Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי סרטון ביוטיוב , שבו מחברים צינור מים לבקבוק סבון ,של חברה מסויימת , הקצף שיוצא מימנו הוא נהדר , ולא נופל / מחליק מפח הרכב כמו מה שאנחנו רגילים לראות , במוצר שמתחבר לצינור מים.

רציתי לשתף לראות מה אתם חושבים.

הינה הסרטון.

http://www.youtube.com/watch?v=jHttWKARByw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

למי שזה מעניין אותו שישקול ליצור קשר עם יבואן carplan בארץ, השרות שלהם אדיב ויש סיכוי שאם יהיה ביקוש הם יזמינו את המתקן הנחמד הזה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=EXxVVR4iAS0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הזרם שלו בסרטון הזה נירא חלש וצריך זרימה נורמלית , בדר"כ זרימה ביתית תקינה זה 4 בר,

ואני מאמין שעם הוא היה פתוח את המים עד הסוף זה היה שונה כי זה עובד פה על עיקרון של אוויר,

לא אני לא מנסה לקדם את החברה אין לי איזה שהוא רווח מהם או מטרה לפרסם אותם למי שחושב כך.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם

בדיוק ראיתי מוצר דומה של CG.

http://www.youtube.com/watch?v=RK5XUG3Qwb0 דרך יוטיוב

הבעיה שאין לי צינור מים זמין, שאפשר לחברו (לכן גרניק גם לא בא בחשבון), אבל האם יש עוד דרך לקבל שטיפה כזאת בקצף?

אולי לקחת בקבוק התזה לערבב לקבלת קצף וכך להשתמש? (אני יודע שזה נשמע טיפשי אבל אין דרך אחרת..):roll:

פורסם

יש לי חניה פרטים, אבל היא על הכביש של הרחוב, ואני גר בבית קרקע, זה ביניין שני קומות רק. (4 בתים, 2 למטה, 2 למעלה)

יש לי ברז עם צינור השקיה בגינה, וחשבתי על זה הרבה זמן, אם אני מביא צינור באורך 30 מטר, גם 25 אמור להספיק,

אני יכול למשוך את הצינור החוצה (מעל הגדר חי, או בין הגדר) וכך להגיע עם צינור לאוטו, במקום לצאת עם דלי מים כמו שבדרך כלל אני עושה.

אבל אני טיפה חושש שאולי ילשינו עלי, כי אני יודע שאסור לשטוף את האוטו עם צינור, מי שיש לו בית גדול עם חניה בחצר אז שם ז על החוק הזה.

האמת שגם לי לא אכפט מה השכנים יגידו, כי זה גם לא אמור להפריע לאף אחד, הבעיה שמישהו יכול להלשין עלי ואז אני יאכל אותה

אם הייתם במצב שלי הייתם מביאים צינור ומושכים עד לחניה בכביש הרחוב?

ולגבי המכשיר הזה רובה קצף, יש באמת מוצר אמין ואיכותי שעושה את העבודה הזאת כמו שצריך עם צינור השקיה?

ובאיזה סבון הם משתמשים שהם שמים בבקבוקון הזה? זה סבון מיוחד? או כזה שאפשר לקנות בכל סופר סבון להקצפה רגיל או משהו כזה?

כמה עולה דבר כזה מקצועי? יש לי גם כבל מאריך לחשמל של 50 מטר בבית, ואני מוציא גם לפעמים שואב אבק בייתי החוצה.

http://www.youtube.com/watch?v=pUkhoAAmB60 דרך יוטיוב

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אני עוקב הרבה זמן אחרי שיחות לגבי הנושא .

עדיין לאמצאתי פתרון יעיל שלא ידרוש הוצאות מטורפות .

יושב לי בראש רעיון כבר די הרבה זמן , אשמח לדעת את דעתכם.

יש לי גישה ללחץ אויר , ולצינור מים , אך כמו שאמרתי , עדיין לא ראיתי פתרון מתאים .

אז חשבתי על לקחת פשוט אקדח צבע של רכבים , ולמלא במקום צבע , מים עם סבון , הבעיה היחידה שלדעתי תהייה , זה גודל המיכל שברשותי .

דעתכם בנושא .

פורסם

יש לי גישה ללחץ אויר , ולצינור מים , אך כמו שאמרתי , עדיין לא ראיתי פתרון מתאים .

אז חשבתי על לקחת פשוט אקדח צבע של רכבים , ולמלא במקום צבע , מים עם סבון , הבעיה היחידה שלדעתי תהייה , זה גודל המיכל שברשותי .

דעתכם בנושא .

תקן אותי אם אני טועה, גרניק ב 400 פלוס מינוס יש לך את שתי החברות היחסית טובות של קרצ'ר ולבור, מתאם למילוי קצף עוד 150 וסלאמת, הוצאות מטורפות הכוונה ליותר מזה? כי נדמה לי שהרעיון שלך גם יסתכם בכמה מאות ולא יהיה יעל כלל.

פורסם

RK5XUG3Qwb0 דרך יוטיוב

הבעיה שאין לי צינור מים זמין, שאפשר לחברו (לכן גרניק גם לא בא בחשבון), אבל האם יש עוד דרך לקבל שטיפה כזאת בקצף?

אולי לקחת בקבוק התזה לערבב לקבלת קצף וכך להשתמש? (אני יודע שזה נשמע טיפשי אבל אין דרך אחרת..):roll:

המוצר שמופיע בסרטון , הקצף שלו נופל ל הרצפה, לעומת מה שהראתי לך בסרטון שלי.

