצרן, טרם נתקלתי בהתקנה מקומית של קיפול מראות.

פרוייקט קיפול מראות על שירוקו, כשר למהדרין.

הבחור קנה מודול + זוג מראות מתאימות, התקין לבדד, קודד, והסיפור עלה לו כ-2000 שקלים.

אפשר גם לבד למי שיש את היכולת

עריכה: וכמובן ששכחתי את העיקר, לינק

http://www.scirocco.co.il/phpBB3/viewtopic.php?p=7769#p7769

"יאללה בירי".

פורסם

עשיתי התקנה מקומית לסיריון למרימי חלון, עבד פיקס 3 שנים עד שמכרנו, כמובן שהלכתי למתקין איכותי(אילן בק. חיים).

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
אין מרימי שמשות מקוריים ברכב הזה...

יש מראות מתקפלות מהיצרן, השאלה אם להוסיף קיפול מראות עם הנעילה בדומה למרימי שמשות?

אם המנגנון קיים, סביר להניח שיש גם אופציה להפעלה אוטומטית בעת הוצאת המפתח. התכנות מתבצע במקרים כאלה דרך מחשב הרכב, כדאי להתייעץ על כך עם המחלקה הטכנית של היבואן (לא עם איש המכירות) או לחפש בפורומים הרלוונטיים בחו"ל.

הבחור קנה מודול + זוג מראות מתאימות, התקין לבדד, קודד, והסיפור עלה לו כ-2000 שקלים.

אפשר גם לבד למי שיש את היכולת

סבבה, הוא פשוט הוסיף משהו מקורי מהיצרן, לא זבל סיני ב-19.99 כמו כל מנגנוני ההרמה והנעילה למיניהם שמותקנים בארץ.

פורסם

מישהו מוכן להסביר אחת ולתמיד מה הבעיה בהתקנה מקומית?

האם הסיבה היא כי מבודדים כבלים בעזרת איזולירבנד ולא בעזרת שרינק?

האם הסיבה היא חוסר ידע בפירוק הפלסטיקים והדיפונים או בהרכבתם חזרה למקומם ושבירת קליפסים?

האם הסיבה היא מערכות/חלקים זולים שמותקנים?

או סיבה אחרת שאני לא מסוגל לדמיין ומישהו מוכן להאיר לי?

תודה

פורסם

כל התשובות נכונות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בגדול בזבז 1999 ש"ח על פיצ'ר שופוני חסר יתרונות.

פורסם
מישהו מוכן להסביר אחת ולתמיד מה הבעיה בהתקנה מקומית?

האם הסיבה היא כי מבודדים כבלים בעזרת איזולירבנד ולא בעזרת שרינק?

האם הסיבה היא חוסר ידע בפירוק הפלסטיקים והדיפונים או בהרכבתם חזרה למקומם ושבירת קליפסים?

האם הסיבה היא מערכות/חלקים זולים שמותקנים?

או סיבה אחרת שאני לא מסוגל לדמיין ומישהו מוכן להאיר לי?

תודה

כמות של רכבים על חשבון איכות,עבודה גסה על חלקי פלסטיקה וכו'.

יש בעלי מקצוע ראויים ומומלצים,עדיף ללכת אליהים באופן פרטי ולא למתקיני היבואן.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...