יש לי חניה פרטים, אבל היא על הכביש של הרחוב, ואני גר בבית קרקע, זה ביניין שני קומות רק. (4 בתים, 2 למטה, 2 למעלה)

יש לי ברז עם צינור השקיה בגינה, וחשבתי על זה הרבה זמן, אם אני מביא צינור באורך 30 מטר, גם 25 אמור להספיק,

אני יכול למשוך את הצינור החוצה (מעל הגדר חי, או בין הגדר) וכך להגיע עם צינור לאוטו, במקום לצאת עם דלי מים כמו שבדרך כלל אני עושה.

אבל אני טיפה חושש שאולי ילשינו עלי, כי אני יודע שאסור לשטוף את האוטו עם צינור, מי שיש לו בית גדול עם חניה בחצר אז שם ז על החוק הזה.

האמת שגם לי לא אכפט מה השכנים יגידו, כי זה גם לא אמור להפריע לאף אחד, הבעיה שמישהו יכול להלשין עלי ואז אני יאכל אותה

אם הייתם במצב שלי הייתם מביאים צינור ומושכים עד לחניה בכביש הרחוב?

ולגבי המכשיר הזה רובה קצף, יש באמת מוצר אמין ואיכותי שעושה את העבודה הזאת כמו שצריך עם צינור השקיה?

ובאיזה סבון הם משתמשים שהם שמים בבקבוקון הזה? זה סבון מיוחד? או כזה שאפשר לקנות בכל סופר סבון להקצפה רגיל או משהו כזה?

כמה עולה דבר כזה מקצועי? יש לי גם כבל מאריך לחשמל של 50 מטר בבית, ואני מוציא גם לפעמים שואב אבק בייתי החוצה.

pUkhoAAmB60 דרך יוטיוב

תשובה לשאלתך , לפעמים נידמה שאתה שואל שאלות של "ילד",

אתה שואל שאלות לא עורך חיפוש בכלל,

אסור לשטוף את האוטו בצינור, אין לנו מים לבזבז,

מי שיש לו בית גדול בדר"כ משתמש בגרייניק ,שמאווה חיסכון משמעותי בכ- 80% ,מהצריכה בצינור מים,

כנס לקישור ,הזה תקרא קצת , http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=494547

רגע,מה קורה אם מחברים את זה לגרניק ?

הקצף ישתפר בצורה דרמטית או שזה לא מתאים כלל וכלל לגרניק?

אין אפשרות לחבר את זה לגרייניק, מי כיוון שאין לו חיבור ,דבר שני עם גם תעשה קומבינה אתה יכול לגרום נזק לפייה ,היא לא תוכננה לעבוד בלחץ, ואתה יכול לפוצץ את הבקבוק.

דעתכם בנושא .

עם יש לך גישה ללחץ אויר, יש לך אפשרות לדבר כזה .

http://www.ebay.com/itm/TORNADOR-Air-Driven-Foam-Car-Wash-Snow-Gun-FREE-SHIPPING-/120985878332?pt=Boat_Parts_Accessories_Gear&hash=item1c2b51ff3c&vxp=mtr

אני לא בדקתי מחירים אני מאמין שאפשר למצוא יותר זולים ,

אבל מי חיפוש קטן יש באתר הזה. אותו דבר רק אתה צריך לציין איזה ראש אתה רוצה , בדר"כ הראש המקציף זה כמו בקישור הראשון ששלחתי לך,

http://www.aliexpress.com/item/Black-tornador-cleaning-gun-for-cars-Air-Opearted-Car-Wash-Equipment-Tornado-Gun/939944944.html

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם

RK5XUG3Qwb0 דרך יוטיוב

נראה מוצר מעולה, אני דווקא רואה יתרון שהסבון נופל על הרצפה כי זה מעיד על זה שהסבון אוסף את החל והאבק ואז מוריד אותו לרצפה עם סיכוך ככה שלא ישרט הרכב אחרי הסיכון ואתה יכול לקרצף אותו בבטחה עם כפפה,

החסרון זה שהוא שותה כמויות של סבון ובסרטון הוא שתף את אופנוע ונגמר לו המיכל, זאת אומרת שצריך לקנות גלון של שמפו לרכב.. מעניין מאיפה אפשר להזמין, הם שולחים מהאתר שלהם לישראל?

פורסם
תקן אותי אם אני טועה, גרניק ב 400 פלוס מינוס יש לך את שתי החברות היחסית טובות של קרצ'ר ולבור, מתאם למילוי קצף עוד 150 וסלאמת, הוצאות מטורפות הכוונה ליותר מזה? כי נדמה לי שהרעיון שלך גם יסתכם בכמה מאות ולא יהיה יעל כלל.

אז זהו שלא .

יש לי גישה לקומפרסור , ויש אקדח צבע.

אז ההוצאה היחידה שתהייה זה על השמפו .

השאלה באמת היא עד כמה יעיל זה יהיה ופרקטי .

פורסם

ג'ורג',

אם לא תנסה איך תדע? :wink:

אם אתה סבור שלא יכול להיגרם נזק לפיסטולט, אני לא רואה מניעה שתנסה ותחזור לתת את דעתך בנושא.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אז זהו שלא .

יש לי גישה לקומפרסור , ויש אקדח צבע.

אז ההוצאה היחידה שתהייה זה על השמפו .

השאלה באמת היא עד כמה יעיל זה יהיה ופרקטי .

• תוכן חדש...